De 7 bästa natten blöjorna att köpa i 2019

Anonim

Så du har äntligen hittat den perfekta blöjan som fungerar bra för dina barns dagliga behov, vare sig de är tygblöjor, miljövänliga engångsartiklar eller vanliga blöjor med extra skydd för energetisk rörelse. Däremot vaknar din baby alltid blöt våt i mitten av natten! Inte rädd, det finns många blöjor speciellt formulerade med extra absorption för att hålla din baby torr på natten. Nedan rinner vi upp de översta blöjorna för bekväm och torr natt sömn.

Våra bästa val

1

Bästa övergripande: Pampers Pure

Köp på Amazon

Formulerad för att skydda ditt barn i upp till 12 timmar, har Pampers Pure-linjen alla de bästa egenskaperna hos Pampers-produkterna bara utan klorblekning, doft, lotion eller parabener. Tillgänglig för nyfödda genom småbarn, är Pampers Pure bleen tillverkad av bomull och mjuka växtbaserade fibrer som är allergivänliga och irriterande för känslig hud. Pampers Pure är konstruerad för att ersätta äldre linjer av Pampers, inklusive Pampers Baby-Dry, som var den bästa rekommenderade natten över blöjan, och är bekväma och säkra för långvarigt slitage.

2

Bästa budgeten: Luvs Ultra Leakguards

Köp på AmazonBuy på WalmartBuy on Target

Luvs Ultra Leakguards är utformad speciellt för att vara budgetvänlig men ändå effektiv, och har ett patenterat ultraabsorberande NightLock Plus-tyg som håller en baby torr hela natten. Kombinerat med den patenterade Leakguard Core, varar dessa blöjor effektivt i upp till 12 timmar. De har också stora flikar för enkel byte och justering.

Vid 30 procent av kostnaden för konkurrentmärken är dessa blöjor fortfarande lika effektiva och läckagefria.

3

Bäst för tunga wetters: Huggies OverNites

Köp på Amazon

Huggies OverNites är märkets mest absorberande blöjor. Formulerad med patenterade LeakLock-tyg och SnugFit-midjeband, håller Huggies OverNites även de djupaste sliprarna torra och bekväma för maraton snoozes.

Dessa blöjor fungerar särskilt bra för barn som äter och dricker mycket före sängen. Plus, de är så absorberande, de kommer fortfarande att känna sig torra även efter 9 eller 10 timmars sömn.

4

Bästa naturliga: Ärliga övernattningar

Köp på AmazonBuy på Buybuy BABY

Formulerad att ha alla funktionerna hos de mest sålda över natten blöjorna, inklusive avancerat läckskydd, säker passform och komfort, har Honest Overnights den extra fördelen att vara allergivänliga och består av hållbara material. Liksom Pampers Pure, är de äkta Overnights sakna klor och blekmedel, syntetiska dofter, lotioner och latex. Deras superabsorberande kärna är gjord av fluffmassa skördad från hållbart förvaltade skogar. Tyvärr kan nyfödda inte använda dem - de kommer bara i storlekar tre till sex.

I de senaste 12 timmarna lämnar dessa blöjor inte någon gel eller kemisk rest.

5

Bäst för Potty-tränade småbarn: GoodNites Bedtime Bedwetting Underkläder

Köp på AmazonBuy på Amazon

Bara för att din litet barn är utbildad-grattis! -Det betyder inte att han eller hon inte kommer att få olyckor, speciellt om de sover djupt på natten. GoodNites Bedtime Bedwetting Underwear håller dina småbarn torra och bekväma hela natten, även om de har en olycka.

Formulerad med fem lager av absorberande material, har underkläderna även stretchiga sidor och benbarriärer för att förhindra läckage. Ännu bättre formuleras de speciellt för manliga och kvinnliga kroppar. Pojkeversionen har extra absorptionsförmåga i framsidan, och tjejversionen har extra absorbering närmare botten av dynan. Dessutom absorberar de lukt.

Med stort skydd är dessa fantastiska för småbarn som är mitt i potty träning eller ännu inte har blivit utbildade på träna genom natten.

6

Bästa nattduksblöjor: BumGenius Friidrott

Köp på AmazonBuy på Buybuy BABYBuy på sängen Bath & Beyond

Designad för att vara lika effektiv för att absorbera fukt som ledande engångsblöjor, är BumGenius Freetime utformad för att passa barn som väger åtta till 35 pund. Utsidan är gjord av läckageförebyggande laminerad polyester, och interiören är gjord av fuktgivande polyester som gör att din baby känner sig bekväm och torr. Skyddad med hjälp av fjärilsnappar som ligger nära framsidan, kommer BumGenius Freetimes med övertorkade insatser som kan läggas till för att erbjuda extra skydd på natten.

Med skikt av absorberande kuddar säkerställer BumGenius Freetimes att de aldrig kommer läcka på natten.

7

Bästa Booster Pads: Sposie Booster Pads

Köp på Amazon

Vissa babyar läcker genom över natten blöjor oavsett hur bra de fungerar för andra barn. För dessa barn finns Sposie Booster Pads, en absorberande remsa som kan läggas till nästan vilken typ av blöja eller träningsunderkläder. Kudden ökar absorptionsgraden med nästan åtta uns, vilket gör den perfekt för både över natten och långa resor. Tillsammans med doft, latex och klorfri spetsar Sposie Booster Pads fukten bort från kroppen och förhindrar läckage.

Observera dock att Sposie Booster Pads inte har något limmaterial.

Populära Inlägg

Läs Mer