15 Slumber Party Idéer för tjejer

Anonim

Flickor i alla åldrar älskar att ha slumpartier med sina vänner. Oavsett om din dotter vill ha en slumparty för sin födelsedag, eller om du vill planera din egen fest, vill du ge massor av roliga aktiviteter för att hålla alla upptagna, glada och säkra. Slummerpartier, sleepovers och pajamafester är ett bra sätt att fira en speciell händelse och lära känna dina vänner bättre. Denna tradition tillåter flickor att öva oberoende, närma sina relationer och växa genom sociala aktiviteter.

Slummerparty Idéer för tjejer

Att göra din egen mat kan vara mycket roligt. Istället för att beställa leverans, gör din egen pizza, glasssandas, smoothies eller smörgåsar tillsammans. Ge enkelt ingredienserna så att alla dina vänner kan göra sitt eget mellanmål. Andra sminkiga måltidsidéer kan vara en taco eller nacho bar, laddad potatisavdelning eller din egen cookie station.

Du kan också vara upptagen genom att arbeta på ett projekt tillsammans. Överväg att skapa egna handdukar på ett sådant sätt att alla kan ta hem hemmet när övergången är över som ett minne. Använd en liten videokamera för att göra en hemlagad film av alla dina minnen under hela natten, eller skriv och filma en unik en helt på egen hand. Naturligtvis kan du alltid stämma in i din inre kvinna och skapa egna smycken, ljus eller badskrubb tillsammans.

Få Crafty

Många tjejer njuter av att tappa in i sin kvinnliga natur, så du kan skapa ett spa-natttema för att ge varandra ansiktsbehandlingar, måla varandras naglar eller stila hår ihop. Du kan göra detta roligare genom att ta både före och efter bilder. Om du vill hålla sakerna enkla, bli smidiga genom att göra badsalter, påsar eller minnesvärda vänskapsmycken.

När middagen är över kommer efterrätt nästa. Alla kan bli kreativa genom att baka och dekorera sina egna vanliga muffinsar med roligt isbildning, dekorationer och påfyllningar. Alla kan ha en smak, och det kan vara en tävling för första, andra och tredje plats, där du ger bandet utmärkelser till vinnare.

Om du gillar idén om en liten rolig tävling kan du också ha en talangshow där alla tjejer visar upp vad de kan göra. Plus, de tjejer som inte vill delta kan tjäna som domare. Ge priser till alla deltagare, som "bästa vokalist" och "mest begåvade hula-hooper." Ge ett stadium, rekvisita, mikrofon och idéer för alla att komma igång.

Håll det enkelt

Ibland kan traditionella saker vara det enklaste. Med detta sagt, brädspel och liknande aktiviteter är alltid en träff med tweens och tonåringar. Erbjuda flera val, som Twister och Jenga, eller få alla att göra regler för sitt eget spel.

Filmer är också en rolig aktivitet för tjejer i alla åldrar. Välj ett tema, som komedi eller skräck, och ge tre eller fyra filmer som relaterar till temat. Du kan också erbjuda ett uppehåll så att alla kan ta paus paus, göra mer popcorn eller ta ett annat mellanmål.

Du är aldrig för gammal för ett fort. Före eller efter din film kan du använda filtar och lakan för att skapa ditt eget lilla säkra utrymme med. Om du vill, gör det till en liten tävling med två grupper för bästa eller mest kreativa fortet.

Gå ut

Om du känner dig välkommen kan du alla gå på en kort fälttur till den lokala pizzeria, biograf eller bowlinghall. Efter några timmar kan du gå hem till efterrätt och sömn.

Om det är en trevlig kväll kan du dock överväga att ha en brasa direkt i din trädgård. Flickorna kan göra s'mores eller bananbåtar och berätta om spökhistorier tills det är dags för sängen. Du kan också ställa upp ett tält och få alla att sova ute med ficklampor, filtar och sovsäckar.

När du talar om sovsäckar kan du göra det till en rolig hinderkurs. Gör det med kuddar, stolar, vadderade bord och mjuka möbler. Därefter hoppar tjejerna genom kursen, medan de ligger i sina sovsäckar. Du kan tida alla individuellt och ge ett pris till den som gör det genom kursen i minst tid. Se till att försiktigt testa kursen innan du börjar, så att alla är säkra och ljuka.

Rör på din kropp

Flytta dig med en interaktiv scavenger-jakt. Alla kan få en lista med saker de behöver hitta och släppa enskilt eller på lag för att hitta objekten. Den som hittar dem alla först kan vara först att välja en av nattens aktiviteter, som att välja en av pizza toppings, film val eller hantverk aktiviteter.

Du kan också skapa en liten dansfest genom att rensa rummet, lägga till musik och dämpa ljusen. Använd roliga rekvisita som en disco boll och blinkande färgade ljus för att lägga till atmosfären. Om du kan, värd en limbo tävling för gästerna. Alternativt kan du spela en runda musikstolar. Helt enkelt samla stolarna, lite musik och se vem som gör det till slutet.

Oavsett vad du bestämmer, det finns en aktivitet där ute för varje grupp av tjejer. Detta är en utmärkt möjlighet att lära känna varandra. Innan du går till sängs, sluta kvällen med ett spel som vem är jag . I spelet skriver varje tjej ner fem saker hon tycker om och inte gillar på ett pappersark. I slutet lägger alla sin lista i en korg och vänder sig om att läsa en från listan. Alla kan gissa vem som skrev vad och pratar om deras intressen och ointressen, så att de kan komma närmare varandra innan de slår av sig.

Populära Inlägg

Läs Mer