De 7 bästa programmen för att komma till småbarn i 2019

Anonim

De flesta föräldrar vet att det inte är en bra idé att hålla din lilla limmad på en skärm hela dagen. I själva verket rekommenderar American Academy of Pediatrics nu inte mer än en timme om dagen för kvalitetsprogrammering för barn som börjar omkring ålder två. Ibland uppstår emellertid en situation där att ge ditt barn en smartphone eller iPad ger dig några avgörande stunder av tystnad.

Hur vet du vilka appar som är säkra för ditt barn? Vi har gjort forskningen och avrundat flera av de bästa applikationerna för småbarn för att få dig igenom de ögonblick när din barn (och du) förtjänar en välbehövlig paus.

Våra bästa val

Bästa övergripande: ABC Mouse

Köp på Apple.com

ABC Mouse, en pedagogisk app med abonnemangsbaserad tjänst, får vår röst för den bästa övergripande appen för småbarn. Även om det inte är gratis går det säkert avståndet om du letar efter en bra pedagogisk app för barn. Det börjar i ett virtuellt klassrum där dina barn kan välja från ett antal olika äventyr. Det finns många lektioner att välja mellan som lär läsa, matte, färgläggning, räkning och musikfärdigheter. ABC Mouse låter dig lägga till ditt barns ålder i inställningarna så att det kan skapa en anpassad upplevelse för barn från så ung som två hela vägen till tredje klass!

Har du massor av små? Lägg till så många syskon till din prenumeration som du vill ha samma månadsavgift. Det är lätt att byta mellan användare så att alla dina barn kan komma in på lärande. Innehållet blir svårare när ditt barn går in i skolan och fortskrider genom de tidiga elementära graderna. ABC Mouse har också mycket roliga belöningar.

Bästa budgeten: PBS Kids

Köp på Apple.com

Vem älskar inte PBS? Det har varit en häftklammer i barnunderhållning i årtionden nu, från Sesam Street till Mr. Rogers 'Neighborhood-och det går fortfarande stark idag. Med den gratis PBS Kids-appen kan dina barn spela spel och titta på videor baserat på dagens mest populära PBS-shows som Daniel Tiger och Cat in the Hat. Lämplig för barn som är yngre än två år, har PBS Kids app något för alla, undervisar tidigt vetenskap och matematik i roliga och fullfärgsspel.

Bäst för flygplan: Upptagen former 2

Köp på Apple.com

Tyvärr kan du inte anta att din barns favoritapp fungerar på samma sätt när du inte är ansluten till WiFi. Därför är det en bra idé att ladda ner några appar som arbetar i flygläge innan du hoppar på ett plan med ditt barn. Vårt val för bästa flygplanapp för småbarn är Upptagen former 2!

Detta uppdaterade erbjudande från en av de mest populära småbarnsapparna är en fullt fungerande app, även i flygplansläge. Här kommer ditt barn att lära sig former genom att dra och släppa former i matchande hål. Verksamheten väckas av fantastiska bilder och vacker lugnande bakgrundsmusik som dina barn kommer att älska. Formerna är gjorda av verkliga föremål som frukt, vilket hjälper dina barn att associera former som ingår i deras dagliga liv.

Bästa utbildningsenhet: Monkey Preschool Lunchbox

Köp på Apple.com

Din toddler kommer inte ens inse att hon lär sig när du laddar ner den roliga pjäsen appen, Monkey Preschool Lunchbox. Hon kommer att lära sig färger, former och räkna i ett enkelt roligt gränssnitt som leds av den adorably älskvärda apan, Milo. Varje aktivitet som framgångsrikt genomförts kommer med en omedelbar belöning där ditt barn kommer att få välja ett klistermärke för att lägga till sin samling.

Bäst på iPad: Toca Boca

Köp på Apple.com

Toca Boca-serien av appar har blivit ett av de mest populära varumärkena där ute. Genom roliga, engagerande apparater fulla av ljusa färger och bra ljud, tar Toca liv till en mängd aktiviteter som matlagning, skötsel av husdjur och sjuka patienter, frisyr och jämn kemi. För den yngsta uppsättningen, prova en rollspel som Toca Doctor (mer på den här nedan) eller en enkel app som frisyr (barnen får inte tillräckligt med hårtorken). Och när de växer kan dina barn utforma och bygga en egen stad med Toca Life-appar.

Bäst på Android: Ballong Pop

Köp på Google.com

Den här gratisappen ingår i en grupp apps från AppFamily. Endast tillgängliga på Android-plattformen, de är roliga för olika åldrar. Pussel är ett bra val för äldre barn. Småbarn kommer omedelbart att dras till spelet som tillåter dem att popballonger som de stiger från botten av skärmen till toppen. Det är enkelt nog för att även den yngsta av spelare kan förstå, och det är också fullt anpassningsbart. Ändra ballongens storlek och den hastighet som de rör sig på, vilket gör det enklare för nybörjare och mer utmanande när ditt barn mästar spelet.

Bästa rollspel: Toca Doctor

Köp på Apple.com

Sparka ditt barns empati eller bana väg för en framtid i medicin med Toca Doctor-appen. En del av den ständigt populära sviten av Toca Boca apps, har denna fullfärgade app ett antal pedagogiska spel för småbarn, mot ett medicinskt tema. Det här är en av de enklaste Toca-appar, som passar barn lika unga som två. Barnen kan täcka boo-boos i olika storlekar med bandage, de kan "radera" repor med bomullskulor, borsta tänder för att jaga bort bakterier eller spruta ögondroppar i ögonen. Detta spel är säker på att hålla dina barn upptagna i mer än bara några minuter!

Vår process

Våra författare spenderade 4 timmar på att undersöka de mest populära applikationerna för småbarn på marknaden. Innan de gjorde sina slutliga rekommendationer, ansåg de 19 olika appar övergripande, skärmade alternativ från 8 olika märken och tillverkare, läste över 25 användarrecensioner (både positiva och negativa) och testade 5 av programmen själva. All denna forskning lägger till rekommendationer som du kan lita på.

Populära Inlägg

Läs Mer