De 8 bästa tandborstarna att köpa i 2019

Anonim

Enligt American Dental Association bör du börja borsta ditt barns tänder så fort de bryter ut ur tandköttet (helst före detta). När allt kommer omkring gnuggar barns tandkött med en fingertoppborste får de dem till rutinen att rengöra sina tänder - det hjälper även dem med smärtlindring också.

Men hur vet du vilken tandborste du ska köpa för din lilla en första fördjupning i tandhygien? När du handlar efter en tandborste, var noga med att välja en borste som är mjuk och mjuk för babyens ömma tandkött. Många alternativ idag hoppa över traditionella borst och helt och hållet med BPA-fri silikonborst eller nubbar. Dessa är ett bra alternativ för spädbarn, särskilt innan de första tänderna spränger. Se nedan vår lista över de bästa tandborstarna.

Första titt

Bästa övergripande: Baby Buddy Baby första tandborste på Amazon

"Designad av en tandläkare är Baby Buddy gjord för att passa perfekt in i barnets mun, så att hennes tuggande rör försiktigt sopar bort skräp och rengör de spirande pärlvitarna."

Bästa Budget: Thrive Market RADIUS Ren Baby på Thrive Market

"Det är en grundläggande borste i en nedskalad storlek som bara är rätt för små munnar."

Bästa Fingertipborste: FridaBaby på Amazon

"Borsten har dubbelsidig åtgärd för en noggrannare renhet."

Bäst för ettårigt: Smile Frida Toddler på Amazon

"Ett annat fantastiskt erbjudande från det innovativa FridaBaby-företaget, denna snygga tandborste är designad i en rolig form för att krama babyens tänder."

Bäst för Tänder: BananBaby på Amazon

"Den här geniala produkten är perfekt formad för små händer för att lätt kunna förstå, och dess mjuka silikonborstar ger lindring till dessa ömma tandkött medan de fortfarande borstar dem rent."

Bästa uppsättning: Nuby på Amazon

"Vill du köpa en uppsättning som kommer att vara från barn till småbarn? Du kommer att älska Nuby 4-Stages muntvårdssystem."

Bästa Electric: BrushBaby Baby Sonic på Amazon

"Det har all den kraftfulla effekten hos en vuxen elektrisk tandborste, men den är bara stor för små munnar. Den har även ett lättgreppsgrepp så att din baby eller småbarn kan göra allt själv."

Bäst för Baby att hantera: Ecovona på Amazon

"Det har ett brett ergonomiskt handtag som har ett hål i mitten, vilket gör det perfekt anpassat för små fingrar."

Våra bästa val

Bästa övergripande: Baby Buddy Baby första tandborste

Köp på AmazonBuy på WalmartBuy på Bed Bath & Beyond

När det gäller den bästa baby tandborsten kan vi inte säga tillräckligt om den unika Baby Buddy baby tandborsten. Den var skapad som både en teether och en borste, med mjuka BPA-fri silikonborstar som vilar längs en H-formad bricka. Designad av en tandläkare är Baby Buddy gjord för att passa perfekt in i barnets mun, så att hennes tuggmotioner försiktigt sopar bort skräp och rengör de spirande pärlvitorna.

Denna baby tandborste är tillverkad av BPA-fri matkvalitets silikon som är praktiskt taget oförstörbar. Du kan frysa den, kasta den i diskmaskinen, och du kan till och med släppa den i en flaska sterilisator om du behöver en snabb rengöring.

Bästa budgeten: Thrive Market RADIUS Pure Baby

Köp på Thrivemarket.com

Det är självklart viktigt att ge din bebis den bästa möjliga starten när det gäller oral hälsa. Men det betyder inte att du behöver spendera mycket pengar på en tandborste. Om du letar efter den bästa budgeten tandborste, överväga Radius, såld online på Thrive Market. Det är en grundläggande borste i en nedskalad storlek som bara är rätt för små munnar. Och trots sin budget prislapp kan du känna dig säker på att Radius borsten är ett säkert val för din baby. De mjuka borstarna är gjorda av vegetabilisk nylon, och borsten är färgfri och BPA-fri.

Bästa Fingertipborste: FridaBaby

Köp på AmazonBuy på Buybuy BABY

Det är aldrig för tidigt att börja borsta bakterier och skräp från barns tandkött. Och när de är små är det verkligen inget bättre sätt att göra detta än en fingertoppborste. Det låter dig använda fingret för att försiktigt gnida längs barnets tandkött och framväxande tänder för en helmjölk, även i spädbarn. Dessutom är det bra att få barn brukade rutin att rengöra hennes mun. Borsten har dubbelsidig åtgärd för en noggrannare rengöring. Vi älskar FridaBaby fingertoppborste för sin hållbarhet och BPA-fri, livsmedelskvalitet silikonkonstruktion.

Bäst för ettårigt: Smile Frida Toddler

Köp på Amazon

När några riktiga tänder börjar komma från barns tandkött, är det dags att uppgradera till en av de bästa barntandborstarna för ettåringar. Du hittar många att välja mellan, men vår favorit är den super populära FridaBaby toddler tandborsten. Ett annat fantastiskt erbjudande från det innovativa FridaBaby-företaget, denna snygga tandborste utformades i en rolig form för att krama babyens tänder. Detta gör det möjligt att få dina barns tänder att rengöras med mycket mindre borstning än en vanlig tandborste. Din äldre baby kommer att få en spark av att "borsta" sina tänder helt själv och du kommer att älska att han lär sig goda vanor i ung ålder.

Bäst för tandvård: BananaBaby

Köp på AmazonBuy på Target

Babyprodukter som fungerar som två-i-ett är alltid en hands-down-favorit, och det är därför vi älskar BananaBaby-borsten och teether. Den här geniala produkten är perfekt formad för små händer att enkelt ta tag i och de mjuka silikonborstarna ger lindring till de ömma tandköttet medan de fortfarande borstar dem rent. Det bästa är att barnet kan göra allt själv, vilket främjar ögonkontakt och ansvariga hygienvanor.

Bästa uppsättning: Nuby

Köp på Amazon

Vill du köpa en uppsättning som kommer att vara från barn till småbarn? Du kommer att älska Nuby 4-Stages muntvårdssystem. Den levereras med fyra olika borstar. Det finns en mjuk silikonfickborste som du kan använda direkt från födseln om du föredrar, och de andra tre är för olika skeden av tandvård och borstning.

Den första borsten är utmärkt för tidig tandvård från cirka sex månader. Det är bra att få barn brukade ha en tandborste i munnen, och han kan arbeta med sitt grepp. Nästa pensel är lämplig när tänder fortskrider och ger barnet lite nödvängen lättnad - du kan till och med kasta den i kylskåpet för extra komfort. Det finns även en tandborste för småbarn för när de barntänderna äntligen kommer in. Vid den tiden borde din lilla vara ett proffs på att använda en tandborste!

Bästa Electric: BrushBaby Baby Sonic

Köp på Amazon

Kanske har du aldrig övervägt att använda en elektrisk tandborste på din baby. Det kan vara dags att prova det eftersom det finns många fördelar med elektriska tandborstar! De kan spränga bort plack och tartaruppbyggnad mycket mer effektivt än en manuell tandborste, vilket ger en helmjuk rengöring som en professionell rengöring.

Om du vill prova, rekommenderar vi BrushBaby Baby Sonic tandborste. Den har all den kraftfulla effekten hos en vuxen elektrisk tandborste, men den är storlek bara rätt för små munnar. Det har till och med ett enkelt grepphandtag, så ditt barn eller småbarn kan göra allt själv. De mjuka borstarna är säkra för att utveckla tänder och tandkött, och BabySonic har även ett inkorporerat LED-ljus, vilka små älskar.

Bäst för Baby att hantera: Ecovona

Köp på Amazon

Om du letar efter en baby tandborste som är super lätt för ditt barns lilla händer att hålla, prova den här unikt formade borsten från Ecovona. Den har ett brett ergonomiskt handtag som har ett hål i mitten, vilket gör det perfekt anpassat för små fingrar. Denna snygga tandborste fungerar som en två-i-ett, så att ditt barn kan lära sig ögonhandskoordinering samtidigt som man övar goda orala hälsovanor. En extra bonus: handtagets botten kan användas som teether. Denna pensel kommer i en mängd roliga färger som de små kommer att älska.

Vår process

Våra författare spenderade 2 timmar på att undersöka de mest populära barntandborstarna på marknaden. Innan de gjorde sina slutliga rekommendationer ansåg de 20 olika tandborstar överallt, skärmade alternativ från 13 olika märken och tillverkare, läste över 17 användarrecensioner (både positiva och negativa) och testade 3 av tandborstarna. All denna forskning lägger till rekommendationer som du kan lita på.

Populära Inlägg

Läs Mer