10 Bygg- och byggsatser för begåvade barn

Anonim

Många begåvade barn älskar att bygga olika slags strukturer. De kan börja bygga torn ur enkla träblock och utvecklas till att bygga komplexa strukturer från hus, båtar och bilar till strukturer som existerar endast i sina fantasier.

Barn med något intresse kommer att hitta en eller flera av dessa uppsättningar roliga och utmanande. Oavsett om ditt barn är intresserad av arkitektur, skulptur eller mekanik, finns en uppsättning för att mata det intresset. Att se vilken typ av uppsättning ditt barn tycker om mest ger dig också en uppfattning om vad ditt barn är mest intresserad av.

Ge ditt begåvade barn en chans att sträcka sin fantasi med en mängd olika byggsatser. Här är tio av de bästa.

Mina bästa block byggsatser

De yngsta barnen kan leka med block, så byggstenar är alltid bra att ha till hands. Eftersom barn kommer att leka med dem i flera år är det en bra idé att ha kvalitetssatser som kommer att vara kvar.

Högkvalitativa uppsättningar har också välbyggda delar som passar smidigt och snyggt ihop, vilket kommer att bidra till att eliminera frustrationen som yngre barn ofta upplever. Mina Best Blocks-uppsättningar är bra kvalitetssatser med över 100 stycken!

Melissa & Doug Architectural Unit Block Set

Denna underbara träuppsättning innehåller 44 kvarter med elva olika former. Olika former gör det möjligt för barn att bygga allt från slott till katedraler.

Denna uppsättning kommer att ta barn långt utöver de vanliga enkla blocktornen. Den är idealisk för barn vars fantasi tar dem till medeltida världar, inklusive fantasiverden med drakar. De kan föreställa sig kungar och drottningar och riddare och drakar som bor i och runt de strukturer de skapar.

Kapla Stacks Set

Den bästa beskrivningen för denna byggsats är "enkel men komplex." Kapla uppsättningar gör att barnen kan vara kreativa när man lär sig balans och arkitektur.

Satsen innehåller plana plankor av samma storlek och form. Byggnaden kan gå så hög som barnet vill ha och de kommer att ha en blast att bygga någon byggnad de kan tänka sig.

Barn som älskar en utmaning (och vilket begåvade barn gör det inte ">

Brio Builder Starter Set

Ibland är det inte tillräckligt att bygga block ovanpå varandra, för att uppfylla kraven på byggandet hos vissa barn. Speciellt de mer mekaniskt inriktade barnen!

Denna byggsats är perfekt för dessa barn. Den innehåller 48 stycken, som inkluderar en mängd träplankor och block samt plastnycklar, tänger och andra delar som används för att koppla samman bitarna på så många sätt som barnet kan föreställa sig!

Barn som älskar verktyg och bygga saker kommer att älska Brio-setorna i åldrarna 3 och uppåt.

Lego och Duplo Block Tubs

Legos är en favorit hos barn. Satser för att bygga alla typer av konstruktioner, från byggnader till fordon till robotar, finns tillgängliga.

Men för det fria regimet av ett barns fantasi är det bästa att få ett stort badkar med ett stort antal bitar. Duplos är desamma som Legos, men de är större och säkrare för barn under tre år.

Dessa uppsättningar är bra för att stärka små motoriska färdigheter, särskilt för barn som inte tycker om färgning eller någon form av konst och hantverk.

Rokenbok Byggsatser

Rokenbok Byggsatser kommer att ge ut junioringenjören i ditt barn. De kan bygga arbetsmodeller av olika saker som kranar, lastbilar och andra maskiner.

Många av modellerna kan styras med fjärrkontroller och de grundläggande uppsättningarna kan expanderas när ditt barn växer. Dessa är fantastiska kit som kommer att sträcka ditt barns kreativitet och problemlösningsförmåga.

Även vuxna i familjen kommer att njuta av byggnadsmodeller. Den rekommenderade åldern för Rokenbok byggsatser är 6 och uppåt.

K'Nex Construction Set Tub

K'Nex-uppsättningar består främst av stavar och anslutningsdelar. Med dessa uppsättningar kan barn bygga bilar, robotar och varelser som bara finns i sina fantasier!

Många olika uppsättningar är tillgängliga, men det bästa att ha till hands på badkarna fulla av bitar som låter barn låta sina fantasier springa gratis!

Ibland är det bara roligt att skapa konstnärliga konstruktioner. Bara hur kan dessa stycken passa ihop för att göra något som bara ser "coolt" "> ut

För åldrarna 6-12. (Innehåller små bitar)

Connectagons

Connectagons är ljust färgade träcirklar som barnen kan ansluta från var som helst i en cirkel till var som helst i en annan cirkel.

I arbetet med att skapa sina skulpturer övar barnen sina rumsliga resonemang och lär sig grundläggande principer om balans.

Connectagons är perfekta för barn som är mer intresserade av att skapa fritt form konstnärliga strukturer än arkitektoniska eller bilkonstruktioner.

Satsen innehåller 240 cirklar.

Magz magnetiska byggsatser

Magz byggsatser använder magneter för att hålla bitarna ihop.

De är bra för barn som kan bli frustrerade med andra uppsättningar som kräver att de klipper bitar ihop. Även barn som tycker om andra uppsättningar kommer att njuta av Magz byggsatser.

Dessa tillåter barn att skapa former och konstruktioner som de inte kan göra med några andra uppsättningar. Imaginationer kan verkligen bli gratis!

Erectorsatser

Erectoruppsättningar har funnits i över femtio år och fortsätter att vara en favorit hos det mekaniskt inställda barnet.

De flesta bitar är metall och sätts ihop med metallmuttrar och bultar. Satser är tillgängliga för att bygga nästan allt som helst tänkbart, inklusive dinosaurrobotar.

För det bästa fantasifulla spelet är större uppsättningar med olika stycken bra att börja med.

För åldrarna 5 och uppåt eftersom det innehåller små bitar.

Avslöjande

E-Commerce Content är oberoende av redaktionellt innehåll och vi kan få ersättning i samband med ditt köp av produkter via länkar på den här sidan.

Populära Inlägg

Läs Mer