De 8 bästa baby tvättarna att köpa i 2019

Anonim

Din babys första bad är en föräldra milstolpe. Från och med den allra första resan till badkaret är badtiden ett tillfälle att knyta med ditt lilla nugget, samtidigt som den ger sin söta, mjuka hud lite välförtjänt TLC. Men att välja den bästa barntvätten för din lilla kan vara svårt - och för att vara ärlig kan det ta lite försök och fel. Har hon eksem? Är han känslig för syntetiska dofter? (Är du ?!) För att hjälpa till, har vi undersökt dussintals alternativ och kom med en lista över de bästa baby tvättarna för ditt barn, så att du kan lita upp med självförtroende. Och för nybörjare föräldrar, bara notera att de flesta baby tvättar gör dubbla skyldigheter som ett schampo så du behöver bara köpa en produkt för badtiden.

Våra bästa val

Bästa övergripande barnvask: Aveeno Baby Wash & Shampoo för hår och kropp

Köp på AmazonBuy på Walmart

Aveeno's Baby Wash & Shampoo for Hair & Body är den mest sålda babyens kroppsvask på Amazon av en anledning. Det är såpfritt, parabenfritt och tårfritt, så du behöver inte oroa dig om du får några i dina ögon. Det lugnande naturliga havrextret kommer att vara tröstande mot en barns känslig hud, medan den lätta doftformeln hjälper barn, mamma och pappa slappna av lite.

Kunderna älskar att detta inte lämnar några rester på sina barns hud och doften är väldigt mild. Många använder även detta på sin vuxna hud!

Bästa Budget Baby Tvätt: Upp & Upp Baby Hår & Kropp Tvätta

Köp på Target

Bargainjägare som kräver hög kvalitet kommer att älska både det fantastiska priset och funktionerna hos Target's babysvamp, som fakturerar sig som jämförbara med Johnson & Johnson Head-to-Toe Baby Wash. Formeln är parabenfri, färgfri och fluorfri, och är dermatolog och allergitestad för att rengöra barnets hud utan att överdriva. Pumpens toppflaska gör det enkelt att fördela produkten i dina händer så att du kan hålla fokus på din barns säkerhet i badkaret, medan 28 oz. Storleken garanterar att du får det genom barn och eventuellt bortom.

Många föräldrar har kommenterat att detta är ett bra fyndalternativ som fungerar lika bra om det inte är bättre än dyrare produkter där ute. Detta har fungerat på många barns känslig hud, men bara notera att alla barn reagerar annorlunda.

Bästa naturliga babyvask: Puracy Natural Baby Shampoo & Body Wash

Köp på Amazon

För de som letar efter en mer naturlig rutt, kan den här läkemedelsutvecklade formeln prata med att det är 99, 95 procent naturligt, med igenkännliga ingredienser som essensiell olja av Himalayas rosa havsalt, vegetabilisk glycerin och rosa grapefrukt, vilket resulterar i en ph-balanserad tår-fri, sulfatfri rengöringsmedel. Formeln använder Coco Glycinate, den mildaste kokosnötrenaren, vilket gör att ditt barn blir rent på ett lugnande sätt. Det använder också matkvalificerade växt- och mineralbaserade ingredienser, så om något intas vid badtiden vet du att de kommer att vara säkra från skadliga kemikalier.

Föräldrar som har gjort timmar med forskning om ämnet att rengöra sitt barn naturligt är stora fans av denna produkt för sina rena ingredienser och rimligt pris för en naturlig städare. Några noterar att detta även hjälpt vaggahatt på deras bebis efter en ansökan.

Bästa känsliga huden: California Baby Super Sensitive Shampoo & Bodywash

Köp på Target

Om du har en bebis med känslig hud, har det mamma-grundade företaget California Baby den ultralätta rengöringen du letar efter. Super Sensitive Shampoo & Bodywash är en två-i-ett-formel som använder organisk tvålbark som skummedel och är fri från alla sorters yucky saker, som extra doft och vanliga allergener och irriterande ämnen. Det betyder nej: hårda kemikalier, SLS, sulfater, parabener, syntetiska dofter eller formaldehydbärare - och ingen gluten, soja, havre, mjölk eller nötter (förutom kokosnöt). Viktigast: Det är doftfritt och innehåller inga doftmaskningsmedel.

Granskare säger att detta har varit den bästa produkten för sina barn med allergier eller eksem. med många att nämna deras dermatolog rekommenderade detta för sina barn. Många använder detta långt utöver barns och genom barndomen eftersom de är så stora fans.

Best Eczema Baby Wash: Mustela Stelatopia Cleansing Cream

Köp på AmazonBuy på Walmart

En av fem barn har eksem. Om din baby är en av dessa, vet du att badtiden kan vara ganska stressande. Du vill se till att de blir rena, men du vill inte irritera deras mycket känsliga hud. Mustelas nyligen lanserade Stelatopia-linje är speciellt utformad för att på ett säkert och försiktigt städa barn med eksem utsatt hud. Det är allergivänligt och är doftfritt, parabenfritt, ftalatfritt och fenoxietanolfritt. Dessutom har det erkänts av National Eczema Association, så du vet att det är en av de bästa rengöringsmedel för ditt barn.

Mustela hävdar att om du har en familjehistoria av eksem och applicerar den här produkten till ditt barn från och med födseln, minskar du risken för att ditt barn utvecklar tillståndet med 33 procent till 50 procent. För dem som har lidit med detta tillstånd alla sina liv kan det vara ett smart sätt att förhindra att dina barn får det.

Bästa Fragrance-Free Wash: Shea Fuktighet

Köp på Walgreens.com

Att välja en doftfri baby tvätt eliminerar syntetiska dofter som kan vara skadliga för din baby. Denna formel från de populära Shea Moisture-märkena ger dig en extremt mild tvätt med en dos shea-smör, aloe vera, kakaosmör och vitamin E för att hålla din baby hud mjuk och hydratiserad. Det är också glutenfritt om du eller din baby har några glutenallergier.

Föräldrar till barn med känslig hud rekommenderar denna produkt för att lugna utslag, nässelfeber och eksem. Många anteckningar lite går långt, så flaskan kommer att hålla dig för lång tid.

Bästa Bedtime Baby Wash: Johnsons Bedtime Baby Fukt Tvätt

Köp på Amazon

Ett av de mest populära namnen i baby hudvårdsprodukter är Johnsons. Förutom den traditionella barnvattnet har Johnson utvecklat en sängtvätt som hjälper till att lugna barnet med sina lugnande "Naturalcalm" aromer som har kliniskt visat sig hjälpa barnen somna snabbare och somna längre (låter bra, eller hur?). Det varma badet och den trevliga doften kan också hjälpa vagga föräldrar att sova också, det är så bra. Formeln är tårfri, liksom paraben- och ftalatfri, och är barnläkare och dermatologistestad.

Granskare anmärker detta är ett prisvärt köp som fungerar bra för nyfödda, och många har märkt sig bättre sömn efter att ha använt den. Många föräldrar har även använt det i deras bad för att hjälpa dem att varva ner efter en galen dag hemma.

Best Splurge Baby Wash: Erbaviva Baby Body Wash

Köp på Amazon

Premium hudvårdsmärke Erbaviva är känt för sina organiska ingredienser och fantastiska essentiella oljeblandningar. Medan den här skönhetsvattnet inte kommer att bli billigt, lugnar den mjuka formeln barnens hud med kamomill, organisk aloe juice, organiskt havrextrakt och Oregon-druvkropps extrakt, vilket är känt för att lindra hudirritationer och tillstånd som dermatit och eksem. Och 87 procent av ingredienserna är organiska. Dessutom har den en underbar chamomile och mandarin-orange doft och är förpackad i en apoteksklassflaska som är för vacker att dölja i badet. Vi kommer inte att skylla dig om du vill smyga den här tvätten i din nästa dusch!

Populära Inlägg

Läs Mer