De 7 bästa bröstvårtkrämerna som ska köpas år 2019

Anonim

Bröstvårtor. Du kanske inte ens insett att du hade dem innan du blev gravid. Plötsligt är de den sämsta delen av din kropp. Smärtan blir ännu värre om du väljer att amma efter att du har fött. Innan din kropp blir van vid vård, kan dina bröstvårtor bli ömma och smala - i många fall spricker de till och med, vilket leder till blödningar (oj!).

Även om du väljer att inte amma, kan dina bröstvårtor vara ont i flera veckor efter att du har fött eftersom dina graviditetshormoner lämnar din kropp. Lyckligtvis behöver du inte lida utan någon lättnad. Det finns många underbara bröstvårtor krämer på marknaden som lugnar och läker huden mellan matningar. Vissa måste tas bort innan du ammar så att din baby inte tar dem. Andra består av organiska och naturliga ingredienser som är säkra för även de mest känsliga för nyfödda att äta.

Genom att undersöka nippelkrämer kommer du att upptäcka att många har en bas av lanolin, vilket är ett ämne som härrör från vaxet som utsöndras av talgkörtlarna av ullbärande djur, såsom får. Lanolin skyddar får från klimat och miljö. På grund av dess unika vattentäthet och läkning egenskaper, används lanolin ofta för att lugna och skydda ömma bröstvårtor-dess effektivitet kan vara i dagar. Men kvinnor med allergier mot ull eller med hudkänslighet kan ofta inte använda lanolin och därför vända sig till bröstvårtkrämer som använder olivolja eller kokosolja som bas.

Här runda vi upp de bästa bröstvårtkrämerna för varje typ av situation, oavsett om du är gravid, omvårdnad, pumpning, återhämtar från födseln eller någon kombination av tillstånd.

Våra bästa val

1

Bästa övergripande: Lansinoh Lanolin Bröstvårtkräm

Köp på AmazonBuy på TargetBuy på Walmart

Lansinoh Lanolin Nipple Cream består av 100 procent lanolin, och är den bästa bästsäljaren på Amazon i nippelteraprodukter. Lansinoh Lanolin Nipple Cream, som utvecklats av en ammande mamma, är också den rekommenderade bröstvårtkrämen av laktationskonsulter och läkare i USA. Renat så att det inte innehåller några föroreningar, spårbekämpningsmedel eller rengöringsmedel, har Lansinoh Lanolin-nippelkrämen också behandlats för att avlägsna alla friullsalkoholer, vilket gör att den kan användas av kvinnor med ullallergier.

Säker för nyfödda att äta vid amning, mammor älskar det eftersom dess sammansättning liknar de oljor som våra egna kroppar producerar. Förutom att ge lättnad från amning, förhindrar Lansinoh Lanolin Nipple Cream sprickor och blödningar mycket mer effektivt och snabbt.

2

Bäst för ammande mamma: Bella B Nipple Nurture Butter

Köp på Amazon

Även om renat lanolin har visat sig vara säkert för nyfödda, känner inte alla mödrar sig bekväma, så att deras barn kan ta in substansen. Lyckligtvis finns det många andra olika typer av baser som är organiska och växtbaserade.

Bella B Nipple Nurture Butter består av en blandning av kakao, shea och mangosmör, samt olivolja och avokadoolja, som alla är säkra för att en baby ska äta vid amning. Formulerad att inte ha någon krävande smak eller lukt, är Bella B Nipple Nurture Butter välsmakande till även de finaste nyfödda.

Observera att Bella B Nipple Nurture Butter fläckar, så du borde nippla kuddar efter att du har applicerat den.

3

Bäst för krackade bröstvårtor: Motherlove Nipple Cream Certified Organic Salve

Köp på AmazonBuy på Thrivemarket.com

Ja, knäckta bröstvårtor är lika smärtsamma som de låter! Om du har torra och knäckta bröstvårtor behöver du en salva för att snabbt behandla detta tillstånd. Motherlove Nipple Cream är 100 procent certifierad organisk och grymhetfri salva gjord av extra jungfruolja, bivax, sheasmör, marshmallowrot och calendula blomma, vilket kommer att lugna irriterade bröstvårtor effektivt. Eftersom detta inte innehåller lanolin är det säkert att lämna på dina bröstvårtor innan du ammar vilket ger dig ett skyddslag.

Många mammor säger att det här är den enda kräm som fungerade och de älskar hur det smälter in i huden efter ansökan, med många komplimanger den geléliknande konsistensen som de finner långt överlägsen konkurrensen som kan vara fläckig eller svår att gnida in.

4

Bästa Naturliga: Earth Mama Organic Nipple Butter

Köp på Amazon

Många som Bella B Nipple Nurture Butter, använder Earth Mama Organic Nipple Butter, växtbaserade ämnen som organisk kakao, shea och mangosmör samt olivolja. Dessutom innehåller den organiska örter med helande krafter, inklusive kalendula och candelilla. Alla produkter som används är 100 procent organiska och GMO-fria. Som ett resultat av dess helande egenskaper och allmän säkerhet för förtäring används Earth Mama Organic Nipple Butter i sjukhus NICUs.

Sammantaget luktar jordmaskens organiska bröstvårtor stor, appliceras enkelt och läker snabbt skurna och blåsande nålar.

5

Bäst för Pumpning: bambuber Lanolinfri Bröstpump Smörjmedel

Köp på AmazonBuy på Target

En nyfödd mun kan göra ett tal på en ammande bröstvårtor; en pumpmaskin är en helt annan historia. Pumpning kan ofta vara brutalt obekväma och göra allvarliga skador på redan ömma bröstvårtor. För att läka sår och göra pumpning en mindre smärtsam - om inte helt njutbar upplevelse - finns det bambuberna Lanolin-Brest Pump Lubricant.

Designad för att appliceras antingen direkt på nippeln eller till flänsarna i pumpen innan en mamma börjar pumpa, har nippelkrämen en kokosnötolja. Det är också 100 procent certifierat organiskt, vilket innebär att nya mammor inte borde oroa sig om någon av bröstvårtkrämen kommer in i mjölken.

Över 75 procent av nya mödrar som undersökts av bambuber sa att Lanolin-Free Breast Pump Lubricant gjorde pumpning sessioner enklare och bekvämare. Observera dock att endast en liten bit av grädden ska appliceras på bröstvårtor, snarare än hela bröstet - om det appliceras för liberalt, kan bröstpumpens smörjmedel hindra sugning.

6

Bäst för gravida mamma: Medela Tender Care Lanolin

Köp på Amazon

Medela Tender Care Lanolin har många produkter som ammande mödrar inte är helt bekväma med-lanolin är primär bland dem, men även Caprylic / Capric Triglycerides och Oat Beta Glucan, som formuleras i laboratorier för att hjälpa till att läka sår. Lyckligtvis behöver gravidmödrar inte oroa sig för vad deras barn kommer att ingest - från huden på sina bröstvårtor, åtminstone. Och inte heller kvinnor som väljer att inte amma, för den delen. För dem är Medela Tender Care Lanolin, som lugnar ont i huden, perfekt. Tillsammans med den smidiga applikationen ger denna grädde avsevärd lättnad.

7

Bäst för känslig hud: Ärlig organisk nippelbalsam

Köp på AmazonBuy på Target

Garanterad att ha minst 95 procent ekologiska ingredienser innehåller den äkta organiska nippelbalsmen kokos-, canola- och castorfröolja samt bivax, sheasmör och Tamanuolja, som härrör från ett träd odlat i södra Stilla havet, och är känt att ha helande egenskaper. Vad sätter den äkta organiska bröstvårtan balmen ifrån andra produkter är dess tillämpning; medan många nippelkrämer måste mjukas före appliceringen är Honest Nipple Balm smidig och tunn, vilket gör det enkelt att applicera på chapped eller blödande hud.

Viktigast är att den äkta organiska nippelbalsmen inte irriterar de som är känsliga för lukt.

Populära Inlägg

Läs Mer