De 5 bästa babybarnen för fäder att köpa i 2019

Anonim

Babybärare är fantastiska enheter. Slingor och band som gör det möjligt för barn att få bäras av föräldrar utan att behöva använda armarna kan vara till stor hjälp, frigöra föräldrars armar att göra andra saker samtidigt som barnet ligger nära och säkert.

Jag kommer ihåg att prova några slingar när mina barn var spädbarn och de var verkligen obekväma. Dessa bärare hade ett tygstycke för babyens baksida att vila i och remmar som gick över föräldrarnas axlar. Men det var tydligt att konstruktörerna inte hade tänkt på en 6-fots 1-tums, 200-pundsman när de sätter den här ihop.

Nästan alla barnvagnar du hittar är utformade för mammor. Massor av färger, krusiduller, spets och blommor! Men hur är det med pappor? Vi skulle gärna använda babybärare om vi bara kunde hitta dem i lite mindre feminin stil och gjorda för en mans kropp.

Med mycket att söka och prata med pappor av spädbarn kunde vi hitta några fantastiska babybärare som bara är rätt för män. Dessa fem babybärare har rekommenderats av pappor och kommer att tjäna någon pappa bra som vill använda en babybärare.

Våra bästa val

Bästa övergripande: Moby Wrap Baby Carrier

Köp på Amazon

Medan Moby Wrap främre babybärare marknadsförs främst för mammor, talar många nya pappor med att ha en för dem också. Moby Wrap är till skillnad från de bärbaserade bärarna, bara en lång bit stretchigt tyg som gör att du kan böja barnet precis i närheten av pappa. Det är så flexibelt att en pappa kan använda den nästan var som helst och när som helst. Det tar lite att vänja sig, men pappor kommer att räkna ut det och verkligen njuta av det.

Bästa budgeten: Boba Air Baby Carrier

Köp på Amazon

Boba Air Baby är mycket lätt och lätt att lägga och lagra. Det är en bra bärare. Många av de andra transportörerna vi har granskat har ramar och fungerar bara som en ryggsäck, men Air Baby är, som Moby, tillverkad av mjukt, stretchigt material. Men det är lite mer "strukturerat" än Moby och mindre förvirrande att få på och få barnet in, så det är lite mer intuitivt för pappor. Det fungerar också bara med barnet mot pappa (eller mamma) och framför. Men för enkel resa och lagring är den här en vinnare!

Bästa fuktvatten: Ergo Performance Babybärare

Köp på Amazon

Detta är en stor babybärare för pappor. Det ser bra ut och har massor av funktioner. Ergo Performance är rip-stop vattenavstötande polyester med bomullsfoder, är ganska lättare än standardbärare och har wicking kapacitet att hålla barn och pappa torrare vid oväntad fukt. Axelremmar är vadderade och det finns mycket ombordlagring för baby och pappas behov.

Bästa flerposition: Beco Soleil Babybärare

Köp på Amazon

Detta är en annan bärare som är en träff med fäder. Det gör det möjligt för en pappa att bära barnets framsida eller baksida; De annonserar att det tillåter att ha på sig höften, men de pappor jag vet kan inte tyckas göra det för dem (kanske det är en mamma sak). Det bästa som papporna föreslog är att det fungerar för barn från spädbarn till småbarn; Den levereras med en flyttbar insats för att fungera för mindre barn. Det är bekvämt för både pappa och bebis Sätet är försedd med en hög baksida för att stödja barnet i bäraren. Axelremmarna kommer väldigt långa och är justerbara, så att de kan fungera för även ganska långa pappor. Den här är en fars favorit.

Bästa stöd: Onya Baby Outback

Köp på AmazonBuy på Walmart

Med en nylonkropp och luftmaskning är detta en av de mest bekväma babybärarna som pappor kan hitta. Axelremmarna är långa, lätta att justera och väl vadderade och midjebandet är brett och stöttande. En funktion har många pappor som om det här är att det finns en tandborstkudde inbyggd i axelkuddarna och in i bärarens hörn så att en barnbarn inte bara tuggar på det rika axelbandet eller på bärkåpan. Det kommer också att stödja ett barn upp till 79 pounds så det är gjord för att hålla till barn och småbarn.

Populära Inlägg

Läs Mer