De 10 bästa resesportarna att köpa i 2019

Anonim

Föräldrar som älskar att resa vet att en lätt, kompakt och hopfällbar barnvagn är väsentlig för alla resan. Men din barnvagns behov kan variera beroende på ditt barns ålder, var du reser och hur du kommer dit. Om du är på väg till en nöjespark, kanske du vill ha en barnvagn med massor av lagring, men om du flyger till din destination kan du behöva en väldigt kompakt en som enkelt stänger och överensstämmer med restriktioner för flygledningens överföring. Föräldrar till nyfödda och spädbarn vill förmodligen leta efter bilsitskompatibilitet och ett helt lutande säte.

För att hjälpa dig att välja rätt för dina behov och önskemål, kolla in den här rundan på de bästa resprångarna.

Våra bästa val

Bästa övergripande: 3D Lite Bekvämt Barnvagn

Köp på AmazonBuy på Walmart

3D Lite Comfort Barnvagn är en slitstark, lättviktig barnvagn som erbjuder många av samma egenskaper hos en tyngre barnvagn till en mycket lägre prislapp. Den har en elegant aluminiumram som enkelt kan vikas i tre enkla steg. Föräldrar älskar också att sätet reclines till nästan platt, vilket gör det perfekt för tupplurar och blöjförändringar på vägen.

Det är också mycket lätt att trycka och styra, och höjden är lämplig för föräldrar av alla storlekar. Med en stor korg under, en bakficka och en kopphållare finns det en överraskande mängd förvaring för en barnvagn som väger bara 13 pund. 5-punkts säkerhetsnätet anpassar sig enkelt till 3-höjdspositioner när ditt barn växer, och med extra fyllning kommer din baby alltid att rida sig bekvämt.

Bästa Budget: Kolcraft Cloud Umbrella Barnvagn

Köp på Walmart

En trimmad version av Kolcraft Cloud Plus barnvagnen, den här har färre klockor och visselpipor, men det är fortfarande ett robust och mycket prisvärt alternativ. Vid endast 9, 5 pund är det lätt att lägga upp och bära när du behöver. Den utökade solskyddet och de kylda klimatvalsarna gör att den lilla en är cool och bekväm. Med en förvaringskorg under sätet och en föräldrerskålshållare får du fortfarande lite praktisk förvaring. Det är perfekt för föräldrar som redan har en daglig barnvagn, men behöver en billig, mer resevänlig en för en kommande resa eller två. Även om du bara använder det ett par gånger, är det fortfarande billigare än att hyra en av de obehagliga barnvagnarna på nöjesparken.

Bästa High-End: Babyzen YOYO + Barnvagn

Köp på Amazon

Om du ser att din barnvagn är mycket användbar, kanske du vill investera lite mer i en som kanske är lite mer robust och varar längre än några av våra andra val. Kanske vill du ha en barnvagn som du kan använda varje dag som är lätt att ladda in i bilen eller kanske du reser mycket och behöver en som kan ta mycket missbruk.

Babyzen Yoyo är en toppval i resor barnvagnar eftersom det har ganska mycket allt du behöver. Den väger bara 12, 8 pounds och följer fortsätta restriktioner så att du kan ta med den ombord med dig. Det kan också hålla barn från 6 månader till 40 pund så för de flesta som tar dig till 3+ år.

Förutom att vara kompakt har denna barnvagn en generös förvaringskorg som ofta saknas i kompakta modeller. Du kan också köpa separata bilsitsadaptrar, så det kan även användas på nyfödda.

Bäst för flygresor: Besrey Airplane Barnvagn

Köp på Amazon

Idealisk för familjer som är frekventa flygare, Besrey Airplane Barnvagn kan passa lätt i alla plan eller tåg överliggande fack. Dess unika tvåstegs vikningsdesign gör det möjligt att packa in sig själv, kollapsa ner till 22 "x 12" x 11 ". När den är hopfälld sitter den upprätt på hjulen och är robust nog att sitta på, vilket verkligen kommer till nytta när man väntar på en trång flygplats.

Bärhandtaget på utsidan gör det enkelt att lägga på planet. Denna barnvagn är gjord av högkvalitativa, slitstarka material och har också vissa funktioner som inte vanligtvis finns i resor barnvagnar, till exempel en stor baldakin och en bakre förvaringskorg.

Lämplig för barn i åldrarna 6 till 36 månader, den har en fempunkts säkerhetsbälte och skyddskläder som kan justeras för en säker passform när ditt barn växer. Besrey flygplanvagnen väger in med bara 10, 8 pund men, till skillnad från några andra lätta vagnar, kan den enkelt styras och skjutas med bara en hand.

Bäst Lätt: Gb Pockit Lättvagn

Köp på AmazonBuy på Buybuy BABY

Det blir inte mindre eller mer lätt än gb Pockit Lightweight Barnvagn, som har officiellt erkänts av Guinness World Records som världens mest kompakta barnvagn. Väger bara 9, 5 pund och vikar ner till 11, 8 "x 7" x 13, 8 ", den här barnvagnen kan passa i en ryggsäck, i luftrummet på ett plan eller någonsin under din plats. Trots sin storlek kan den säkert hålla barn i åldern 6 månader till 55 pund och kan styras med en hand.

Fempunktssäkerhetsselen är också justerbar och har vadderade remsor så att din lilla håller dig bekväm. Du hittar inte några funktioner hos större barnvagnar, till exempel en stor baldakin eller en loungen. Men denna uber-lätta barnvagn är perfekt för dessa resor när du inte ständigt använder en barnvagn, men du vill ha en bara i fallet.

Bäst för lagring: Kolcraft Cloud Plus Lättvagn

Köp på AmazonBuy på Buybuy BABY

Om barnvagnsförvaring är en av dina högsta prioriteringar, kan du inte gå fel med den mycket prisvärda Kolcraft Cloud Plus Lättvagnen. Den här robusta barnvagnen väger knappt 12 kg och har en lätt handbredd och gott om rymlig förvaring, inklusive en extra stor förvaringskorg, ett avtagbart barnmagasin och en förälderfack med två kopphållare och extra fickficka.

Den tredelade, utökade baldakinen skyddar din lilla från skadliga UV-strålar, men det är ett snygga fönster som du fortfarande kan hålla ett öga på. Med en sittplats och ett 5-punkts säkerhetssystem, är denna budgetvänliga barnvagn lämplig för barn upp till 50 pounds. Även om det kanske inte är den snyggaste eller coolaste snyggvagnen på marknaden, är det mycket budgetvänligt och ger dig mycket pengar för pengarna.

Bäst för nyfödda: Mountain Buggy Nano Barnvagn

Köp på Target

Att resa med en nyfödd är aldrig lätt, men den här Mountain Buggy Nano Barnvagnen lindrar lite av stress och krångel med praktiska och praktiska funktioner. Paraplyvagnar är vanligtvis inte rekommenderade att använda med nyfödda eftersom de inte helt lutar och inte ger tillräckligt med stöd. Men, till skillnad från de flesta andra lättviktsvagnar, är den kompatibel med alla barnvagnssitsar utan att behöva köpa några extra adaptrar.

Om du inte vill använda bilbarnstolar kan du fästa bärbatten för nyfödda (säljs separat). När ditt barn växer kan du fortsätta använda denna barnvagn i många år framöver, eftersom den passar barn upp till 44 pounds. Den har en lätt tvåstegs kompakt vikning och uppfyller föreskrifter för flygbagage, vilket gör den till den perfekta flygbolaget. Föräldrar som reser med spädbarn älskar också det liggande stolen, den stora soltaket och medföljande resväska och axelrem.

Bäst för Twins: J är för Jeep Brand Scout Double Barnvagn

Köp på Amazon

Dubbelvagnar är vanligtvis obehagliga och gör inte de bästa resesällskapen, men den här lätta, en från J är för Jeep, gör att resa med två barn enkelt och bekvämt. Väggen är ungefär 18 kilo, kan barnvagnen passa genom en standard 30-tums bred dörr och har en kompakt vikning som möjliggör enkel lagring och resa. Det har också en 5-punkts sele med dämpning och en flersidig vilstolfunktion (separat för varje sittplats), så dina barn kan rida i komfort. Hjulen med främre sväng- och upphängningssystem gör det enkelt att manövrera och möjliggöra en smidig åktur. Med en stor baldakin ger den här dubbla barnvagnen utmärkt skydd mot sol, vind eller regn.

Bäst för bilresor: UPPAbaby G-Luxe Barnvagn

Köp på Amazon

Om komfort och användarvänlighet är dina högsta prioriteringar, är UPPAbaby G-Luxe Barnvagn ett bra val. Vid 15 pund är det lite tyngre än några av de andra alternativen och det uppfyller inte flygledningskraven. Men det är en film att öppna och stänga och den lätta aluminiumramen och bärremmen gör det enkelt att byta runt.

När den är stängd står den på egen hand, så du kan enkelt stasha den bakom din stol i en trång restaurang eller i hörnet av ett litet hotellrum. Den chockabsorberande fjädringsfjädringen gör det smidigare än andra lättviktiga vagnar, och det lutande sittet och den stora solskyddet kommer att öka din lilla komfort.

Med rymlig underlagsförvaring och inbyggd kopphållare har denna barnvagn några fina förmåner för föräldrarna. Det är perfekt för familjesemester eller bara springande ärenden runt staden. Medan det är lite pricier än andra, är den här högkvalitativa barnvagnen lämplig för barn i åldrarna 3 månader till 55 pounds och kommer att gå igenom flera barn.

Bäst för spädbarn: Jovial Portable Folding Baby Barnvagn

Köp på Amazon

Spädbarn spenderar merparten av sin tid som sover, så deras föräldrar behöver en respräst som gör att deras barn kan döja bekvämt på farten. Den Jovial Portable Folding Barnvagnen reclines helt, så din baby kan ligga platt. Denna lätta, kompakta barnvagn är lätt att öppna och stänga och kan manövreras med en hand. Den levereras med en förvaringsväska, för när du lagrar den i din bil eller kolla den på flygplatsen. Andra snygga funktioner inkluderar sin stora infällbara kupé och under-sitskorg för förvaring. Du kan fortsätta använda denna barnvagn som ditt barn växer, eftersom det är lämpligt för nyfödda till barn i åldern tre år.

Populära Inlägg

Läs Mer