10 sätt att föra din familj tillsammans varje dag

Anonim

Mellan fotbollsträning och statusuppdateringar är dagens familjer busier än någonsin. Din är inte annorlunda. Du känner dig överskattad och som din familj spenderar inte tillräckligt med kvalitetstid tillsammans. Prova dessa 10 saker som familjer gör tillsammans för att hålla kontakten.

1

Visa tillgivenhet

Unga barn önskar uppmärksamhet medan dina tonåringar kommer att rulla ögonen om du stiger en fot mot dem. Men vart och ett av dina barn, från 6-åringen till 16-åringen, behöver kärlek. En av de viktigaste saker familjerna gör tillsammans för att hålla kontakten är att visa kärlek mot varandra.

Skål ut kissar och kramar till de små. För tonåren kan du behöva betala för hög 5 när du passerar dem i salen. Glöm inte din make / maka heller. Att göra ditt gifta liv prioriterar din hela familjen.

2

Säg tack

Du har nog hört talas om traditionen av familjemedlemmar som berättar för varandra vad de är tacksamma för på Thanksgiving. Begränsa inte tack till en gång om året. Låt alla i din familj berätta för varandra vad de är tacksamma för varje dag.

Ta dig tid att samla som en familj tidigt på morgonen eller innan sängen för att dela ditt tack. Det här är ett bra sätt att visa barnen hur man är tacksam och det gör att alla medvetet tänker på nya skäl att vara tacksamma varje dag.

3

Skratt

Hunden gjorde bara en säng i bunkarna av barntvätt som du behöver vika. Middag ska vara på bordet på 10 minuter men köttet är fortfarande fryst. Din yngste påminner dig om att skolan behöver 48 muffins första på morgonen. Det enda som skiljer ditt kaotiska liv från en sitcom är skrattspåret.

Byst som stressar när du skrattar med din familj varje dag. Berätta ett knock-knock-skämt. Starta en kittlampa. Skratta utan anledning. Forskning visar skratt är verkligen den bästa medicinen. Dessutom vill vem inte höra de små skrik av skratt från deras favoritfolk i världen ">

4

Övning

Ta en promenad i parken när det är varmt. Spela inomhus hopscotch när det inte är. En av de hälsosammaste sakerna att göra som en familj är att träna varje dag, oavsett vädret.

Du behöver inte anmäla dig till ett familjen startläger. Hitta bara enkla sätt att hålla din familj aktiv inomhus eller ute. Alla blir rörliga och tiden tillsammans hjälper din familjeband.

5

Förbered näringsrika mellanmål

När barnen blir hungriga är det lätt att nå potatisflisen eller kakorna för att ge dem en snabb fix. Förvandla deras hungerpangar till en hälsosam aktivitet.

Förbered näringsrika mellanmål tillsammans. När de hjälper dig att få sina mellanmål redo lär de sig att göra hälsosamma matvanor som kommer att hålla dem en livstid.

6

Läsa böcker

Din familj rör sig i en blixtsnabb takt. Curl upp med en bra bok för att sakta ner dem och uppmuntra en kärlek att läsa. Yngre barn, även barn, kommer att tycka om att titta på böcker med mamma och pappa. Tonåringar kan läsa den senaste vampyr kärlekssagan med sina föräldrar.

Omvända läser en sida eller utse en familjemedlem för att göra hela läsningen högt för kvällen. Tiden är sökordet här - alla får stillestånd, kvalitets tid och historia tid alla rullas in i en.

7

Bli grön

Att höja en grön familj hjälper miljön och ger din familj ett dagligt projekt. Sortera de gamla tidskrifterna, plastflaskorna och aluminiumburkarna och använd gröna levnadsstrategier för ditt vardag.

Påminn barnen att stänga av vattnet medan de borstar sina tänder och stäng av lamporna när de lämnar rummet. Inte bara kommer dina barn att komma in i en miljövänlig rutin, men de gröna vanorna kommer också att spara pengar på dina vatten- och elräkningar.

8

Städa huset

Moms har en konstant chore hängande över huvudet: rengöring av huset. Gör städning en del av din dagliga rutin och lägg den till som en av sakerna att göra som en familj. Låt barnen bli involverade för att minska din arbetsbelastning samtidigt som de lär dem åldersrelaterade ansvarsområden.

Det tar bara 20 minuter att få dina rum städa, speciellt när du har en liten arm som hanterar röran. Om alla jobbar tillsammans varje dag, kommer ditt hem snart att se ut som det gjorde innan du hade barn.

9

Äta tillsammans

Alla är clamoring för att komma ut genom dörren på morgonen. Vid lunchtid är barnen vanligtvis i skolan och makarna är på jobbet. Middag är typiskt den enda måltiden på dagen när alla kan komma ihop. Stäng av tv: n. Dölj mobiltelefonerna i en låda.

Få alla att dra upp en stol till familjen bordet och njut av en måltid tillsammans. Det finns många fördelar med en familjen måltid och spenderar tid med dina nära och kära varje dag i veckan är bara en av dem.

10

Diskutera din dag

Hur var din dag? Det är en vanlig fråga vi frågar när vår make kommer hem från jobbet. Det är viktigt att fråga alla i ditt hus om sin dag också. Uppmuntra dina yngre barn att prata om sin dag eller låta dem rita bilder om det är lättare för dem. Få en konversation som började med dina tonåringar att ansluta till dem.

Utforska varandras dagar och uppmärksamma verkligen vad dina barn måste säga. Även om du var med dem hela dagen och vet exakt vad de gjorde, lär du dig fortfarande något nytt när de delar sitt perspektiv på dagens händelser.

Populära Inlägg

Läs Mer