De 5 bästa Burp Cloths att köpa i 2019

Anonim

Det är ingen hemlighet att barn är väldigt rörigt ibland. Vad du kanske inte vet är att vissa burpdukar är för små eller inte absorberande, så de håller inte dig och din baby ren nog. En söt burpduk är snygg att titta på när du packar den i blöja väskan, men om det bara tillåter barnens lunch att rulla ner på baksidan av din nyvasket skjorta, är det här bra utseende inte värt mycket.

Här är några bra burpdukalternativ som verkligen fungerar. De kommer i en rad priser och stilar för att uppfylla alla budgeten för babyutrustning. Inte säker på vad som gör en bra burp-rag? Kolla in "Hur man väljer de bästa burpdukarna."

Våra bästa val

Bästa övergripande: Aden + Anais Burpy Bib

Köp på AmazonBuy på JetBuy på Target

Dessa söta burpdukar är gjorda av flera lager supermjuk superabsorberande muslin. De är böjda på ena sidan så att du enkelt kan lägga dem över din axel medan du borar barn. Tyget är väldigt robust, så det håller sig fint genom mycket tvätt, men det blir också mjukare över tiden, så det känns trevligt på barnets hud. Det finns snaps på denna burp rag så att du kan fästa den runt barnets nacke och använda den som en bib också. Aden + Anais Burpy Bibs kostar ungefär $ 12 för en eller cirka $ 20 för två. De kommer i flera teman och färger. Jag bär fortfarande en av dessa burpfuskar med mig för att städa upp min småbarn efter lunch.

Bästa Budget: Hamp Babies Flat Weeds Diapers

Köp på Amazon

Dessa plana tygblöjor är en blandning av hampa och ekologisk bomull som absorberar otroligt bra. De är 27 tum vid 27 tum när de är utfällda, vilket är tillräckligt stort för att täcka även den största manliga axeln, eller du kan lägga dem i hälften för ett extra tjockt absorberande skikt. Denna typ av tyg är hållbart och torkar väldigt snabbt, så att du kan få dem genom tvätten i bråttom. Hamp Babies Little Weeds tygblöjor kostar ungefär $ 7, 50 varje. Du kan kanske hitta dem i en sex-pack för lite mindre per blöja.

Bästa organiska: Milk Barn Organic Organic Burp Cloths

Köp på Amazon

Dessa fyrkantiga burpdukar mäter 23 tum över och är gjorda av GOTS certifierad ekologisk bomullsmuslin. De är enkla men effektiva och attraktiva att starta. Räven och buckmönstret är otroligt söt, men det finns flera andra mönster tillgängliga. Kolla elefanterna, valarna, igelkottarna, rosenblommorna och kolibrierna. De kommer i uppsättningar av två, och de är samordnade i nyanser av blått, grått, orange, lila och ros.

Mest hållbara: Gerber Birdseye Prefold Blöjor

Köp på AmazonBuy på Walmart

Det kanske låter dumt för en icke-förälder, men förblöja blöjor gör fantastiska burpdukar. När allt kommer omkring är deras huvudsyfte i livet att absorbera! Gerber birdseye prefolds är ett av de billigaste alternativen för burpfusk. De är stora nog att täcka mycket av dina kläder, de är praktiskt oförstörbara och de suger upp gott om baby yuck. Du kan även hitta dem i olika färger. På under $ 10 för ett paket med fyra, kan du inte slå priset på dessa om du behöver köpa en massa.

Bästa designen: Baby tvättstoppar

Köp på Amazon

Tillverkad med supermjukt minkigt tyg, är dessa burpkläder utformade för barnets komfort i åtanke. Dessa Baby Laundry Burpies mäter 13 inches med 17 inches och kommer i en mängd roliga färger och mönster.

Populära Inlägg

Läs Mer