De 5 bästa flaskorna för babyflaskor att köpa i 2019

Anonim

Om din matning innehåller babyflaskor, måste du tvätta dem. Det är där en flasktorkhållare är till hands. Alla dessa små utrymmen i flaskorna är svåra att nå med en handduk, så det är mycket lättare att bara sätta flaskorna på ett torkställ tills de är redo att lägga undan. Dessa babyflaskor torkar rack varierar från små till stora, och enkel till ultra-stilig, och var och en gör sitt jobb ganska bra.

Våra bästa val

Bästa övergripande: Phillips AVENT Torkställ

Köp på AmazonBuy på Target

Detta snygga, moderna torkställ kan rymma upp till åtta babyflaskor, tillsammans med lock och bröstvårtor som går med dem. På botten finns en dropplåda som är avtagbar. När flaskorna är torra kan du ta bort droppbrickan och töm det extra vattnet för snabb rengöring. Om du vill ställa in flaskstället på ett torkbord eller direkt i diskbänken, kan du helt enkelt ta av droppbrickan och ställa den åt sidan. Du kan ta hela saken ut för lagring eller köra den genom diskmaskinen.

Bästa budgeten: Munchkin Sprout Drying Rack

Köp på AmazonBuy på WalmartBuy on Target

Sprouttorkstället från Munchkin är fantastiskt om du har en tight budget. Den är tillräckligt stor för att hålla upp till tolv flaskor och tillbehör, men kommer in på mindre än hälften av kostnaden för några andra torkställ. Spåren i plastbasen gör att tätningsskivor och andra små bitar kan stå upprätt under torkning och låt luft strömma in i basen för att torka upp allt vatten som samlar in. Det finns till och med en liten kopp i mitten för skedar och sugrör. Denna rack snurrar för enkel åtkomst till alla torkflaskor.

Bästa högkapacitets: Munchkin High Capacity Bottle Drying Rack

Köp på AmazonBuy på Walmart

Detta välbyggda torkställ från Munchkin har två oberoende spinnställen på två nivåer, så att du kan torka flaskor och koppar med olika höjder. Den rymmer upp till 16 flaskor med sina tillbehör och kan sedan vikas nästan platt för förvaring. Flaskor och koppar kan passa över spindlarna, locken, ringarna och udda bitar kan ligga på brickorna och bröstvårtor kan glida in i slitsarna i brickorna. Det finns en liten utskjutningsdel längst ner som samlar vatten så att du kan tömma det i diskbänken.

Bäst flervändigt: OXO Tot Bottle Torkställ

Köp på Amazon

Den övre tvättplattan i OXO Tot-torkstället håller de åtta flaskorna och tillbehören sitta i vatten så att luften kan flyta runt lätt. En avtagbar kopp kan användas för skedar eller andra matnings tillbehör. Du måste tippa det över diskbänken för att tömma allt vatten som samlar in, men du kan även köra det här torkstället genom diskmaskinen ibland (på överstativet) så att det är noggrant sanerat.

Bästa stilen: Boon Grass Drying Rack

Köp på AmazonBuy på Walmart

Om du älskar djärv modern design, kommer du att älska det här fina torkstället! Den är utformad för att se ut som en liten del av gräset, men bladen håller de saker du behöver lägga ut för att torka. Matning av föremål av alla former och storlekar kan passa på det här stället, och allt vatten samlas i bottenbrickan. Delarna avskiljs för rengöring och bör handtvättas. Du kan också lägga till ett Twig-tillbehör om du vill ha extra, förhöjt utrymme för flasknipplar och andra smådelar (Köp på Amazon.com).

Populära Inlägg

Läs Mer