De 11 bästa julklapparna att köpa mamma i 2019

Anonim

Att vara en mamma vid jul är en av de mest underbara, spännande tiderna, men det kan också vara platt uttrevande. Mellan att försöka ta hand om barnens behov och hålla hushållet rent, det är ett svårt jobb året runt, oavsett hur mycket du har.

Så, i julen, varför ge henne inget som hjälper till att lätta hennes last lite? Oavsett om det är något för att hjälpa henne att slappna av, sätta en liten gnista i hennes dag eller spara tid och energi, finns det en mängd stora gåvor som hon kommer att älska. För att hjälpa dig att hitta de bästa gåvorna för mammorna i ditt liv, runda vi upp några bra som låter henne veta hur mycket du uppskattar allt hon gör.

Våra bästa val

Bästa övergripande: Vera Bradley Lighten Up Expandable Tote

Köp på Amazon

Vilken mamma kunde inte använda en ny väska. Oavsett om hon behöver en som en blöja väska eller bara vill ha en fin väska att bära runt staden har denna väska allt. Det är bara rätt storlek att lagra allt hon behöver och det är också acceptabelt så att hon kan ta det på alla flygningar hon planerat. Det är lättviktigt så det väger inte ner henne och det är också vattentätt så att hon inte behöver oroa sig för att tillståndslisterna i väskan blir våta.

Finns i åtta djärva och livfulla utskrifter, är den här väskan säkerligen hennes nya favoritbära-allt. Granskare berömmer det för sin hållbarhet, storlek och vikt.

Bästa Smart Home: Fire TV Cube

Köp på AmazonBuy på Bhphotovideo.comBuy på bästa köp

Alla mammor kan använda en extra uppsättning händer och medan du inte kan ge henne det som i sig kan du ge henne den här Fire TV Cube med Alexa som frigör händerna hon har. Det låter henne kontrollera tv: n med kraften i hennes röst. Från att byta kanal för att leta efter visar och justera ljudet kan hon göra allt utan att lyfta ett finger - bokstavligen.

Det låter henne också få tillgång till tusentals tv-program och filmer samt innehåll från YouTube, Facebook, Spotify, Prime Music och mycket mer. Prata om en underhållande gåva!

Bäst för On-the-Go: Mpow Flame Bluetooth-hörlurar

Köp på AmazonBuy på Walmart

För mammor på farten är dessa Bluetooth-hörlurar redo att gå med henne. Vattentålig och svettskyddad, de är gjorda för handling, oavsett om de går i springning, cykling, yoga, vandring eller allt ovan. En 1, 5 timmars laddning tar upp till nio timmars speltid, så slaget kan fortsätta och fortsätta.

Kunder har granskat dessa hörlurar på Amazon, vilket ger dem höga betyg för komfort och ljud. Till det här priset gör de också en bra strumpbyxa.

Bästa Smycken: Tiny Gold Initial Necklace

Köp på Etsy

Lägg till en liten gnista på hennes dagar med detta känsliga initialbrev halsband. Enkelt och elegant, det lägger till lite känsla oavsett vad hon väljer att bära. Du kan välja mellan en av fyra kedjelängder mellan 15-18 tum och även välja flera i varierande längder för att representera barnens namn för en skiktad look. De är säkra på att vara en konversationsstartare och något hon vårdar i många år framöver.

Bäst för avslappnande: Natrogix Nirvana eteriska oljor

Köp på Amazon

För ren avslappning finns det här setet med 18 eteriska oljor från Natrogix. Eteriska oljor är vackert doftande oljor som skryter med ett överflöd av hälsofördelar utan skadliga biverkningar av droger. De är tänkt att hjälpa till med allt från avkoppling till bättre sömn, förbättrade stämningar och inflammationslindring.

Denna uppsättning innehåller 18 av de mest populära oljorna, inklusive lavendel, citron, pepparmynta, gurkmeja och eukalyptus. Det kommer också med en gratis e-bok med hundratals recept för oljekombinationer som specifikt riktar sig till sina behov. Oljorna är 100 procent rena terapeutiska kvaliteter och kommer med en livstid, pengarna tillbaka garanti. Koppla den här uppsättningen med en diffusor för en extra speciell gåva.

Bästa tidsbesparande present: ILIFE V3s Pro Robotic Vacuum

Köp på Amazon

Vakuum är en av de tråkiga men nödvändiga sysslorna, men det är inte alltid nödvändigt att hon är den som suger med detta tidsbesparande robotvakuum från ILIFE. Allt hon behöver göra är att ladda det, programmera det och det går till jobbet som tar upp smuts, skräp och djurhår.

Den kan användas på mattor (lågpile är bäst) och trägolv, och det kommer att komma in på alla platser som smuts blir, som under sängar och möbler. När det slutar jobbet, återgår det automatiskt till sin brygga och laddar sig själv. Det enda bättre skulle vara om barnen skulle kunna programmeras att automatiskt gå och lägga sig när de behöver ladda.

Bästa skönhet: Revlon One-Step Hårtork och Volumizer

Köp på AmazonBuy på Walmart

Upptagen mammor vill se bra ut, och det här verktyget från Revlon hjälper dem att göra just det. Det är en volymiserare, hårtork och rätning järn allt i ett, och det skärser allvarlig tid ut ur hennes rutin. När det torkar håret, släpper det också ut och infunderar fantastisk kropp i den. Det är otroligt enkelt att använda (bara en hand behövs), och resultaten ser ut som om du bara hade en professionell utblåsning. Det fungerar bra på alla hårtyper, och när hon använder det, undrar hon hur hon någonsin levt utan det.

Det har utvecklats något av en kultföljande bland kvinnor som använder den och rekommenderar den till sina vänner. Det finns över 2000 recensioner av det på Amazon för tillfället, och den överväldigande majoriteten berömmer om detta stylingverktyg. "Bästa hårverktyget någonsin uppfunnit, " skrev en kund.

Bäst Sentimental: Personlig Väggkalender

Köp på Shutterfly.com

För en present som fortsätter att ge året runt, välj en personlig väggkalender från Shutterfly. Det kommer att låta henne återuppleva det senaste året (eller år) med en kalender för nästa år. Du kan välja mellan en mängd olika stilar och anpassa dem med olika bakgrunder och utsmyckningar.

Den verkliga magiken i dessa kalendrar ligger naturligtvis i de bilder du väljer, vilket du kan importera direkt från Shutterfly. Om det finns en gåva som kommer att göra henne tårar med sentimentala tårar, kommer det sannolikt att vara den här.

Bäst för mamma som har allt: Cashmere Wrap

Köp på Theredtwist.com

Elegant och klassisk, kommer denna wrap att glädja henne oavsett vilken stil som helst. Den är mjuk och plysch och kommer i en vacker uppsättning färger från grundläggande svart och grädde till livfulla maringrön och mjuk rosa blush. Det finns 17 färger att välja mellan alls, men en storlek passar de flesta, så du behöver inte oroa dig för att välja rätt storlek. Lättvikt, men varm, det är en gåva som hon kommer att nå igen och igen när kyla sätter in, och det är bra att resa.

Tillverkad av 100 procent kashmir och tvåskikts tråd för att förhindra pilling, är dessa omslag gjorda för att hålla. Denna gåva ger också till andra, eftersom en del av intäkterna från försäljningen av dessa omslag går till att ge utbildning till barn genom Room to Read-organisationen.

Bäst för upptagna mamma: Tile Mate

Köp på Amazon

Hon är redo att gå ut genom dörren, och då.

var är hennes nycklar? Hennes telefon? Det finns en galen scramble för att hitta dem.

Sätta stopp för det scenariot, med Tile Mate. Det kommer att spara sin dyrbara tid på att leta efter förlorade föremål, eftersom hon alltid kan hitta dem rätt när hon behöver dem.

Hon lägger en av plattorna på sina nycklar, handväskor eller något annat hon tenderar att förlora, och med ett tryck på en knapp på sin smartphone kommer det här objektet att ringa. Om det är hennes telefon som ofta saknas finns det en knapp på hennes Tile Mate för att ringa den, även när den är tyst. Hon kommer tacka för den här gåvan om och om igen.

För resande moms: TravelWise Packing Cube System

Köp på Amazon

Oavsett om du är på jobbet eller på semester, kan en av de mest tråkiga delarna av resan packas, men dessa förpackningsbitar gör det enkelt. Denna uppsättning kommer med fem separata kuber för att hjälpa henne att organisera vad hon behöver. Hon kan organisera efter typ av kläder (tröjor i en, byxor i en, underkläder i en annan, etc.) eller genom kläder. När hon fyller dem, stackar hon helt enkelt dem i resväskan, med allt snyggt och organiserat inuti. De är mjuka och flexibla, så de passar bra i de flesta resväskor, och de finns i olika storlekar för att tillgodose olika behov.

När hon väl kommit till sin destination, kan hon helt enkelt skjuta kuberna i lådor för att "packa upp" utan att verkligen behöva packa upp. Kunderna säger att dessa kuber förändras i livet när det gäller att resa och säger att de aldrig kommer att packa en annan resväska utan dem.

Populära Inlägg

Läs Mer