7 sätt att underhålla en småbarn på tacksägelse

Anonim

Det är den livligaste matlagningsdagen på året, och ditt barn kan troligen känna att något speciellt händer, vilket innebär att hon vill vara inblandad. Och medan vi skulle älska att skämma bort vår toddlers önskan att "hjälpa", sakta ner måltidsprocessen på Thanksgiving kan leda till katastrofala resultat. I stället fördjupa dig själv med aktiviteter som kommer att hålla din barn upptagen och (förhoppningsvis) ur köket och på väg på Thanksgiving. Här är sju idéer som hjälper dig att planera roliga och engagerande aktiviteter för ditt barn.

1

Erbjuda festliga aktiviteter.

Prepping Thanksgiving middag är alltid en process, och det finns en bra chans att ditt barn kommer att vilja hjälpa. Ställ in en plats att spela nära mamma och pappa, och var beredd med en korg med festliga aktiviteter som kommer att hålla henne upptagen med nya prydnadsföremål och leksaker. Du behöver inte gå överbord - Tacksägelsemessiga färgsidor som kan laddas ned och skrivas ut från din hemdator, samt kalkonklister och andra konsttillbehör, borde göra tricket.

2

Låt dem hjälpa till med ett enkelt matlagningsprojekt

Håll din pjokk ut ur köket och ditt hår kan faktiskt vara omöjligt, så planera för detta genom att ha ett enkelt matlagningsprojekt redo för att ditt barn ska delta. En lista med 13 sätt att laga mat med barnet kommer att inspirera dig att hitta en lätt projekt som ditt barn kan hjälpa till med. Bara se till att du också planerar för den oundvikliga röra och städa upp.

3

Hämta dem utanför

Om det finns andra vuxna i huset som hjälper dig att hantera ditt barn, anlita dem att ta ut ditt barn i några timmar. Så länge det inte regnar, får din pjokk ut och leker hjälpa dem att bränna lite energi, vilket också hjälper till att säkerställa en bra tupplur och en trevlig upplevelse för familj och vänner som kommer att fira semestern med dig. Bunta upp ditt barn och gå till bakgården eller den lokala parken.

4

Titta på en Thanksgiving-Themed Kid Movie

Om skärmtiden är en speciell behandling för ditt barn, är Thanksgiving den perfekta tiden för att tillåta det - och det hjälper dig att få lite arbete medan din barn är upptagen med att titta på. Det finns gott om barnvänliga Thanksgiving-filmer och shows, många med ditt barns favoritkaraktärer.

5

Gör en Easy Thanksgiving Craft

Thanksgiving-themed hantverk finns i överflöd på Internet. Välj ett ålderspassat hantverk som gör att du kan vara så praktisk som möjligt och konfigurera material på förhand.

6

Titta på Macys Thanksgiving Day Parade

Engagera ditt barn i ett av landets längsta spännande semestertraditioner - Macy's Thanksgiving Day Parade. Om du inte bor i New York City och kan delta i paraden i person, stämma in på paraden på NBC klockan 9.00. Den tre timmars långa händelsen kommer att wow dem med sånger, ballonger, floats och föreställningar - även om det inte gör det T hålla uppmärksamheten hela tiden.

7

Låt dem göra sin egen (låtsas) fest

Småbarn älskar att kopiera vad deras föräldrar gör, så sätt upp ett område där de kan göra en låtsas Thanksgiving fest. Om du har ett lekkök med låtsasmat är det här en bra tid att uppmuntra dem att använda den, men du kan också få ut extra skålar, kokkärl och (säkra) redskap och låt din barn likna vad du lagar mat på i köket.

Populära Inlägg

Läs Mer