De 13 bästa Baby Boy Giftsna att köpa i 2019

Anonim

Oavsett om du välkomnar en ny bunt av glädje eller firar en milstolpe, hittade vi några av de bästa älskade gåvorna till en pojke pojke. Från fashion-forward droolbearbetning till träaktivitetscenter för upptagna händer, finns det något för alla på varje prispunkt.

Vår presentguide är inriktad på babybarn som är nyfödda till 12 månader, men många av våra val kommer att bli älskade länge efter att de blivit en. Chock-full av högt betygsatta, föräldrars godkända favoriter, våra pickar inkluderar de allra bästa leksakerna, väsentligheterna och memorabilia för gifting.

Våra bästa val

1

Mest populära: Baby hand & fotavtryck bildramsats

3, 6

Köp på Amazon

För en verkligt hjärtvärt gåva, överväga ramen som tillåter föräldrar att alltid fånga dessa små händer och fötter. Den här enkla 9x11 vita rammen kommer med en plats för att enkelt göra ett avtryck av barnets knubbiga hand och fot tillsammans med två fläckar för speciella bilder. De instruktioner som är enkla att följa går mamma och pappa genom gjutningsprocessen. Det tar bara ca 10-15 minuter för att slutföra det här roliga DIY, men det kommer att vårdas för en livstid.

2

Bästa övergripande: Fisher-Price Rainforest Jumperoo

Köp på Amazon

Håll babyen förlovad med denna bästsäljande Jumperoo. Det finns ingen brist på färgglada, interaktiva spinnare, rullbollar och ljuskällor. Detta lekcenter kommer studsa med bebisens rörelser, uppmuntra muskel- och balansutveckling. Hjärnbyggande lek hjälper till att utveckla barnets motorstyrning och hand-ögonkoordinering samtidigt som föräldrarna får en välbehövlig handsfree paus.

Föräldrar kommer att älska att denna spelstation är både säker och bekväm för sin lilla kille. Jumperoo levereras med ett mjukt vadderat säte som svänger med bebisens rörelser. Som baby växer, så kan Jumperoo, med tre olika höjdinställningar för att rymma barn upp till 25 kg. och 32 ". En av våra favoritfunktioner är hur lätt det kan undvikas när det inte används. Basen omvandlas lätt till ett kapslat läge vilket gör det här idealet för föräldrarna strama på rymden eller för att transportera till mormors hus.

3

Bäst för nya vandrare: Robeez Super Sporty Lime Loafer

Köp på Amazon

Dessa kommer att vara de enda skor som din lilla man behöver. De är tillverkade av mjukt, högkvalitativt läder för att skydda små tår. Deras släta konstruktion säkerställer att även den mest aktiva lilla en kommer inte att oavsiktligt förlora en sko. Roliga mönster och maskinens tvättbarhet gör dessa go-to-skor till knubbiga babyfötter.

4

Bästa Budget: Bandana Bibs, Set of 8

Köp på Amazon

Vem säger att väsentliga saker som bibs inte kan vara på trend? Dessa förtjusande bandana stilbibber får inte bara alla röra, men de är ett modeuttyg. Spit händer-konstant drool och fuktig runt barnets nacke kan vara irriterande och skadligt för de bedårande baby duds. Dessa dubbelsidiga, fuktväckande bibs har bokstavligen fått en baby täckt. 100% bomulls ytterskikt absorberar snabbt olyckor medan polyester-fleece-underlaget håller fukt från barnets kläder och hud. En justerbar snäpplåsning gör det möjligt att justera bibben när barnet växer. Och vår favorit del, de kommer med en 100% "Riskfri tillfredsställande garanti".

5

Bäst för New Walkers Runner Up: Kakalu Assorted Non-Skid Baby Socks, 6-Par

Köp på Amazon

När barn börjar kryssa runt i huset behöver de lite extra skydd mot slipsar. Dessa strumpor är speciellt konstruerade med slitstark, icke-slipteknik för att hjälpa barnets små fötter att gripa marken när de står eller går. Vi älskar det neutrala paketet med grå, svarta och flammiga strumpor, men de finns också i roliga ljusa färger med samma glidande botten.

6

Bäst för Bedtime: HALO Sömn Sack Plush Dot Velboa Wearable Blanket

Köp på AmazonBuy på WalmartBuy on Target

Nya föräldrar kan vara säkra på att när de slänger sin lilla in för natten, behöver de inte oroa sig för trassiga filtar eller kyliga bottnar. HALO Sleep Sack håller barnet snyggt och varmt utan att lägga onödiga filtar i spjälsängen. Mjuk plysch punkt velboa kommer att hålla barnen varm med gott om benrum för sparkning och stretching.

Sömnssäcken finns i små (10-18 lbs.), Medium (16-24 lbs.) Och stor (22-28 lbs.). En funktion föräldrar är säker på att älska är den reversibla dragkedjan på undersidan av sömnsäcken. Detta möjliggör enkel åtkomst utan att behöva unzip baby ut av hela saken för att göra en mitt i natten blöja förändring.

7

Bäst för att bevara minnen: Lucy Darling Little Animal Lover Memory Book

Köp på Amazon

Den här förtjusande boken hjälper nya föräldrar att spåra sina barns milstolpar. Med enkla användningsfyllda sidor kan du dokumentera allt från månadsmilstoler till babyens favoritmat och första hem. Denna miljövänliga bok kommer med 48 sidor att fylla med saker som ultraljudsbilder, barnets första fotavtryck, hans födelsemeddelande och sjukhusarmband, ett släktträd och så mycket mer. Föräldrar kan fånga alla speciella stunder som deras barnkatt utvecklar månad till månad i en lättanvänd 9x9-layout. Detta är säkert att vara ett omhuldat minnessak.

8

Bästa utbildnings: Hape Country Critters Träaktivitet Spela Cube

Köp på Amazon

Detta är en leksak som kommer att vara en livstid. Massivt trähantverk i par med färgade, giftfria lekelement gör det till den perfekta leksaken för upptagna händer. Med fyra sidor och en bordsskiva fylld med rörliga pärlor, snurrande labyrinter, form sorters och mer, finns det oändliga spelmöjligheter. Slitstark konstruktion säkerställer att det inte enkelt spetsar, vilket gör det idealiskt för små att hålla fast vid spelets gång.

9

Bäst för Swaddling: aden + anais Swaddle Blankets, Set of 4

Köp på Amazon

Dessa muslin swaddlers gör den perfekta presenten eftersom de är både trendiga och viktiga. Swaddling är ett av de bästa sätten att få barnen tröst, och dessa 100% bomull, lätta, överdimensionerade (47 "x 47") filtar gör swaddling baby en snap. Användningarna för dessa idealiska filtar går långt bortom bara svaddling. Deras lätta tyg gör det till ett utmärkt vårdskydd, barnvagnsduk eller burpduk. Och om du inte är säker på denna färg och designkombination, kolla in någon av de andra 21 kombinationspaketen som finns tillgängliga. De har alla mode-framåt färgkombinationer och mönster!

10

Bäst för Playtime: VTech Drop and Go Dumper

Köp på AmazonBuy på Walmart

Upptagen pojkar kommer att älska ljus, ljud och interaktiv lek med denna dumper. Perfekt för spel som hjälper till vid utveckling av motoriska färdigheter. Stora, färgstarka knappar underlättar enkla fraser, färgigenkänning och melodier. För tidiga vandrare tillåter dragbandet att barnet drar det och utforskar sin miljö. Komplett med 3'boulders 'storlek bara rätt för små händer som kan poppas in i trucken på trucken för att höra det räkna högt.

Föräldrar kommer att uppskatta volymkontrollen: av, låg, hög för när de behöver lite tyst tid. Från tillverkarna av prisbelönta lära leksaker är denna dumper en perfekt första leksak. Lämplig för små i åldrarna 6 månader till 3 år.

11

Bäst för Bathtime: Aveeno Baby Mommy & Me Gift Set

Köp på AmazonBuy på WalmartBuy on Target

Perfekt förpackad i en återanvändbar dukförvaringslåda har denna uppsättning dagliga väsentliga saker lite för både mamma och barn. Aveeno är känd för sin lugnande kolloidala havregrynsformel som är mild nog att använda på nyfödd hud. Inkluderat i presentuppsättningen för barn är en fullflaska flaska Baby Wash & Shampoo, Daily Moisture lotion och Baby Calming Comfort Bath och lotion för de noga nätterna. Och när mamma behöver svalna har uppsättningen lite lite för henne också. Inkluderat för mamma är en fullstor flaska av stressbelastningsvätska.

12

Bäst för Teethers: Winkel Rattle och Sensory Teether Activity Toy

Köp på TargetBuy på Bed Bath & Beyond

BPA-fri teether är ett måste-leksak för spädbarn 0-24 månader. Den lätta designen är idealisk för att hjälpa till att utveckla hand-eye-koordination och ett tvåhandigt grepp. Böjliga, ljust färgade, slingor skär på en mittkub som gör ett mjukt rattlande ljud med rörelse. Slingorna är gjorda av slitstark, men mjuk plast som inte kommer att bryta ner. För extra njutning kan denna leksak dras in i frysen för att lindra ett barns ömma tandkött.

13

Bästa Sensory Toy: Noggin Stik Baby Toy

Köp på AmazonBuy på Walmart

Denna texturerad, lättbegriplig babyleksak blir snabbt populär bland nya föräldrar som en topprankad interaktiv leksak. Det glada Noggin Stik-ansiktet tänds med mjuka, blå eller gröna ljusväxlande färger med rörelse. Den svarta och vita basen är en rattle med en spegel monterad i botten för reflekterande kul. Utformningen av denna leksak kommer att hålla barnet engagerat och stimulerat med sin multifunktionella användning.

Testad av Verywell

Hur vi testade

Vi köpte en högkvalitativ present till en pojke och våra granskare (och deras familjer) testade det i en timme. Vi bad våra testare att överväga de viktigaste funktionerna när de använder dessa gåvor, från deras användbarhet till deras underhållningsvärde. Vi har skisserat de viktigaste takeawaysna här så att du också vet vad du ska leta efter när du handlar.

Vad ska du leta efter i en present till en pojke pojke

Användbarhet: Även om det finns en mängd söta babyartiklar att välja mellan, är de mest uppskattade de mest uppskattade de som är mest användbara - de föräldrar når för om och om och undrar hur de skulle överleva utan dem. Om du väljer en mer praktisk present, är du säker på att det kommer att uppskattas längs linjen.

Sentimentalitet: Om du vill ha en gåva som kommer att vara vårdad i flera år framåt, välj något meningsfullt. Föremål som minns eller fångar ett barns milstolpar på något sätt är ofta favoriter för sentimentella föräldrar - och många kan anpassas för att göra dem ännu mer speciella!

Roligt: Leksaker gör bra bebis gåvor, och det finns alternativa aplenty. Från rattlar och roliga tänder för spädbarn till leksaker kommer de ha roligt med när de blir lite äldre, välj en gåva som håller dem förlovade. Var noga med att överväga åldersrekommendationer och andra säkerhetsvarningar också.

Testresultat: Babyhand & fotavtryck Bildramsats (Mest populär)

3, 6

Köp på Amazon

Vad vi gillar

  • Tydliga instruktioner

  • Lätt att använda

  • Ser vackert ut

Vad vi inte gillar

  • Lera känns ojämnt

Den här produkten vann över våra testare eftersom det var enkelt att installera och enkelt använda. En granskare tyckte också att det såg bra ut: "Rammen är snygg och ren, " sa hon. "Även med ojämn lera ser fotavtrycket vackert ut." Våra testare hade inte många negativa saker att säga, men en påpekade att hon inte lyckades uppnå en jämn yta med leran - även efter att ha rullat den i fem minuter och flatt ut det med en mugg: "Om du har ett spädbarn, " förklarade hon, "du kommer troligen att ha problem med att få ett rent handavtryck eller fotavtryck. Jag fann att det var bara lättare att få ett fotavtryck, men det tog några försök också! "

Populära Inlägg

Läs Mer