De 7 bästa elektriska tandborstarna att köpa för barn år 2019

Anonim

Om du har barn vet du att att få dem att borsta sina tänder kan vara en kamp för att minst sagt. Det tar ständiga påminnelser, nagging, tigger och talar och då, när de äntligen gör det, upptäcker du att de fortfarande har guldfiskrester som fastnar mellan sina molarer. Det kan vara svårt att införa ordentlig munhygien hos barn, för att de känner sig tråkiga och oväsentliga.

Om du fastnar i denna situation där borstning av tänder har blivit ett absolut krångel, kan det vara dags att få dina barn att prova en elektrisk tandborste. Det är en bra lösning för barn helt enkelt på grund av den fantastiska rengöringskraften. Elektriska tandborstar visas för att ta bort sju gånger mer plack än manuella borstar. Inte bara det, elektriska tandborstar för barn kommer ofta med roliga extras, som timare för att visa barn hur länge de ska borsta eller roliga appar för att göra borstning spännande. Här har vi sammanställt en lista över de bästa elektriska tandborstarna för barn i alla åldrar.

Våra bästa val

Bästa övergripande: Philips Sonicare

Köp på WalmartBuy på Target

När det gäller elektriska tandborstar för barn, toppar Sonicare av Philips vår lista med favoriter - det är helt enkelt inte så att rengöra kraften. Per namnet använder Sonicare soniktekniken för att spränga bort plack med super-snabb vibratio och är 75% effektivare vid avlägsnande av plack än manuella tandborstar. Sonicare kommer med roliga, ljust färgade karaktärsförpackningar som låter barnen bestämma hur deras pensel kommer att se ut. Det är också app-aktiverat, och föräldrar kan ladda ner spel som tillåter barn att tjäna belöningar för borstning.

Bästa budgeten: Oral-B 3D

Köp på AmazonBuy på Walmart

Är du osäker på hur dina barn kommer att göra med en elektrisk tandborste? En enkel lösning är att börja med en billig modell, som Oral-B 3D. Det är Oral-B: s mest grundläggande elförsörjning, men levereras fortfarande med sitt signaturrunda spinnhuvud som ger en noggrann och pålitlig renhet. Heads up: den här borsten är inte uppladdningsbar (den går på batterier) men du kan haka en för en bråkdel av priset på de flesta andra elektriska tandborstar.

Bäst för hängslen: Waterpik

Köp på Amazon

Hängslen kan göra det dubbelt svårt för barnen att hålla tänderna rena. Så om du letar efter den bästa elektriska tandborsten för barn med axlar kan du inte hitta ett bättre verktyg än en Waterpik. WP-950-modellen levereras med en elektrisk tandborste och märkets signaturvattenflosser. Det är tre gånger mer effektivt som strängfloss när det gäller att rengöra armband.

Reservoaren håller tillräckligt med vatten i upp till 90 sekunder av tandtråd, och de kan även spruta sina favoritmunstycken i de svårtillgängliga områdena också. Waterpik kommer med fem vattentvättstips, inklusive en ortodontisk spets - nyckel för rengöring av spännbågar. Den medföljande elektriska tandborsten levereras också med fyra borsthuvuden och en integrerad laddningsbas.

Bästa App-Enabled: Oral-B Pro-Health

Köp på Amazon

Lilla barn överallt blir galna för Disneys geni Magic Timer app, som visar ditt barns favorit Disney-tecken och spelar låtar för att hjälpa dem att borsta för de rekommenderade två minuterna. Magic Timer app fungerar med alla Oral-B Pro-Health produkter, inklusive den elektriska tandborsten. Studier har visat att barn tenderar att borsta 100% längre när de använder appen, vilket främjar lämpliga borstvanor och upprättar god oral hälsa.

Bäst för småbarn: Brusheez

Köp på Amazon

Vilket bättre sätt att lära din pjokk om oral hälsa än med en super söt karaktär som fördubblas som en elektrisk tandborste? Din lilla blir glad när du tar hem Jovie Giraffen, Prancy the Pony eller Buddy the Bear. Dessa roliga vänner kan se söta ut, men de är seriösa om munnen vård. De kommer med en två minuters sand timer, ett extra borsthuvud, en matchande sköljkopp och en praktisk lagringsfack. Hela systemet är BPA-fri och det breda handtaget gör det enkelt för små händer att gripa.

Bästa disponibla: GUM Crayola

Köp på Target

Om du vill låta ditt barn ge en elektrisk tandborste en snurr, men du är inte säker på långvarig användning, varför börja inte med en elektrisk tandborste ">

Bäst anpassningsbar: Arm & Hammer Kids My Way

Köp på Amazon

Låt dina barn utforma sin tandborste på något sätt som de vill ha med Arm & Hammer Kids My Way borsten. Det finns gott om kreativa klistermärken som följer med denna elektriska tandborste, inklusive brevklistermärken som gör att barnen kan stava sitt namn på penseln. Denna enda användningsborste är utformad med ett korshål som både roterar och rör sig upp och ner för en effektiv renhet.

Vår process

Våra författare spenderade 2 timmar på att undersöka de mest populära elektriska tandborstarna för barn på marknaden. Innan de gjorde sina slutliga rekommendationer såg de 9 olika tandborstar överallt, screenade alternativ från 4 olika märken och tillverkare, läste över 13 användarrecensioner (både positiva och negativa) och testade 3 av tandborstarna själva. All denna forskning lägger till rekommendationer som du kan lita på.

Populära Inlägg

Läs Mer