504 Planmallar, logi och resurser

Anonim

Ditt barn kan ha funktionsnedsättning med behov som ska tillgodoses så att hon kan lyckas i klassrummet. En 504 planen stavar ut de ändringar och logi som behövs för att ditt barn ska lyckas i ett generellt utbildningsprogram. Om du undrar hur en 504 plan ska se ut och vad som kan inkluderas för specifika funktionshinder, se exempel och mallar.

504 Planmallar

Det faktiska formatet på 504 kommer att bero på din skola, eller du kan ladda ner eller skapa din egen form. Dessa mallar och boendeförteckningar som tillhandahålls av skoldistrikt och handikapporganisationer kan ge dig en uppfattning om vad du ska titta på och vad du ska leta efter när du arbetar med skolan för att sammanställa en plan för ditt barn.

504 Planformulär och information

Här är några index över nedladdningsbara mallar och handouts för att ta reda på hur andra skoldistrikt hanterar 504 planering. Några inkluderar information till föräldrar och personal också.

 • Heartland Area Education Agency, Johnston, Iowa, har blanketter och dokument, samt en guide till 504-planen.
 • Wayne RESA, Wayne, Michigan, har ett omfattande verktygsverktyg som omfattar artiklar som 504-processen, provformulär och tips för effektiva formulär.
 • North Dakota Department of Public Instruction har en lista över provformulär inklusive utvärderingsprocedurer, boendeformulär och föräldrarättigheter.
 • Portland Public Schools, Portland, Oregon, har en mängd olika former och handböcker för föräldrar och lärare.

504 planer för diabetes

Behovet hos elever med diabetes är ofta skisserade i en 504 plan. Dessa två organisationer erbjuder exempel på hur en 504 plan för dessa studenter kan se ut:

 • Barn med diabetes: Provplaner finns tillgängliga för varje klass från förskolan till och med klass 12, samt för att ta SAT och ACT. De täcker specifika omständigheter som insulininjektioner och insulinpumpar.
 • American Diabetes Association (ADA): Deras modellplan finns tillgänglig på spanska och engelska. Du kan modifiera modellplanen som täcker ett brett utbud av tjänster och modifieringar för åldersgrupper, allt från dagis till högskolans äldre. ADA noterar att alla planer bör ange att skolpersonal måste utbildas för att känna igen hypoglykemi och hyperglykemi och att svara i enlighet med barnets diabeteshälsovårdsplan.

504 planer för andra funktionshinder

Här finns 504 planer eller boende listor för andra funktionshinder:

 • Lärande och uppmärksamhet: Du kan välja från den här listan över boende och modifikationer som ditt barn kan behöva.
 • Celiac sjukdom: En modell 504 plan från Celiac Disease Foundation som täcker områden som måltider och tilltugg, vård för celiac sjukdom, tillgång till badrum, fältresor, klassprojekt och kommunikation.
 • Epilepsi: Epilepsifonden ger ett provdokument i PDF-format som innehåller vanliga behov av mediciner och erkänner och svarar på anfall. Det har också sektioner för dem på ketogen diet och för elever med en vagus nerv stimulator.
 • Matallergier: Dessa provplaner är specifika för jordnötsallergier, men kan vara användbara för andra matallergier.
 • Inflammatorisk tarmsjukdom: En plan som du kan ändra från Crohns & Colitis Foundation.
 • Spina Bifida: Spina Bifida Association har en omfattande 504 plan i PDF-format som kan skrivas ut och signeras.
 • Boenden från Bridges 4 Kids: Användbara listor över boende för tillstånd inklusive allergier, artrit, astma, ADD / ADHD, bipolär sjukdom, cancer, cerebral pares, aids, cystisk fibros, döva / hörselskador, diabetes, droger / alkohol, känslomässigt störd, encopresis / enuresis, epilepsi, hörselskada, inlärningssvårigheter, leukemi, ortopediskt försämrad, speciella vårdbehov, tillfälligt funktionshinder, Tourettes syndrom, traumatisk hjärnskada, tuberkulos, synfel och vikt (fetma, anorexi, bulimi). De har också föreslagit formuleringar för miljöstrategier, organisationsstrategier, beteendestrategier, presentationsstrategier och utvärderingsmetoder.

Populära Inlägg

Läs Mer