11 måste ha amningsprodukter

Anonim

För att amma framgångsrikt behöver du inte mer än dina bröst och din baby. Det finns dock gott om amningsprodukter, förnödenheter och tillbehör som är tillgängliga för att göra amning enklare och bekvämare. Här är en lista över några användbara saker som är avsedda för ammande mödrar.

1

Ett bröstmatningspill

En bekväm, stödjande vårdkudde kan uppmuntra en bra lås. Det hjälper till att stödja ditt barn och lyfta barnet upp till nivån på ditt bröst. En vårdkudde kan också hjälpa till att minska belastningen på ryggen, nacken, axlarna och armarna så att omvårdnaden är bekvämare för dig.

2

En stödjande sjuksköterska

En bra ammande bh kan ge dig stöd, komfort och bekvämlighet. Dina bröstkorgar kommer att känna sig fulla och tunga, särskilt de första veckorna efter att du har din bebis när din mjölk kommer in. En ammande bh hjälper till att stödja dina bröst och lindra på axlarna och ryggen. Dessutom har sjuksköterskor koppar som kan haka och dras ner så att det är lättare att komma åt dina bröst när det är dags att sjuksköterska.

3

En amningstole

En ammande fotpall kan användas för att höja ditt knä och ta med barnet närmare ditt bröst. Detta kommer att minska belastningen på dina ben, rygg, nacke, axlar och armar. Ottomaner eller andra möbelstöd är ofta för höga för att användas som omvårdnadstole, men en stapel böcker eller köksstapstol kan fungera. Om du föredrar att köpa en fotpall, är de som är avsedda för amning vinklad, ibland justerbar och finns i olika färger för att matcha ditt hem eller barnhem.

4

Nursing Pads

Sjukskötselkuddar, även kallade bröstkuddar, är absorberande skivliknande dynor som kan placeras inuti din bh för att suga upp mjölk som kan läcka från dina bröst. Läckage är vanligt, särskilt under de första månaderna av amning när mjölktillförseln justeras. De flesta kvinnor kommer läcka mindre eller sluta läcka helt efter några månader. Vissa kvinnor med överflödig mjölkförsörjning kan dock läcka under hela deras amning. Nursing pads kan skydda dina kläder och förhindra pinsamt fläckar.

5

En omvårdnad täcker upp

Oavsett om du är ute i allmänhet eller hemma på besök med familj och vänner, om du känner dig lite obekväm om att amma kring andra människor, kan ett vårdskydd täcka din integritet medan du sköter din baby. Du kan använda en enkel babyfilm, eller du kan välja ett mer fashionabelt utseende med en halsduk eller sjal. Det finns många alternativ som passar din stil och dina behov.

6

Amning kläder

Toppar, blusar och klänningar avsedda för ammande kvinnor har klaffar eller slitsar framåt så att du kan amma utan att behöva dra upp eller ta bort kläderna. Nursing kläder finns i olika stilar från casual tank tops till professionellt eller formellt slitage.

7

En bröstpump

Bröstpumpar tar bort bröstmjölk från dina bröst. De kan användas för att samla och lagra bröstmjölk, lindra engorgement, hantera en överflödig mjölkförsörjning eller stimulera en ökning av mängden bröstmjölk som du gör. Pumpning ger dig också möjlighet att skaffa bröstmjölk till din baby om han eller hon är på sjukhuset eller om du behöver återvända till jobbet. Det finns olika typer av bröstpumpar tillgängliga beroende på hur ofta du behöver, eller vill, pumpa.

8

Bröstmjölkförvaringspåse och behållare

Förvaringspåse och behållare för bröstmjölk är speciellt gjorda för insamling och lagring av bröstmjölk. De kan skydda din bröstmjölk eftersom de är utformade för att motstå frysning och upptining. Beroende på dina förvaringsbehov kan du välja att använda bröstmjölkförvaringspåsar, flaskor för bröstmjölk, livsmedelssäkra glasbehållare och / eller bröstmjölkbrickor.

9

Bröstvårtkrämer, salvor och lotioner

Bröstvårkrämer och salvor som renad lanolin av medicinsk kvalitet, Dr. Jacks All Purpose Nipple Salve, eller en helt naturlig organisk växtbaserad produkt som är säker för ammande mödrar kan vara användbar för att återfuka, lugna och läka din torra, knäckta, ömma bröstvårtor.

10

Bröstskal

Bröstskal kan användas för att rita ut och korrigera platta eller inverterade bröstvårtor. Om du läcker bröstmjölk kan de användas för att förhindra pinsamt fläckar genom att samla bröstmjölken när den läcker ut. Bröstskal kan också ge en barriär för att skydda ömma bröstvårtor mot gnidning mot dina kläder.

11

Bröstvårtsköldar

Under den direkta övervakningen av en läkare eller lakteri specialist kan en bröstvårt sköld göra skillnaden om du ammar en preemie, ammar med stora bröstvårtor eller ammar en baby som har svårt att låsa på ditt bröst. Bröstvårtsköldar kan också användas om du har mycket ömma bröstvårtor.

Populära Inlägg

Läs Mer