5 sätt att sluta sakna din baby medan du är på jobbet

Anonim

Låt mig varna dig. Oavsett hur du känner att du kommer tillbaka till jobbet, kommer den första dagen du lämnar din bebis att vara en av de svåraste sakerna du måste göra i ditt liv.

Ledsen att bryta den till dig, men det är sanningen.

Men jag har också några goda nyheter.

Det finns många sätt att du kan hålla kontakten med ditt barn så att du vet vad som händer under hela dagen. Om din vårdgivare inte tillhandahåller något av följande förslag, dela den här informationen med dem och se om de kommer.

Du vet inte om du inte frågar, eller hur?

Om din daghem inte använder något av följande system brukar de använda ett enda papperssystem. Vad det här betyder är när du hämtar din baby de ger dig ett papper som de använde den dagen för att hålla reda på när ditt barn åt, sov, de slags blöjaförändringar som de hade och kanske en anteckning om de aktiviteter de gjorde hela dagen.

Det känns bra att få det papperet med en glimt av sin dag, men skulle det inte vara trevligt om du fick mer information? En mer väl avrundad beskrivning av vad som hänt och hur ditt barn tyckte om det?

Om detta låter tilltalande här är 5 saker du kan föreslå för din daghem, för att förbättra kommunikationen, spara några träd och sluta det outtröttliga jobbet med att spåra pappersarbete.

1

Föreslå att din daghem använder Tadpoles

Tadpoles är program för dagvårdshantering som används av daghemstillverkare att driva sin skola och hantera sina lärare. Vilka föräldrar som vill ha den här mjukvaran är att en lärare kan skicka e-post eller text till dem om. De förstår att inte alla har en Smartphone (för att installera en app) så att de övervägande använder e-post för att kommunicera.

Du behöver inte ringa till daghem om ditt barn är sjuk, genom denna programvara kan du låta daghemet veta när ditt barn är sjuk eller när du tar semester. Det här är bra för att vi ibland glömmer att nämna semester, och kanske är regissören inte i närheten så att du berättar för läraren, då är du beroende av läraren att berätta för regissören. Programvaran gör det enklare att närvara vid underhåll.

Programvaran kan spela in måltider, aktiviteter och tupplurar och skicka rapporter till föräldrar. Videor och bilder kan skickas som skulle ge ett leende till föräldrarnas ansikte.

När jag frågade Tadpoles vad föräldrar skulle vilja om sin programvara sa Kelly Bouthillette,

"Vår produkt gör livet enklare för föräldrarna, läraren, leverantören och licensgivaren. Föräldrar vill känna sig kopplade och med vår produkt har de förmåga att se, känna och röra vad som händer under dagen. Vår programvara erbjuder ett säkrare sätt för lärare att kommunicera med föräldrarna. "

2

Använd Baby Connect-appen

Baby-anslutning (av Seacloud Software) är tillgänglig för köp ($ 4, 99) kan installeras på vilken typ av mobilenhet som helst som en iPhone, Android, Kindle Fire, iPad eller Windows-telefon.

Det gör det möjligt för flera behöriga användare att få tillgång till vilket är fantastiskt för att arbeta föräldrar att använda med daghemstillverkare, barnbarn eller farföräldrar. Det tillåter också flera barn.

Du kan gå in i matning / omvårdnad / pumpningstider, tupplurar, blöjbyten, jämna humör, vad de gör och bifoga bilder och få tillgång till allt ovan i realtid. Har inte din mobila enhet till hands ">

När jag frågade vad föräldrar älskar om deras app Xavier Launay, sade grundare av Baby Connect,

"Föräldrar som använder appen med daghem, älskar att de kan få information i realtid om vad som händer med deras bebis när barnet är på daghemmet. Det gör dem mer känsliga. De älskar fotouppdateringarna, de gillar det De kan enkelt kommunicera med vårdgivaren via ansökan. Vid hämtningstid, eftersom de redan vet vad som hände under dagen, kan de få en mycket mer meningsfull konversation med barnomsorgspersonalen om barnets dag och behov. "

3

Köp en smart ändringsplatta

Smart Changing Pad (av Hatch Baby) är vad det låter som. Det är en smart byte, där när du lägger ner ditt barn kan det mäta dess vikt, längd, tid för blöjförändringar, matningar och tupplurar.

Denna produkt är idealisk för om du har anställt en barnflicka eller har morföräldrar som tittar på ditt barn. Jag är osäker på om ett hemomsorg eller vårdcentral skulle låta dig ta med den här nio pundsenheten, men du kan fråga ditt hemomsorg eller vårdcentral att investera i en. Det finns en app som följer med möjligheten för många användare att komma åt informationen.

När frågade vad föräldrar skulle älska om sin produkt, sade Irene från Hatch Baby,

"Vår produkt är skapad för hemmabruk. Med hjälp av enheten och appkombinationen hemma medan barnet vårdas av andra vårdgivare (t.ex. barnbarn, farföräldrar, partner) hjälper du att hålla kontakten med ditt barn medan du är ute på jobbet eller löpande ärenden. Det hjälper också att göra övergången mellan vårdgivare lättare eftersom alla vet när barnet senast åt, sovit etc. "

4

Använd Total Baby-app

Total Baby, (av ANDESigned) är tillgänglig för köp ($ 4, 99) i iPhone App Store. Det kan hantera flera barn, säkerhetskopiering till molnet och många familjemedlemmar och vårdgivare kan komma åt.

Du kan börja använda den före daghemmet för att få en känsla för ditt barns schema. Notera frågor till din läkare och sedan få plats att svara på dem i appen. Den har fem anpassningsbara timers vilket är bra att veta hur länge sedan barnet åt eller hade en smutsig blöja.

5

Använd en Baby Tracker Journal

Om du och din dagvårdspersonal vill hålla sig till ett papperssystem (inget fel med det) kolla in Me Me Me Change Me Love Me-journalen, en baby tracker journal för att hjälpa till att hantera pappersarbetet.

Människor som föredrar att bära en planerare / kalender kanske gillar en planerare-stil baby tracker journal. Det handlar om att göra listor för hand, skriva saker och kolla saker av en efter en som ökar sin känsla av prestation varje dag men också bevarar vår sanity.

Moms som inte vill vara bundna till sin smarta telefon eller dator som kräver internetåtkomst eller oroa sig för minnes- / datalagring kan föredra tidningen som passar fint inuti blöjväskan. Daghemvårdare eller morföräldrar kanske inte vill ladda ner en app när de tar hand om flera barn. Moms som använder spåraren för baby # 1 kan njuta av möjligheten att bläddra igenom veckorna för att referera till information för barn # 2. Med milstolpar och dagliga anteckningar är spåraren ett mycket påtagligt minnessak speciellt för mammor som kände det första året var sömnlös oskärpa. Med tvillingversionen kan föräldrarna av multiplar spåra varje enskilt barn, men informationen läggs ut så att de är sida vid sida för jämförelse.

När jag frågade Phuong Mokay, ägaren av Feed Me Change Me Love Me, vilka föräldrar skulle älska om produkten hon sa,

"Planeraren hjälper till att hålla föräldrarna organiserade med hänsyn till allt som är relaterat till deras bebis. Istället för att få dagliga pappersklipp om ditt barns dag, är all information och mer inspelad på ett ställe. Det hjälper till att tillhandahålla kontinuitet i vården och en bra kommunikationslogg mellan dig och din leverantör. "

Kunskap är makt

Du känner dig komplett när du vet att ditt barn är omhändertagna. Det gör att du känner dig ännu bättre när ditt barns aktiviteter spelas in med god avsikt. Dessa förslag kommer att göra inspelningen av ditt barns dag lättare för din leverantör och därmed göra dig till en bättre kund av deras. Kunskap är makt för både dig och din leverantör och kommunikation är nyckeln till ett framgångsrikt förhållande. Förbättra dina med ett av dessa förslag!

Populära Inlägg

Läs Mer