De 10 bästa gåvorna för nya mammor att köpa i 2019

Anonim

Ankomsten av en ny bebis är en speciell tid. Men det kan också vara lite utmanande för den nya mamman. När allt kommer ifrån, återhämtar hon sig från födseln, behandlar brist på sömn och lär känna sin lilla alla samtidigt. Så när du besöker den söta lilla bebisen för första gången, var noga med att ta med något speciellt för den nya mamman.

De bästa gåvorna till nya mammor är de som får henne att känna sig fantastiska när hon återhämtar sig eller hjälper henne att jonglera hennes nya ansvarsområden lite lättare. Hon kommer att uppskatta känsla förstod och firade istället för att skjutas åt sidan som den nya barnet tar mitt skede. Om du kämpar med presentidéer, kolla in vår lista över de bästa gåvorna för nya mammor.

Våra bästa val

Bästa köksp Gadget: Instant Pot DUO60 6-qt

Köp på WalmartBuy på Target

En av de bästa gåvorna för nya mammor ">

Instant Pot har en mängd funktioner: det är en tryckkokare, en långkokare, en sautépanna och en riskokare i ett. Och det kan laga mat allt från hårdkokta ägg till yoghurt, till fantastiskt biffsteg och läckra desserter - på en bråkdel av tiden! Det är allvarligt som ett självständigt mirakel. När barnet börjar äta fasta mamma kommer också att använda detta för att göra hemlagad äppelmos och mer. Lita på oss, Instant Pot är en av de bästa gåvorna för nya mammor!

Bäst för att sova: En Ärt i Pod Nursing Nightgown och Robe Set

Köp på Apeainthepod.com

Vi kan inte tänka på en tid när det är viktigare för en ny mamma att känna sig vacker. Och eftersom hon sannolikt kommer att spendera ganska lite tid i pyjamas, varför inte ge henne den här eleganta nattklänningen och kappan från en Ärt i Poden ">

Lace-trimmade ärmar och livstycke lägger till en feminin touch till detta mjuka blå ensemble, medan klipp-down-toppen ger enkel vårdtillgång till den nya babyen. Och den matchande manteln ger henne ett extra lager av värme och blygsamhet medan hon återhämtar sig från leverans eller lugnande bebis över natten.

Bäst för Coffee Lovers: Ninja Kaffebryggare

Köp på Amazon

Vilken ny mamma behöver inte kaffe? Hjälpa henne att hålla sitt koffeinspel starkt med ninja-kaffebaren. Det är en dryck kaffemaskin med några söta extrafunktioner, som tillbringas av samma företag som den fantastiska Ninja-blandaren.

Denna multifunktionella gadget gör det möjligt för mamma att dricka kaffe i en rostfri karaffa som håller den varm i timmar (supernyckeln när det finns ett spädbarn på scenen!) Eller hon kan välja ett-kopp-alternativet för att brygga det direkt in i sitt kaffe cup-lysande! Vill du splurge? Ninja kommer också i en uppgraderad modell med en frother för lattes.

Bästa Blöja Väska: Hoppa Hopp Greenwich Helt Chic Blöja Väska

Köp på AmazonBuy på Nordstrom

Om den nya mamman i ditt liv inte är den typ som sportar en jätte väska täckt av babyenden, överväga att ge henne den här snygga och eleganta läderblöjan väskan från Skip Hop. Ryggsäckstilställningen gör det möjligt för henne att förbli handsfree, men den här väskan är också utrustad med valfria klädhängare.

Och trots den här väskans snygga design finns det gott om plats för både barns och mammas väsen. Det har gott om förvaring inuti, med en bedrägligt stor framficka och en dold sidofickfack för förvaring av en flaska. På samma sätt håller en tunn bakficka den medföljande bytesplattan för att hålla den åtskild från andra tillhörigheter. Greenwich blöjväskan är tillgänglig i fem attraktiva färger, högt rankade på Amazon, och vi kan se varför!

Kolla in våra andra recensioner av de bästa ryggsäck blöjorna som finns tillgängliga på marknaden idag.

Bästa miljövänliga: Eco-centric Mom Box

Köp på Ecocentricmom.com

En av de bästa gåvorna till nya mammor som gillar att leva ett rent, giftfritt liv är denna ekosentriska mamma box. Det är en låda full av naturliga godsaker för både mamma och barn som är fri från toxiner och skadliga kemikalier, och kommer från småföretag - en sann vinst / vinst för alla miljömedvetna mammor.

Här hittar du jordvänliga produkter som organisk kokosnötolja i en praktisk resedispenser, kemiska fria babydukar och hela matstänger för mamma att ta tag i farten (för vilken ny mamma är inte alltid på språng " >

Bästa prenumeration: Blå Förkläde Måltid Prenumeration

Köp på Blueapron.com

Avlasta trycket att göra middag varje natt genom att ge den nya mamman i ditt liv en måltidstjänst. Vi älskar Blå Förkläde, en av de högst rankade av sitt slag, på grund av dess hälsosamma men läckra måltider som följer med instruktioner som är lätta att följa och alla ingredienser som behövs för att göra varje måltid.

Genom att välja en gåva genom Blå Förkläde kan du välja två-personers eller familjens måltidsplaner, och du kan gåva mellan två och fyra måltider varje vecka. Recept som kryddig räkor pasta och cilantro nötkött tacos kan beredas på så lite som tjugofem minuter.

Bäst Sentimental: Lisa Leonard "Jumble of Love" Halsband

Köp på Lisaleonard.com

Din favorit nya mamma kan bära barnets namn nära hjärtat när du presenterar henne det här vackert sentimentala halsbandet från Lisa Leonard Designs. På det här "halsbandet av kärlek" har ett separat hängsmycke varje barns namn, vilket gör den här en av de bästa gåvorna till nya mammor med mer än ett barn, eller en som förväntar sig multipla.

Varje sterling silver hänge är handstämplat med namnet upp till sju tecken och ett urval av tre hjärta mönster och kommer upphängt på en sterling silver länk kedja i olika längder.

Bästa tidskriften: Q & A en dag för mammor: en 5-årig tidskrift

Köp på Amazon

Låt hennes minnen leva för alltid när du presenterar din favorit nya mamma med denna unika journal. Den kommer i ett frågeformulär, vilket gör det möjligt för henne att snabbt skriva ett svar före sängen på natten. Det är ett snabbt och enkelt sätt att bevara minnen av hennes lite som annars skulle glömmas bort.

Denna vackert bundna bok har en post för varje dag på året i fem hela år. Var bara försiktig - när du köper den här speciella gåvan kommer du sannolikt att beställa en för dig själv också!

Bäst för Vinälskare: Mom Tumbler

Köp på Amazon

Efter nio månader kan mammor som älskar sitt vin vara redo för en uppfriskande drink. Om den nya mamma i ditt liv tycker om hennes vin, varför inte få henne den här söta vindubbaren som kan rymma 12 gram av hennes favoritdryck. Hon kan naturligtvis använda den till vin eller cocktails, men det kan också användas för kaffe, apelsinjuice, vatten och mycket mer. I grund och botten kommer det att vara hennes sidekick (förutom barnet självklart) för när hon tar barnet ut för en promenad eller bara sitter tillbaka och hydrerar!

Bästa Skönhet: TruSkin Naturals Vitamin C Serum för ansikte

Köp på Amazon

Medan du kanske tror att hon ser vacker ut, kanske den nya mamma känner sig mindre än sitt bästa själv. Förutom att återhämta sig från födseln och nio månader efter att ha blivit barn, kommer hon sannolikt att hantera brist på sömn och fluktuerade hormoner, varför inte ge henne ett serum som kan hjälpa henne att uppdatera.

Den här bästsäljaren från Amazon har över 10 000 recensioner från människor som raser om hur det här har hjälpt till en smidig fin linje och bättre ton och textur. Hon kan lägga till detta till hennes befintliga rutin - allt hon behöver göra är att applicera några droppar före hennes fuktkräm och hon kommer att lämnas med glödande hud på nolltid.

Populära Inlägg

Läs Mer