De 7 bästa barnsängens val för en morföräldrars hus av 2019

Anonim

Om du är en farförälder att bli redo för nya äventyr ser du förmodligen på cribs. Kanske vill du ha en fullstor säng för din nya barnbarn, men många morföräldrar väljer en resesäng som kan packas iväg mellan besök. Sådana cribs kan också sättas bort om du har några år utan små i familjen.

Play yards är populära hos morföräldrar, och Consumer Product Safety Commission varnar inte längre för att låta barn sova i dem. De har en sida som innehåller några säkerhetsåtgärder om spelgårdar.

Om du inte har handlat för babyutrustning på ett tag kommer du att bli förvånad över de barnsängsval som finns tillgängliga. Rekommendationerna är baserade på produktspecifikationer, publicerade recensioner och ord-från-mun snarare än den faktiska erfarenheten.

Våra bästa val

1

Bästa övergripande: dröm på mig bärbar spjälsäng

Köp på AmazonBuy på Walmart

Den patenterade designen innebär att denna spjälsäng kan användas som spjälsäng eller lekbänk. Inga verktyg krävs för att justera från en funktion till en annan. Lätt hopfällbar för förvaring, den här modellen levereras med en 1-tums madrass, men företaget säljer också mer omfattande madrasser om spjälsängen blir tung användning. Det är ett överkomligt val för morföräldrar som vill ha en spjälsäng som ser ut och fungerar som en vanlig spjälsäng men är bara lite mindre och lättare att lagra.

2

Bästa Budget: Graco Travel Lite Crib

Köp på Amazon

Denna innovativa och attraktiva combo erbjuder en bassin som är bra för barn upp till 15 pund och en lekgård som rymmer barn upp till 35 inches. Hela contraptionen är lätt och vikbar, så du kan lägga upp den och ta ner den efter behov. Lekplatsen är mindre än de flesta, så den passar nästan var som helst.

3

Bästa Moderna: Bloom Alma Urban Mini Spjälsäng

Köp på Amazon

Annonseras som en spjälsäng för stadsbostäder, kommer denna spjälsäng vänligen morföräldrar som söker ett bättre utseende som inte har något emot att betala ett högre pris. Beskriven som en bassin med längre livslängd, bör denna modell rymma barn upp till cirka 12 månader. Den är också bärbar och viks upp i en snygg liten väska. När den är helt öppen är den dock fortfarande smal nog att passa genom standarddörrar, vilket inte är sant för många bärbara spjälsängar. Kryssan är gjord av björk, och det finns olika finish, inklusive frostgrå och gala grön.

4

Bäst för resor: BabyBjorn Travel Crib Light

Köp på AmazonBuy på WalmartBuy on Target

Denna resesäng väger bara 13 pund och kan ställas in i en enkel rörelse. De sluttande sidorna gör den extra snygg och säker. En ny redesign gjorde madrassfästet lättare att använda och gjorde sidorna helt meshade så att det är lättare att hålla koll på ditt barnbarn. Passar för barn upp till tre år, det kommer i sitt eget resväska. Tyget är mjukt och kan avlägsnas för tvätt. Baby Bjorn är ett svenskt företag som är mest känt för sina babysängar. En möjlig fråga: De sluttande bilderna kan göra det svårare för vissa morföräldrar att nå in i spjälsängen.

5

Bästa lyx: Stokke Sleeping Mini

Köp på Amazon

Med sin unika ovala form är Stokke Sleeping Mini en funktionell spjälsäng och också en härlig möbel. De låsbara svänghjulen möjliggör enkel rörelse, och madrassbasen är justerbar för att underlätta för morföräldrar att lyfta barnet. Det har en annan stor fördel. Det kan utökas till en fullstor säng som rymmer ett barn upp till tre år. Dessutom kan extra expansionstyper köpas som gör det lämpligt för barn upp till 10 år. Denna spjälsäng är perfekt för morföräldrar som inte har något emot att spendera lite extra för en särskiljande barnsäng och som tittar på det långa intervallet .

6

Lättaste montering: Pea Pod Plus av Kidco

Köp på AmazonBuy på WalmartBuy på Jet

Denna innovativa ta på den bärbara spjälsängen kan faktiskt användas för spädbarn och små barn. Det är i grunden ett tält som kommer med en uppblåsbar madrass; den totala vikten är bara tio pund. Eftersom den kan bli blixtlåsad, skyddar den barn från insekter och är därför perfekt för camping. Det ger också skydd mot vind och sol. Inomhus kan den lämnas upplåsad för lättare åtkomst. Eftersom det ligger på golvet kan vissa mor-och farföräldrar ha problem med att sätta in barnet och ta ut barnet.

7

Bästa traditionella: Foundations Serenity SafeReach Kompakt Spjälsäng

Köp på Amazon

Farföräldrar som är traditionalister kommer att vara bekväma med denna enkla design som ser ut som en vanlig spjälsäng men har tydliga ändar för bättre observation. SafeReach-systemet gör att morföräldrar säkert kan sänka sidan för att lättare lyfta barnet. Caster gör det lätt att flytta. Denna modell ligger i mellanklassområdet.

Populära Inlägg

Läs Mer