13 Presentkorg Idéer för Tonåringar

Anonim

Presentkorgar gör fantastiska gåvor för tonåringar för alla tillfällen. Medan du kan köpa presentkorgar som redan är packade och redo att gå, är din bästa satsning att göra en själv. Då kan du anpassa innehållet till din tonårs personlighet och intressen.

Oavsett om det är en tonårs födelsedag, en gåva gåva eller en gå bort gåva, tänk på ett tema som passar din tonåring intressen. Här är några presentkorg idéer för tonåringar:

 • Bad och Dusch Presentkorg -Fyll det med doftande tvål, ansiktsmasker, lugnande lotioner, schampon eller ett ljus.
 • Retro Candy Presentkorg -Bara roliga godis som påminner din tonåring om sin barndom. Eller leta efter godis från din barndom och prata med din tonåring om Pop Rocks och Nerds.
 • Skräpmat presentkorg - Även om det är viktigt att lära din tonåring att äta skräpmat i måttlighet, är några söta godis på ett speciellt tillfälle bara bra. Skapa en chokladkorg fylld med olika typer av choklad. Eller gör det till en godisbar korg med komplett med en av alla slags godisbar du kan hitta.
 • Movie Night Gift Basket -Hvis du fortfarande har en DVD-spelare, ge din tonåring en film eller två och fyll korgen med den perfekta maten att äta under showen, som popcorn och godis.
 • Nail Polish Presentkorg -Nail polish och grooming verktyg gör en bra liten presentkorg. Lägg till en nagelfil, nagellackfjernare och en pimpsten.
 • Sport Presentkorg - Skapa en korg fylld med saker från din tonårs favoritsport. En baseball, atletisk strumpor eller gåvor som påminner honom om hans favoritpro sportlag gör en rolig presentkorg till sportentusiasten. Du kan också inkludera en sporttidning eller några sportkort.
 • Presentkort Presentkorg - Om du inte är säker på vad du ska få en tonåring är några gåva kort i en korg säkert en träff. Presentkort till restauranger, gaskort eller en ungas favoritbutiker kan vara bra alternativ. Placera presentkort i masonburkar bundna med ett band och lägg sedan alla burkar i en låda eller korg.
 • Bokförälskare Presentkorg - Om du bestämmer dig för att få motivationsböcker, magiska böcker eller fiktiva böcker, är en presentkorg med böcker ett bra sätt att uppmuntra en tonåring att läsa. Det kan också vara ett bra alternativ för tonåringar som inte mår bra eller en tonåring som håller på att genomgå en större övergång, som att flytta till college.
 • Bilkorgkorg - Om din tonåring nyligen har blivit en bilägare, ge honom saker som hjälper honom att ta hand om sin bil. Tillhandahåll saker som hjälper honom att tvätta och vaxa sin omsorg eller inkludera säkerhetsdetaljer som en burk Fix a Flat eller ett medlemskap till Triple A. Du kan också inkludera ett gaskort.
 • Kök Presentkorg -Detta är en perfekt present till en tonåring som kommer att flytta ut snart. Använd en blandningsskål för korgen och fyll i köksredskap, som en spatel, stor sked, diskhanddukar och ugnsmitts.
 • Art Supply Presentkorg - Om din tonåring gillar ritning, färgpennor, papper eller färger kan välkomnas. Om din tonåring har andra hantverk, ta med hantverkssatser eller lägg till en massa saker som glitterlim och hantverkspinnar och låt din tonåring bli kreativ.
 • Baking Gift Basket- En tonåring som älskar att baka kan njuta av en kokbok, kakan, glasfat, kakspanna eller andra föremål för köket. För en kakaälskare, ta med de torra ingredienserna som behövs för att baka hemlagade kakor med ett favoritreceptkort eller två.
 • Beach Lovers Presentkorg -Fyll en strandpåse med saker som din tonåring kan ta med till stranden i sommar. Flip-flops, en strandhandduk, solglasögon, solskyddsmedel och en hatt är bara några saker som kan vara bra. Släng i en bok eller tidning också om din tonåring gillar att läsa medan du kopplar av nära vattnet.

Så här presenterar du en presentkorg

Det finns många sätt att skapa en personlig presentkorg. Och det behöver inte alltid vara en "korg". Använd en dekorativ låda, duschcaddy eller hink.

Få kreativitet med din presentation och din tonåring vet att du lägger stor vikt vid en personlig presentkorg.

Populära Inlägg

Läs Mer