De 8 bästa avancerade leksakerna att köpa i 2019

Anonim

Som alla begåvade barn behöver begåvade småbarn massor av intellektuell stimulans, och de kan bli ganska skrymmande när de inte klarar det. Världen är ny för dem, så de behöver möjligheter att utforska allt som finns i det. Det betyder att dessa barn borde kunna lära sig om inte bara bokstäver och siffror utan också om konst, musik, geografi, vetenskap och alla andra delar av världen och universum! Eftersom småbarn tenderar att vara aktiva behöver de sätt att spendera lite av sin energi! Dessa leksaker kommer att ge allt ditt begåvade barn behöver!

Våra bästa val

1

Anatex Deluxe Mini Play Cube

Köp på Amazon

Mini Play Cube från Anatex gör det möjligt för nyfiken småbarn att lära sig eller träna med räkning, brevidentifiering, färgigenkänning, ögonkontakt, visuell spårning och andra kognitiva färdigheter. Den 12 "x 12" kuben, som har en minikustfartyg, en sökväg, växlar, spinnande alfanumeriska plattor och en abacus, kan placeras på en bord eller golv. Den rekommenderade åldern är 3 och uppåt, men yngre begåvade barn kommer att hitta det roligt och underhållande. Det kommer också att ge dem nödvändig träning med fin motorisk utveckling. (Photo Courtesy of Anatex)

2

Lärande resurser Math Mat Challenge Game

Köp på AmazonBuy på Walmart

Denna leksak är perfekt för den aktiva, matematiskt begåvade äldre barnen. Det är en cirkulär matta med siffror runt utsidan. Barn lyssnar på en ekvation och löser sedan det genom att hoppa på rätt antal. Spelet har sex olika spel och två svårighetsgrader, förstärker färdigheter med tal, räknar, lägger till och subtraherar. Även om den rekommenderade åldern för denna leksak är åldrar fyra till sju, kommer yngre begåvade barn som älskar nummer säkert att älska detta spel.

3

Musical Touch Play Keyboard Singing Gym Matta Mat Roligt Animal Piano Toy

Köp på Amazon

Musmatta är en platt 28, 1-tums tangentbordsmat som barnen kan leka med sina händer. Denna matta har ljud från ett piano, anka, katt, fågel, hund och groda. Det rekommenderas för barn i åldrarna 1-3 .

4

Mozart Magic Music Cube

Köp på AmazonBuy på Walmart

Denna slitstarka leksak är ett bra sätt att introducera musik till unga småbarn. De kan lära sig ljudet av musik och även om ljudkvaliteten inte är som en riktig orkester, tillåter approximationerna småbarn att känna igen ljudet av fem olika instrument - harpa, fransk horn, piano, flöjt och fiol. Med en knapptryckning kan barn "komponera" och arrangera Mozarts mästerverk. De kan börja med en violin, sedan lägga till ett piano. Eller de kan börja med flöjt och piano och lägga till fransk horn och fiol. Alternativen är oändliga!

5

Skum bokstäver och siffror Set

Köp på Amazon

Bad tid med dessa färgstarka skum bokstäver och siffror kommer att ge massor av möjligheter för roligt och lärande. Dessa bokstäver och siffror kommer att flyta i badvattnet, där ditt barn kan välja ut dem och göra ord genom att hålla bitarna på väggarna. (De håller fast med vattnet och skadar inte väggarna.) De kan välja ut siffrorna och placera dem i ordning eller kombinera dem för att göra större antal. Du kanske vill ha ett par paket så att ditt ordälskande litet barn kan bygga ord som kräver mer än ett av varje brev!

6

Melissa & Doug Geometric Stacker

Köp på AmazonBuy på Walmart

Denna sorterare / staplare kommer att ge oändliga timmar av lycka till de begåvade småbarn som älskar att sortera saker. Tjugofem färgglada bitar kan sorteras och staplas enligt inte bara färg och storlek, men också geometrisk form! Styckena är släta massivt trä, var och en med samma hål som gör att bitarna kan placeras på en av tre träspindlar på stativet - i vilken storlek som helst! Den rekommenderade åldern för denna staplare är 2 och uppåt, men yngre begåvade småbarn som älskar att sortera kommer också att njuta av det.

7

Kaplan Toddler Paint Easel

Köp på AmazonBuy på Walmart

Detta tvåsidiga easel mäter 20 "vid 31" högt. Benen är relativt korta, vilket gör den till perfekt storlek för småbarn. I botten av varje ben finns en sugkopp som håller easeln till golvet. När en pjokk (eller någon annan) stöter på den, kommer den inte att röra sig eller tippa över. På varje sida av easel har också en färgkoppskål som rymmer fyra färgkoppar (säljs separat). Detta är ett utmärkt sätt att introducera småbarn till målning och konstnärlig kreativitet.

8

Steg 2 WaterWheel Play Table

Köp på AmazonBuy på Walmart

Detta robusta plastvattenbord har ett vattenhjul, en brant tratt, båtar och en kopp. Barn kan hälla vatten i traven och aktivera vattenhjulet, vilket i sin tur släpper vatten i de inre och yttre "hamnarna". Bordet uppmuntrar till kreativ lek och stimulerar orsak och effekt av lärandet. Bordet, som rymmer så många som fyra liter vatten, kräver en del vuxna montering.

Populära Inlägg

Läs Mer