De 10 bästa leksakerna för begåvade barn

Anonim

Tecken på begåvning framträder tidigt, så tidigt som barn. Som alla begåvade barn behöver begåvade barn stimulans, både sensuell och mental. Som alla spädbarn lär sig begåvade barn om världen genom sina sinnen, och som alla begåvade barn kan begåvade spädbarn bli frustrerade av brist på mental stimulans. Faktum är att de kan vara noga när de tvingas sitta i samma miljö med inget nytt att titta på.

Dessa leksaker kommer att ge ditt barn den stimulans han eller hon behöver.

1

Playnest och gym

Denna "boet" är ett mjukt uppblåsbart gym. Ett mjukt tvättbart tyg täcker ett uppblåsbara rör som kan justeras när ditt barn växer. Boet innehåller en lekbåge med fem mjuka (och tvättbara) leksaker som kan omorganiseras och därigenom förändra den visuella miljön, så ditt barn kommer inte att förlora intresse. Omslaget, bågen och leksakerna ger gott om sensorisk stimulans med sina rika färger och olika texturer. För åldrar födelse genom tjugofyra månader.

2

Drivetime Mouse

Texturer! Alla barn älskar att utforska texturer, men för begåvade spädbarn med sensuell överkänslighet är denna underbara mus underbar. Att lägga till det roliga är en ringsignal. Denna mus är maskin tvättbar och kan enkelt fästas på en bilstol, vilket ger barnet något intressant att göra och titta på. Stimulering är viktig för begåvade barn. I åldrarna sex månader och uppåt.

3

Winkel Rattle och Sensory Teether Activity Toy

Babyar älskar att röra och känna och smaka. De lär sig om världen genom sina sinnen. The Winkel är ett perfekt sätt för dem att göra lite att utforska. De färgstarka, flexibla öglorna gör det enkelt för barn att ta tag och hålla och rattleen underhåller dem. Vad som gör att Winkel sticker ut från andra sådana upptäcktsleksaker är det faktum att det också gör en perfekt teeter. The Winkel kan placeras i en frys och sedan ges till barnet. Den kalla plasten lugnar omedelbart ömma tandkött. I åldrarna sex månader och uppåt.

4

Whoozit Baby Activity Toy

Denna Whoozit Baby Activity Toy är perfekt för begåvade barn som behöver massor av stimulans. Den är gjord av ett mjukt material som är färgstarkt material med kontrasterande grafik som ränder. Det är inte bara intressant att titta på, med sina dolda ljudspelare är det också kul att lyssna på. Den levereras med ett band som gör att det kan fästas på barnvagnar och bärare.

5

Tiny Love Super Mat, Orange / Blå

Denna matta har aktiviteter för att stimulera barns sensoriska och motoriska kompetensutveckling, uppfattning och kognition. Var och en av de tolv vadderade tygpanelerna har något för barnet att utforska, oavsett om det är en textur att känna eller en klaff att öppna. Den innehåller en avtagbar spegel och en blå fotformad tänderring. Detta är bra för noga barn. Den kan vikas och enkelt bäras med handtag.

Åldrarna 3 till 18 månader.

6

Sassy Tumbling Toy Tubes

Denna gripande leksak är lätt för en bebis att hålla. De ljusa färgerna stimulerar och barnen njuter av att titta på sig i spegeln i ena änden av rören. Plaströret har lilla pärlor i det så att leksaken gör lite ljud när barnet skakar det.

7

Octotunes

Introducera din baby till musik! Denna mjuka och snuskiga bläckfisk kommer att glädja barn. Dess tentaklar slutar med en färgstark kudde som spelar en anteckning när den trycks. Barn kan krama med det, lära sig färger från sina tentaklar och njuta av de olika noterna som spelas. När barnet växer kan hon trycka tentaklarna i en viss sekvens för att spela en sång. Den har ett fastsatt handtag för att göra det enkelt för en litet barn att bära den runt. För åldrar födelse till tre år.

8

Mind-Shapes av Wimmer-Ferguson

Dessa mjuka, prisbelönta former är lätta för barnet att ta tag i och kommer att ge syn och ljudstimulering. Mind-Shapes är mestadels svartvita med en touch av rött, gult och blått - perfekta färger för barnets utvecklande syn. Den fyra tums bollen, pyramiden och kuben har olika texturer och ljud och kan fästas på barnvagn eller bilstol. Vinnare av Dr. Toys 10 bästa utbildningsprodukter, Oppenheim SNAP-pris, Oppenheim Platinum Seal Award, Föräldraskapets årets leksaker, Föräldrars val och Honors Seal. För åldrar födelse till 24 månader.

9

Lamaze Clutch Cube

Denna plush kub ger stimulans av sinnena med en mängd olika funktioner på var sin sida. Färgrika bilder och svartvita mönster stimulerar syn. Taktil stimulering tillhandahålls av fleecy och satiny sidor samt mjuka och fuzzy eller platt och skrapa handtag. När kuben skakas, jingles eller gör det ljud som skrynkligt papper. Även luktsansen stimuleras av kubens äppeldukt. Och när en baby är tänd, kan hon tugga på plastringen. Kuben kan rengöras på ytan. I åldrarna födelse och uppe.

10

Fisher Price Jumperoo Upptäck och växa Activity Center

En bouncer sits är ett måste för en begåvad spädbarn. Barn kan sitta och studsa och ta sig i omgivningen. När barnet blir trött på att vända mot en riktning kan bounceren vändas om. Men det finns så mycket att utforska, du kanske inte behöver flytta bounceren runt. Det inkluderar "en apa att bada på, en rulla boll, teether, en spinnande pingvin, froggy teether, spegel, ett piano att spela och mer." Baby kan också producera musikljud och ljus när hon hoppar. Denna friläggande bouncer anpassar sig till tre olika höjder för att rymma barnets tillväxt.

Bouncerens ljusa, färgglada lock är maskin tvättbart.

Avslöjande

E-Commerce Content är oberoende av redaktionellt innehåll och vi kan få ersättning i samband med ditt köp av produkter via länkar på den här sidan.

Populära Inlägg

Läs Mer