De 8 bästa babybärarna att köpa i 2019

Anonim

Att bära din baby, snyggt och sött på bröstet, kan göra underverk för ditt hjärta. Din rygg och axlar? Inte så mycket. Så för bekvämligheten och hälsan hos både dig och din bebis är det viktigt att välja en babybärare klokt.

När du köper en operatör måste du hålla några saker i åtanke: Planerar du att bära din baby till toddlerhood? Kommer du använda det här i ett varmt klimat? Vill du ha något som både pappa och mamma kan använda? De är många frågor man borde fråga med avseende på den avsedda användningen så att du hittar rätt passform för dig och din lilla.

Självklart är barnskyddssäkerhet viktigt, så var noga med att läsa din bruksanvisning noggrant, titta på videofilmer och kör provkörning hemma med och utan en bebis där (och kanske en extra uppsättning händer runt) så att du få kläm på det.

När du är redo att göra ett köp, ta en titt på våra toppval för de bästa barnbårarna där ute som säkert kommer att ha något för varje typ av babybarn där ute.

Våra bästa val

1

Bästa övergripande: Lillebaby Complete All Seasons 6-in-1

Köp på AmazonBuy på Buybuy BABY

Bekväm, ergonomisk och super-mångsidig, med sex olika bärlägen, får barnbarnet Lillebaby Complete All Seasons 6-i-1 höga betyg från föräldrarna.

De sex bärande positionerna - plus en justerbar bred sits till smal sitsfunktion - betyder att Lillebaby Complete kan ta din baby från nyfödd (7 pund) till 45 pund, och det behöver ingen infantinsats. Polstret axelremmar, ländryggsstöd och ett brett, robust midjebälte gör det bekvämt för föräldrarna att bära, medan det justerbara sätet, nackstöd och temperaturstyrning 3D mesh gör att barnet är bekvämt och stödjande.

Du kan också anpassa den ännu mer genom att ha den på ryggsäckstil eller en back-back stil så olika användare kan hitta vad som fungerar bättre för sin komfortnivå.

2

Bästa Budget: Infantino Flip 4-in-1 Convertible Carrier

Köp på AmazonBuy på Buybuy BABY

En enorm försäljningsplats för Infantino Flip är dess värde: Denna bärare kommer till ett bra pris, men har fortfarande vissa funktioner som du hittar i pricier modeller, som vadderade remsor, ett stödande midjebälte och ett justerbart säte.

Flipen är avsedd för spädbarn från 8 till 32 pund, och du kan bära din lilla bekvämt inför, utvändigt eller på din rygg. En annan rolig funktion är den patenterade Wonder Cover biben, som ger bäraren en söt färgstänk samtidigt som den skyddar den (och barnens kläder) från drool och spit-up. Hela saken kan kastas i tvätten när det behövs en städning.

3

Bäst för nyfödda: Ergobaby Omni 360

Köp på Amazon

Till skillnad från den ursprungliga Ergobaby 360, som kräver en säljs separat, spädbarnssats för användning med spädbarn 7-12 pund, är Ergobaby's Omni 360 babyhållare fakturerad som "nyfödd redo" utan att någon spädbarninsats behövs - och kan användas med barn som börjar vid 7 pund.

En UPF 50+ skyddshylsa och justerbara band gör det lättare att bekvämt sköta din baby, om du ammar, i bäraren. Och när babyen växer (Omni 360 kan användas med tots upp till 45 pund), kan du använda flera bärlägen, och föräldrar och vårdgivare kan bära det på flera sätt, förkorsade i ryggen eller ryggsäcksstil för maximal komfort.

4

Bäst för Vandring: Deuter Kid Comfort 2

Köp på Amazon

Inte bara någon babybärare kommer att göra för outdoorsy mamas och papas som vill vandra medan de bär sina tots. Men dyrt, Deuter Kid Comfort 2 är JPMA-godkänd för säkerhet och är utformad för barn som väger mellan 16 och 40 pund och som kan sitta upp sig själva.

Funktionerna på den här aluminiumramen ryggsäckbäraren inkluderar sidosteg, en 5-punkts barnsäkerhetssele, en sittplats med justerbar höjd, en andningsbar skumåterbakning för att minimera föräldrasvetsning, ett vadderat höftband och sternumband, massor av praktiska fickor och fack för blöjor, nycklar, smartphones, solskyddsmedel och liknande, och ett "Vari-Quick back-system" som gör justering av sele och överföring av lasten från en vuxen till en annan.

5

Bästa Wrap: CuddleBug Baby Wrap

Köp på Amazon

Wraps är en helt annan ras av babybärare-och definitivt bära en inlärningskurva-så om du är på marknaden för ett barnvagnsförpackning, måste du begå att du verkligen lär dig att binda den och bära din barn på ett säkert sätt. Men när du kommer hänga på det, kan CuddleBugs babywrap vara super-mångsidig.

Den 5 meter långa delen mjuk, bomullspandex-blandad väv erbjuder enstorlekspassar-alla justerbarhet för vårdgivare, och kan användas med nyfödda - och till och med preemies: CuddleBug wraps är avsedda för spädbarn 0-35 pund. Tänk på att det inte ska användas för bak- eller höftbärande.

6

Bäst för småbarn: Tula Ergonomisk bärare - Småbarn

Köp på Amazon

Tula-bärare har en väldigt lojal kult följd av god anledning: De finns i massor av roliga utskrifter, inklusive vissa versioner av begränsad utgåva som säljer ut på några minuter (och säljs för hundratals, tusentals dollar).

Men de är inte bara moderna, de är funktionella: Den småbarnsmodellmodellen fungerar för tots 25-60 pund-ganska högre än många andra märken och modeller - och kan bäras ergonomiskt fram och bak. Och de är gjorda av lätta, andningsbara duk som är gjorda av 100 procent OEKO-TEX Standard 100 certifierad bomull.

7

Bäst för pappor: Babybjorn Carrier One Outdoors

Köp på AmazonBuy på Buybuy BABY

Babybjorn är praktiskt taget synonymt med babybärare, och varumärkets senaste modell, Babybjorn Carrier One Outdoors, erbjuder en del cool ny funktionalitet, som en inbyggd "nyfödd position" som gör att du kan bära din bebis högre upp på ditt bröst - inget spädbarn infoga behövs. Den kan användas från 8 till 33 pund, har en justerbar sitsbredd och kan bäras i 4 olika fram- och bakpositioner när ditt barn växer.

Carrier One Outdoors har ett sportigt utseende som vi tycker att Dads kommer att älska, plus ett extrastudent midjebälte och vadderade axelremmar. Den är tillverkad av andningsbara, vatten- och smutsresistenta material som snabbt torkar och det har gott om fickor och slingor - för nycklar, telefon mm - och levereras med en cool, sportig förvaringsväska.

8

Bäst för varmt väder: Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh Ergonomisk Babybärare

Köp på Amazon

Ett slag mot mjuka strukturerade bärare är att de kan vara varma att bära. Till räddning: Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh babyhållare. Denna modell har alla samma egenskaper på original Omni 360, men är tillverkad av ett andningsbart, lättviktigt nätmaterial som är utformat för att ge luftflöde och vara kallare för dig och barn.

Granskare älskar att detta håller barn och vårdgivare bekväma och många säger att detta är den enda operatören du behöver.

Populära Inlägg

Läs Mer