De 7 bästa blöjorna ska köpa i 2019

Anonim

Blöjor hinkar är en av de saker du aldrig någonsin vill tänka på eftersom även frasen uttrycker en hemsk lukt, men de är nödvändiga för varje hushåll med ett blöja-bärande barn. När du köper en blöjahuggare bör du överväga hur mycket kapacitet du vill ha din behållare, hur stark du vill att luktkontroll ska vara, och om du använder tyg eller engångsblöjor, ska du börja. Nedan rinner vi upp de bästa bästa blöjahagarna på marknaden.

Våra bästa val

1

Bästa Övergripande: Playtex Diaper Genie Complete

Köp på AmazonBuy på WalmartBuy på Buybuy BABY

Playtex Diaper Genie Complete är perfekt för föräldern som inte har mycket tid - som du kanske vet är varje förälder. Kom ihop i boxen med en 7-lags väska som redan är installerad, Playtex Diaper Genie Complete kan rymma upp till 270 använda blöjor, vilket gör den perfekt för användning av familjer med multiplar eller fler än ett barn i blöjor.

Designad för att vara handsfree-toppen öppnas genom att trycka på en fotpedal - Diaper Genie kommer också med ett kolfilter i locket för att styra dåliga lukt. Påsarna kan avlägsnas via en främre lutningsfack - den enda nackdelen är att de måste bytas ut med en blöja Genie märkespåse istället för en vanlig soptäcka. Den lätta designen och effektiviteten av luktkontrollen hjälpte blöjen Genie att vinna 2018 Women's Choice Award som USAs mest rekommenderade blöja.

2

Bästa Budget: Dekor Classic Blöja Pail

Köp på AmazonBuy på Target

Dekorblöjan Pail är, som Diaper Genie, handsfree, så att användarna kan öppna toppen via en fotpedal. Fruktansvärda dofter hålls under kontroll med den fjäderbelastade OdorKeeper fälleldörren, som håller blöjorna täta i täta, liksom de pulverformade Decor Classic påfyllningspåsen, som styr luktar när behållaren är öppen.

Varje påfyllningspåse varar genom flera mängder blöjor. För att ändra den sönderdelas användarna av en fullpåse med en barnsäker skärm monterad på frontdörrdörren och knyter en knut på änden av den återstående påsen. Många Dekor Classic-fans behåller sina burkar långt efter att de slutar byta blöjor och återanvända dem för att förfoga över djur- eller trädgårdsavfall. Det är inte konstigt att Dekor Classic är Amazonas # 1 bästsäljare i blöja.

3

Bästa Splurge: Ubbi blöja

Köp på AmazonBuy på Target

Även om det är betydligt dyrare än sina konkurrenter, kan Ubbi Diaper Pail användas med vanliga soptäckor eller tygblöjor, vilket sparar pengar och tid på att ständigt behöva köpa specifika påfyllningar. Ubbi Diaperpailens stålkroppar luktar mycket mer effektivt än plastluktkontrollen upprätthålls med gummitätningar runt fälgen samt en glidöppning som minimerar luftavbrott.

Blöjahögens ovala form gör det också möjligt att glida snyggt i mindre utrymmen, men akta dig för att behållaren rymmer 50 blöjor, långt färre än några av sina konkurrenter. Som ett resultat av sin innovativa design, liksom effektiv luktkontroll, har Ubbi Diaper Pail också vunnit flera priser.

4

Bästa luktkontroll: Munchkin Step Diaper Pail

Köp på Amazon

Munchkin Step Diaper Pail är, liksom många av sina konkurrenter, handsfree och tillåter åtkomst till locket via en fotpedal. Vad som skiljer det från varandra är ett patenterat självtätande system som vrider påsen helt stängt varje gång du stänger locket för fullständig lukteliminering i atmosfären.

Andra funktioner inkluderar ett barnsäkert låssystem och en öppning som är kompatibel med båda ringarna och snäpp, tätning och kasta påsar. Plus, varje Munchkin Step Diaper Pail kommer med en Arm & Hammer Puck Baking Soda Cartridge och en snap, tätning och kasta påfyllningspåse, båda doftade med lavendel.

5

Bäst för Cloth Blöjor: Busch Systems Luktfri Cloth Blöja Pail

Köp på Amazon

Busch Systems Luktfria Cloth Diaper Pail är tillverkad av återvinningsbar plast och är en sju liter behållare speciellt utformad för blöjanvändare. Den har en bred öppning säkrat av ett hållbart lock som har två handtag, vilket gör det enkelt att bära till en tvättstation. Facket kan användas med tygdukväskor, eller utan dem-användare säger att Busch Systems Cloth Diaper Pail innehåller ungefär två dagar värd blöjor innan det behöver tömmas. Lukt hålls under kontroll av ett kolfilter i locket. Blöjan får framför allt extra poäng för att vara miljövänlig.

6

Bäst för små områden: Baby Trend Champ Deluxe

Köp på Amazon

Små och vänliga utseende, som en liten robot som bor i ditt barns plantskola, har Baby Trend Champ Deluxe ett blöja insättningssystem till skillnad från någon av sina konkurrenter. Användare släpper blöjan i en kopp i mitten av locket och drar sedan upp ett yttre handtag för att dumpa blöjan i påsen. Detta, säger många granskare, eliminerar effektivt luktar tills dess att blöjan väskor ändras.

Den relativt små storleken på Baby Trend Champ Deluxe innebär att den behöver bytas oftare optimistiskt, den rymmer cirka 30 blöjor, vilket är ungefär fem dagar borta från en baby. Baby Trend Champ Deluxe kan, liksom Ubbi-blöjan, användas med vanliga soptunnor, vilket ger upphov till huvudvärk när det gäller att ständigt behöva beställa påfyllningar. Som ett resultat av sin ekonomiska storlek och effektiv luktkontroll är Baby Trend Champ Deluxe Amazonas Choice för blöja.

7

Bäst för enkla blöjor: Blöjan One N Done

Köp på Amazon

Vissa familjer, speciellt de med flera barn, undviker blöjan i helvetet och kastar blöjorna direkt i papperskorgen. Detta fungerar om du tar ut papperskorgen varje dag - lukten av en nedsmutsad blöja kommer inte att dröja kvar i huset så länge den tas bort omedelbart. För extra luktkontroll för enkla blöjor finns blöjan One N Done, en produkt som i huvudsak är en hink som vilar på en rulle påfyllningsbara plastpåsar, som dras genom ett hål i botten.

Stödramen kan fästas vid sidan av ett skötbord eller stå ensam på en bordplatta. Hur som helst är bortskaffningsmetoden lätt. En blöja kastas i påsen, påsen är förseglad med en knut och en ny väska kan dras från botten över hinkens lock. Det är också bra för rymdbesparingar i ett litet rum som delas av mer än ett barn.

Populära Inlägg

Läs Mer