De 7 bästa bröstkuddarna att köpa i 2019

Anonim

Medan fördelarna med amning både för mamma och barn är otaliga, är det inte alltid så lätt som det kan tyckas. Moms kan använda all hjälp de kan få, och det är där amningspuddarna kommer in. Att se till att både mamma och barn är bekväma under processen är en nyckelkomponent till en framgångsrik amningserfarenhet och rätt vårdkudde kan vara en stor del av den där.

En storlek passar inte alla, eftersom amning kan vara en helt annan upplevelse för enskilda kvinnor. Lyckligtvis finns idag bröstkuddar i en mängd storlekar och mönster för att möta behoven hos olika mammor och spädbarn. Från de som är bäst för vissa typer av amningspositioner till dem du kan ta på farten finns det en kudde där ute som sannolikt bara är rätt för dig och din bebis.

Våra bästa val

Bästa övergripande: Boppy Nursing Pillow och Positioner

Köp på Amazon

En fast standard, Boppy har varit en häftklammer för ammande mammor i mer än 25 år. Det låter mammor hålla sina barn i olika positioner samtidigt som de gör det bekvämt för dem båda. Utöver amning kan denna prisbelönta produkt användas för att ställa upp barn, hjälpa dem med magetid och ge lite mjuk dämpning när de lär sig att sitta.

Slipsarna finns i olika färger och utskrifter, som denna söta djurtema, och både kåpan och kuddarna är tvättbara. Du kan också köpa flera omslag separat, om du vill ha en extra till hands medan den andra tvättas. Moms rave om kudden, säger att den är fast men mjuk och flexibel, och en "livräddare" för mammors armar och rygg.

För tvillingar: Twin Z Pillow

Köp på Amazon

Amning en baby kan vara utmanande nog, men lägg till en andra i mixen, och saker kan bli ännu mer komplicerade. Därför är den här kudden speciellt utformad för att få tvillingar en gudstjänst för många mödrar av multiplar. Det finns plats för en bebis på varje sida för att mata i tandem, och en ryggstöd hjälper till att hålla mamma bekväm. Det är också bra för mammor som har haft C-sektioner, eftersom det hjälper till att lindra trycket på mammas mage medan hon ammar.

Från hit-TV-showen Shark Tank säger många mammor av multiplar att detta är ett måste. Mer än en granskare säger att det är händerna ner det bästa köp de gjorde för sina tvillingar. Utanför utfodring använder många också det för magetid och stöter på barn när de börjar sitta och utforska världen ytterligare.

Bäst för fotbollslag: Mitt BrestFriend Nursing Pillow - Bluebells

Köp på Target

Många mammor provar en mängd amningspositioner innan de hittar den som fungerar bäst för dem, och för många är det fotbollslaget (kallas också en kopplingsposition) som vinner. I den här positionen ligger bebisens kropp under mammans arm medan huvudet är vagga i handen. (Tänk på en fotbollsspelare som håller en fotboll när han går ner i fältet - alltså positionsnamnet). Denna kudde av My BrestFriend ger det perfekta stödet till mammor som väljer att använda denna teknik.

Wrap-around designen håller kudden på plats med ett justerbart band, och vadderar runt gör det bekvämt för både mamma och baby. Det finns till och med en sidoficka för en flaska vatten, mammas telefon, burpdukar eller andra föremål. Moms rave om denna produkt, med flera granskare säger att det räddade dem från att ge upp sig på amning.

Bästa resor: Nursie Slip-on Bröstmatning Armkudde

Köp på Amazon

För utfodring på farten är denna vårdkudde perfekt bärbar. Bara 10 cm lång, passar den i de flesta blöjor. Mamma släpper det bara på armen, och den mjuka kudden ställer säkert upp barnet för utfodring utan att mamma måste krossa eller dra tillbaka ryggen. Det finns ingen kardborreband eller band att röra med, och hela saken kan kastas i tvättmaskinen när det behövs en bra rengöring.

Det kan användas för att stödja nästan alla amningspositioner, och tygerna är extra mjuka. Flertalet mammor ger dessa kuddar höga betyg för bärbarhet och funktionalitet, men vissa säger att det blir lite varmt på sin arm på sommaren.

Bäst för stora bröst: Dr Browns Gia Nursing Pillow

Köp på Amazon

Moms med större bröst klagar ofta på att standard amningspuddar inte fungerar för dem, eftersom öppningen är för liten. Den här är dock högre och bredare än de flesta och ger mammor det utrymme de behöver. Den har en "räkorliknande" form, med ena änden av kudden lägre än den andra för att placera barnet i en naturlig sluttning.

Kudden kommer inte med ett lock, och det är inte nödvändigt, men du kan köpa dem separat. Både kudden och locken är tvättbara.

Sammantaget får denna kudde höga betyg från ammande mammor. Plusstora kvinnor säger i synnerhet att denna kudde ger det rum de behöver, även om några fann formen obekväm och obekväma att använda.

Bästa övergångsbestämning: Babymoov Mom & Baby Ergonomisk Moderskapspill

Köp på Walmart

Denna kudde från Babymoov är avsedd att hjälpa mammor genom graviditet, amning och bortom. För de rastlösa månaderna när du sover medan du är gravid, fungerar den som en mjuk kudde för att hjälpa mamma att hitta tröst i sängen. Oavsett om det placeras mellan benen, under huvudet, höfterna eller på annat håll, lånar det extra stödet så att mamma kan få lite eftertraktad vila. När barnet anländer kan det fungera som amningspudel för en mängd olika ställen.

Tillverkad i mjuk bomull och fylld med mikrobitar, den är mångsidig och bekväm. Den kompakta storleken (22 "x 12") och den bärbara väskan den kommer, som gör det lätt att ta med när du är på resande fot också.

Bäst efter efter en C-sektion: Naturligt Boost Adjustable Nursing Pillow

Köp på Walmart

När det gäller amning efter en C-sektion, måste mamma vara noga med att inte irritera platsen för hennes snitt och denna justerbara kudde kan hjälpa till. I stället för att mamma böjer sig över eller måste lyfta barnet, kan kudden justeras för att få barnet till det bästa stället. Booster kudden kan vändas från sida till sida för att rymma matning på båda brösten enkelt, och det kan också tas bort och användas separat när du är på farten.

Sammantaget ger mammor bra kuddar för komfort och användarvänlighet, vilket säger att det är ett bra alternativ till andra korgar på marknaden. Men flera noterade att det var för mjukt.

Populära Inlägg

Läs Mer