De 10 bästa moderskapstillbehören som ska köpas i 2019

Anonim

Leggings är en gudstjänst för alla kvinnor, men under graviditeten, ja.

de är ganska mycket det bästa sedan pickles och glass. De är bortom bekväma, extremt mångsidiga, och du kan nästan bära dem dygnet runt om du vill. Det är lite svårt att föreställa sig de inte så avlägsna dagarna före deras uppväxt till popularitet när kvinnor var tvungna att gå igenom graviditeten utan dem (gasp!).

Idag kommer de i en mängd olika färger och storlekar och med olika funktioner utformade bara för gravida mamas. Oavsett om du letar efter ett par som är snyggt eller atletiskt, en som erbjuder extra stöd, eller en som är bra för varmt väder, finns leggings där ute för varje steg i graviditeten. För att hjälpa dig att välja ett par (eller par) som passar dig, granskade vi några av de bästa moderskapstillverkningarna på marknaden.

Våra bästa val

Bästa Övergripande: Ingrid & Isabel Kvinnors Maternity Active Leggings

Köp på AmazonBuy på Nordstrom

Ingrid & Isabel är ett go-to-märke för gravida kvinnor som söker bekvämt, snyggt moderskapskläder, och det är ingen överraskning att deras leggings är älskade också. Dessa aktiva leggings är otroligt mångsidiga. De är gjorda av 45 procent nylon, 41 procent polyester och 14 procent spandex, så de har en bra mängd stretch.

Tyget har också antimikrobiella och fuktgivande egenskaper, så de är bra för att träna också. En crossover-panel ger gott om utrymme för att din mage växer, medan den sveper ryggen med lite stöd, men håller det också kallt. Framsidan kan panelen bäras över magen eller vikas ner så att de kommer att fungera för varje trimester och bortom.

Kunderna raser om dessa leggings och säger att de bär dem överallt från spin klass till kontoret. De säger att de passar bra och att materialet är tjockt och ger bra stöd.

Bästa kompression: Preggers Footless Maternity Compression Leggings

Köp på AmazonBuy på Jet

Spindelvener, åderbråck och svullna fötter är bland de olyckliga effekterna av graviditet som vissa kvinnor upplever. Kompressions leggings kan hjälpa till. Det här paret från Preggers är favorit för gravida kvinnor som säger att de erbjuder stöd som kan hjälpa till att stava dem och förhindra svullnad, särskilt för dagar när du spenderar en betydande tid på dina fötter.

De är också bra om du planerar att ta några flygningar medan du reser, eftersom många läkare kan råda dig att bära kompressionstrumpor eller leggingar för att hålla blodet flödande. Det finns ett stretchigt stödband i midjan som du kan dra över eller under din mage under graviditeten, beroende på vad som är mest bekvämt.

Bäst Sömlös: Franato New Lady Sömlös Helkroppslängd över Bump Leggings

Köp på Amazon

Sömlösa leggings erbjuder det ultimata i obehag, komfort och kvinnor ger dessa från Franato toppbetyg. De kommer i tre färger - svart, blå och grå - och är gjorda av 95 procent nylon och 5 procent elastan. Kvinnor säger att de är bekväma och de älskar det material de är gjorda av, vilket vissa beskriver som en tjockare typ av nylon.

Medan vissa kvinnor tycker att de är för smala att ha på sig om du inte har en skjorta tillräckligt lång för att täcka din bakre ände, säger andra att de ger stor täckning, inklusive en kvinna som säger att hon gjorde ett test med hennes ljusaste orange underkläder, vilket inte kunde ses genom dem även när hon böjde och sträckte sig.

Bäst Andas: Maternity Mesh Active Capri Leggings av Ingrid & Isabel

Köp på Target

För varmare väder, när du tränar eller bara för att graviditeten kan höja din kroppstemperatur kan ett andningsbart par leggings vara ett utmärkt komplement till din moderskapsklädsel. Detta par från Isabel Maternity av Ingrid & Isabel kommer i svartvitt med rena utklipp under knäet för en snygg och snygg spark. Crossover-panelen ger stöd över magen i fram- och bakstöd och ett blåsigt dopp i ryggen. Tillverkad av 100 procent nylon, de kommer i storlekar extra-små genom extra extra stor.

Perfekt för att träna, hänga eller gå på dina dagliga ärenden, de är mångsidiga att bära för de flesta tillfällen. Gravida kvinnor älskar Ingrid och Isabel för sitt eleganta, moderna slitage, så den här linjen för Target är ett bra sätt att få det till ett överkomligt pris.

Bästa tjockt material: Kindred Bravely Louisa Ultra High-Waisted Leggings

Köp på Amazon

När du vill bära dina leggings som byxor, är det sista du vill ha ett tunt material som blir öppet när du böjer eller vrider. Dessa leggings från Kindred Bravely är tjocka nog att täcka hela ditt företag, men inte så tjocka att de är klara. Midjebandet kan bäras högt över magen eller vikas ner för lite mer stöd, och de är stretchiga nog att passa bekvämt för hela graviditeten och till och med postpartum.

Priset är lite brant, men nöjda kunder svär att dessa moderskap leggings är värda varje öre. De säger att tyget är mjukt och hållbart, och de passar bra. De tycker också om att magepanelen inte har sömmar som visar genom en skjorta när den bärs över den och att den går tillräckligt hög för bra täckning och stöd.

Bästa budgeten: Oh! Mamma Maternity Full Panel Leggings, 2-Pack Value Bundle

Köp på Walmart

Om du ska bo i leggings under graviditeten, vill du lagra, och det här prisvärda tvåpaketpaketet från Oh! Mamma låter dig göra det utan att bryta banken. Du får två par av dessa fullpanelsbaserade leggings som har vunnit över massor av gravida kvinnor. Over-the-belly-stilen kommer i svart och träkol och slår precis vid fotleden. Tillverkad av 95 procent bomull och 5 procent spandex, kommer de i storlekar små genom extra stora.

Kvinnor säger att dessa leggings är bekväma och tjocka nog att bära med skjortor som inte täcker din bakre ände. Vissa säger att de kan använda lite mer sträcka, och många rekommenderar att storlekarna blir lite små. De flesta säger dock att för priset är dessa moderskapslager svårt att slå.

Bäst tryckta: GIFTPOCKET Maternity Cropped Bukser Belly Support Leggings

Köp på Amazon

Grundläggande svart är bra, men ibland behöver en gravid mamma krydda saker med en pop. Detta blommiga par leggings från Giftpocket är ett roligt alternativ, och det kommer också i några ljusa solida färger också. Tillverkad av 95 procent bomull och 5 procent spandex, är de utformade för att vara bekväma och stödjande under hela graviditeten och även efter.

Kunderna säger att de tenderar att springa lite stora, och materialet är lite för tunt för vissa. Sammantaget säger kunderna att de är lätta, bekväma och bra för varmare temperaturer.

Bästa breda benet: Beachcoco Kvinnors moderskap breda / raka byxor

Köp på Amazon

Om du gillar din leggings på denna lösare sida, kan den här brettbenversionen från Beachcoco vara bara för dig. De är flytande, lätta och ett bra alternativ till formfäste leggings, men de är fortfarande gjorda av bekväma, stretchiga material (96 procent rayon och 4 procent spandex) som du sannolikt vill leva i hela din graviditet . Midjan kan vikas upp eller ner som du vill.

Kunderna ger dessa leggings höga betyg för komfort och mjukhet (anses "de mest bekväma byxorna jag någonsin har satt på!" Av minst en granskare). Vissa noterar dock att materialet är på den tunnare sidan och säger att du måste bära dem med en längre tröja eller använda dem som loungebyxor.

Bästa Basic: Mothers Essentials Maternity Gravid Women Leggings

Köp på Amazon

När du bara vill ha ett bekvämt par svarta leggings utan några klockor eller visselpipor eller förkroppar över några allvarliga pengar, finns det dessa från Mothers Essentials. Kvinnor säger att de är mångsidiga och kan bäras för allt från arbete till träning. De säger att de är snygga, men inte för täta, och mjuka "jämn smör", som en granskare skrev.

Designad för att bäras över magen, ger de betydande stöd. De är gjorda av 92 procent polyamid och 8 procent elastan, och granskare säger att de har en bra mängd stretch för att rymma växande bäckar.

Bästa support: Goodbody godmamma Maternity Leggings med inbyggd stödbälte

Köp på AmazonBuy på Goodbodygoodmommy.com

Att bära runt en växande baby är mycket arbete, och ibland behöver mamas allt stöd de kan få, vilket är vad detta par leggings från Goodbody Goodmommy är utformat för att ge. Designad av en mamma och en barnmorska, har de ett stödjande bälte inbyggt, och de är mångsidiga att bära på gymmet, kontoret, middag eller var du än går. Tillverkad av 78 procent återvunnen polyamid och 22 procent elastan, de sträcker sig bra och ger också mild kompression.

Kunderna säger att de är supermjuka och stödet är bra, även för mammor i multiplar. Många säger att de är en häftning till den gravida garderoben.

Vår process

Våra författare spenderade 5 timmar på att undersöka de mest populära moderskapstillverkningarna på marknaden. Innan de gjorde sina slutliga rekommendationer ansåg de 40 olika leggings övergripande, skärmade alternativ från 30 olika varumärken och tillverkare, läs över 50 användarrecensioner (både positiva och negativa). All denna forskning lägger till rekommendationer som du kan lita på.

Populära Inlägg

Läs Mer