De 5 bästa manuella bröstpumparna att köpa i 2019

Anonim

En bröstpump är ett viktigt verktyg för ammande mödrar, vilket ger dem lättnad från överutbud, stimulans att öka utbudet och chansen att resa och gå tillbaka till jobbet samtidigt som de ammar. Bröstpumpar gör det möjligt för mödrar att samla in och rädda bröstmjölk, så att andra vårdgivare kan mata sina omvårdnadsbarn, så att ammande mammor får lite frihet.

Medan många ammande mammor använder sig av elektriska bröstpumpar för att snabbt och effektivt uttrycka bröstmjölk, är manuella bröstpumpar också viktiga verktyg för ammande mödrar. Inte bara arbetar de utan el, så att de kan användas bokstavligen var som helst, de är också relativt smärtfria och effektiva. Och tro det eller inte, vissa pumpande mammor föredrar en manuell bröstpump eftersom de ger dig lite mer kontroll när du får ut mjölken i en högre hastighet.

Det finns generellt två typer av manuella bröstpumpar-de som är beroende av naturligt sugtryck som drar ut bröstmjölk efter nedläggning och de som är beroende av en handpump för att stimulera bröstvårtan. Nedan runda vi upp de bästa manuella bröstpumparna för att överväga.

Våra bästa val

1

Bästa Övergripande: Medela Manuell Bröstpump

Köp på AmazonBuy på Buybuy BABY

Sjuksköterskor kan inte alltid vara med sina barn eller nära en elektrisk pump, speciellt om deras jobb kräver att de ska vara på farten eller att resa ofta. Medela Manuell Bröstpump fungerar som en verklig pump. Kvinnor fäster sugkoppen i sina bröstvårtor och använder ett svänghandtag för att aktivt pumpa mjölken ut.

Trots extra ansträngning är Medela Manual Breast Pump faktiskt väldigt lätt att använda. Pumpen är stark, men den verkliga uppgiften att trycka på det kräver mycket lite tryck. Detta beror på en ergonomisk design och ett tvåfasigt handtag som ger två olika kompressionspunkter för att uttrycka mjölk-en för att få mjölk att flyta, och den andra för att samla letdown.

Medela Manual Breast Pump är lätt att montera och levereras med två 5-uns flaskor för att samla mjölk, en keps för att rädda den och ett stativ för att förhindra att fulla flaskor tippas över.

Diskret och tillräckligt liten för att passa in i handväskan, Medela Manual Breast Pump är utmärkt för flygresor, möten utanför kontoret eller jobb där du sällan har tid eller utrymme att använda en elektrisk pump.

2

Bäst för letdown: Haakaa Silicone Breastfeeding Manuell bröstpump

Köp på AmazonBuy på Walmart

Den bästsäljande manuell bröstmjölkspumpen på Amazon, Haakaa Silicone Breastfeeding Manual Breast Pump är utformad speciellt för att stimulera produktionen. Smärtfritt och lätt att resa med, det fungerar genom att använda naturligt sugtryck.

Det som gör Haakaa så underbart för redan ansträngda mödrar som inte producerar tillräckligt med mjölk är att det inte kräver någon ansträngning, minimal rengöring och praktiskt taget ingen smärta. Allt du behöver göra är att fästa Haakaapumpen i ditt bröst, massera bröstet med händerna och vänta medan mjölken samlar in.

3

Bäst för stora bröstvårtor: Lansinoh manuell bröstpump

Köp på Amazon

Lansinoh Manuell Bröstpump fungerar som om manuell bröstpump Medans arbetar med en ergonomisk spak som är lätt att trycka för att uttrycka mjölk snabbt och utan handkramper.

Vad som skiljer det från varandra är att Lansinoh manuell bröstpump kommer i två fläns sugkoppformar - standard (25 mm) och stor (30, 5 mm). Den stora storleken fläns fungerar bra vid att täcka stora bröstvårtor, minskar smärta och möjliggör ett mer uttryck av bröstmjölk.

4

Bäst för små bröstvårtor: Philips Avent SCF330 / 30 Komfortmanual Bröstpumpv

Köp på AmazonBuy på Target

På samma sätt som Medela Manuell Bröstpump och Lansinoh Manuell Bröstpump arbetar Philips Avent SCF330 / 30 med en spak. Vad som skiljer det från konkurrenter är en vadderad fläns som gör att man manuellt uttrycker mer smärtsam. De som har mindre bröstvårtor kommer emellertid att upptäcka att extrapussningen ger en strängare sug, som bidrar till mjölkinsamling och förhindrar smärta.

Detta är också en bra manuell bröstpump för mammor som använder Philips Avent-flaskorna eftersom du bara kan pumpa direkt in här utan att behöva smutsa (eller rengöra!) En annan flaska.

5

Bäst för arbetsmoms: Sumgott manuell bröstpump med lock för amning

Köp på Amazon

Om du är borta från din baby för det mesta av dagen vill du ha en pump som effektivt kan ta bort så mycket mjölk som barnet kan så att du inte får några bröstinfektioner och så att du också kan ge mjölk till din älskling hemma.

Sumgott bröstpump kan ta bort lika mycket mjölk som en elektrisk pump utan att behöva någon strömkälla som gör det bra för arbetande mammor som inte har tillgång till ett uttag eller som föredrar att använda en manuell pump.

Konstruktionen av livsmedelsklass, som är BPA-fri, gör att du känner dig trygg och vet att ditt "flytande guld" lagras i något som inte är skadligt. Granskare rekommenderar det här för att få ut mycket mjölk, men vissa önskar att det kom med olika flänsstorlekar.

Populära Inlägg

Läs Mer