De 7 bästa padsna för Postpartum Bleeding att köpa i 2019

Anonim

När du har fött ditt barn kommer du att blöda vaginalt. Detta blod kommer från platsen på livmodern där moderkakan var fäst och nu läker. Det kallas lochia. Användning av maxi-pads och andra absorberande material hjälper till att fånga blodet, men produkterna måste vägas noggrant för att förhindra irritation på huden och hålla dig bekväm.

Många mammor är förvånad över att du inte kan använda tamponger efter att ha fått en bebis eller att du blöder längre än en typisk period. Med detta sagt är blödning efter blod särskilt rörig. Du har ofta mycket kraftig blödning under de första dagarna som är tyngre än den tyngsta perioden. Så vet att det du väljer att använda under de första dagarna kan vara radikalt annorlunda i efterföljande dagar.

Våra bästa val

1

Poise Pads

Köp på AmazonBuy på Walmart

Poise pads var ursprungligen menade för urininkontinens. Många nya mammor har funnit att när blödningen är störst under de första dagarna av postpartum, gör dessa större, mer absorberande dynor tricket. De har också en sådan stor täckning från framsidan till baksidan att de förhindrar läckor på dina underbyxor och nattkläder. De är självhäftande.

2

Alltid över natten skydd

Köp på Amazon

Alltid över natten skyddskläder kommer väldigt bra när din lochia är på sitt tungaste. Den superabsorberande uppehållsröret är fantastiskt. Men efter några dagar säger några mammor att de måste byta till ett annat varumärke eftersom det fungerar så bra att det torkar den känsliga huden ut. Dessa är lim och fästs bara på dina underkläder. Det finns andra storlekar och "stilar" tillgängliga, inklusive de med vingar.

3

NatraCare övernattningsskydd

Köp på AmazonBuy på Walmart

100% ekologisk bomull och ändå disponibel, gör dessa dynor ett bra val för dem som vill vara miljövänliga utan att tvätta sina egna kuddar. De är också plastfria, blekfria och parfymfria. Det finns flera storlekar tillgängliga både när det gäller antal kuddar i ett förpackning samt storleken på kuddarna i form av flöde.

4

Hjärtfiltar

Köp på AmazonBuy på Walmart

Dessa återanvändbara tygdukar är bra för efterbarnet. Den mjuka bomullen kan hjälpa till att göra din postpartumperiod lättare på din hud. De är byggda för att skydda dig mot olyckor och hålla dina kläder rena. De har också kol inuti för att hjälpa till med luktneutralisering och färgning.

5

Glad Rags Pantyliners och Pads

Köp på Amazon

Glad Rags erbjuder bomullsåtervinningsbara övernattningsdynor såväl som pantyliners samt andra storlekar av dynor för menstruations- och postpartumblodflöde. Dessa snäpp runt dina underkläder för att stanna på plats. Du kan få dem i färger eller undyed. Det här är bra om din hud är väldigt känslig och att ha flera storlekar innebär att du kan välja rätt storlek för flödet.

6

Seamless High Waist Mesh Panties

Köp på Amazon

Du kanske har hört folk prata om superhemliga postpartum underkläder. Det skulle vara dessa nättröjor. Det här är en uppgradering från sjukhusversionen, eftersom de är sömlösa, men konceptet är samma - andningsunderkläder som är nära engångsartiklar. Du behöver inte oroa dig för blödning på dessa. De kan sköljas ut och återanvändas eller kastas. Du kan använda dessa även om du har haft cesarean, på grund av den höga midjebandens natur kommer den inte att träffa din kejsarsnitt.

7

TENA Disposable Underkläder

Köp på AmazonBuy på Walmart

Om du verkligen vill använda engångsunderkläder - se inte längre. Dessa är egentligen menade att vara engångsbruk underkläder. Vissa mödrar använder dem förutom andra skydd, men de är utformade för att vara en enda försvarskedja för inkontinens, men många kvinnor efterkännar sig om dem. De kommer i flera storlekar.

Populära Inlägg

Läs Mer