De 10 bästa gåvorna att köpa för nya föräldrar år 2019

Anonim

Det är officiellt - de är föräldrar! Så det är bara passande att hjälpa dem att fira detta spännande ögonblick i sina liv med en omtänksam gåva. Det är bunden att vara några actionfyllda år framåt, så det finns en mängd olika saker du kan ge dem för att göra övergången till sina nya roller enklare.

Oavsett om du är en förälder själv och letar efter något för att underlätta bördan, eller kanske en ny morförälder som vill hjälpa till, har vi avrundat 10 produkter som de verkligen är så uppskattade för. Från saker som hjälper till att få en hetplatta med mat på bordet till en strömmande pinne som hjälper midnattmatningar lite enklare är det de gåvor som gör de första månaderna lite enklare. Om du bara skulle kunna ge dem sömn!

Våra bästa val

1

Bästa övergripande: Fire TV Stick med Alexa Voice Remote

Köp på AmazonBuy på Best BuyBuy on Target

Att vara uppe i mitten av natten är oundviklig för nybörjare föräldrar, men du kan göra de fina timmarsmatningarna mer tålbara med sin favorit-tv vid sina fingertoppar.

Med Fire Stick kan de flytta sina must-ha visar enkelt från rum till rum med sin enkla USB-kabel som bara kopplar ur. Och sömniga ögon och dimmiga hjärnor kommer att uppskatta Alexa aktiverade fjärrkontrollen att de bara kan berätta för henne vad de ska spela. Och förutom filmer kan Alexa beställa dem pizza eller spela barnens favoritvagabarn, vilket ger föräldrarna den extra uppsättningen händer som de verkligen behöver.

2

Bästa Budget: Alaska Bear Naturlig silkesömmaske och blindfoldig

Köp på Amazon

Med sömn är en högsta prioritet, tar de den när och varhelst de kan få det, vilket ibland betyder att det är mitt på dagen. Hjälp dem att blockera solen och få några minuter av oavbruten sömn med denna sömnmask som är gjord av mullbärsilke som förhindrar rynkor och är andningsbar vilket gör att du är cool. En justerbar kardborreband garanterar rätt passform och förhindrar eventuella hårklingor. Tyst, sovande baby ingår ej.

3

Bäst för energi: Keurig K55 Singel Server Programmerbar K-Cup Pod Kaffebryggare

Köp på Amazon

Lita på oss: Koffein är en sak de definitivt behöver under de närmaste månaderna. Det snabbaste sättet att se till att de har ett stabilt utbud? Den Keurig K55 Singel Server Programmerbar K-Cup Pod Kaffebryggare. Oavsett om de gillar sitt kaffe starkt, mjukt, decafiskt eller smaksatt, brygger den här Keurig en läcker kopp varje gång med en enkel knapptryckning. Med flera storlekar att välja mellan, och en kapacitet på upp till sex koppar en servering, blir nästa energiförsörjning lätt och stressfri!

4

Bäst för komfort: Winslow Plaid Plush Robe

Köp på Pottery Barn

Komfort är kung, särskilt när du är sömnberövad. Den här pläta plyschen är utmärkt för både honom och henne eftersom det kommer att hålla dem varma när de behöver det samtidigt som de hålls täckta när gästerna kommer till hjälp hela tiden på dagen.

När spett upp och läckor händer kan de bara kasta det i tvättmaskinen för en frisk luktande klädsel. Och för en ännu större gåva kan du kasta in ett par matchande kängor för att hålla tårna varma när nattvakningar inträffar.

5

Bäst för att spara tid: Instant Pot

Köp på Amazon

Att få en varm, fräsch och hälsosam middag på bordet direkt efter att du fått barn kan vara en av de svåraste sakerna för nya föräldrar. Med Instant Pot kan de snabbt göra läckra måltider med hjälp av sina sju program, inklusive en långkokare, tryckkokare, yoghurtmaskin, riskokare och mer. Och när barnet börjar äta fasta ämnen kommer det att bli en present till hela familjen.

6

Bäst för sömn: Nestl Bedding Luxury Sheets

Köp på Amazon

Låt dem vila lätt - på de nätter de kommer till - med de mjuka lakorna runt. Tillverkad av mikrofiber av högsta kvalitet, användare rave om den här silkeslena uppsättningen som praktiskt taget sätter dig i den andra du sitter på den. Med flera storlekar och färger att välja mellan finns det en stil som säkert kommer att tillgodose sitt rum. Och med mamma och pappa känner sig mer avslappnad, kommer de att känna sig bättre om deras nya föräldraspel varje dag.

7

Bäst för att göra nya minnen: Pearhead Chevron Baby Memory Book

Köp på Amazon

De första månaderna är fyllda med så många första. Hjälp föräldrarna att dokumentera dem så att de inte saknar ett ögonblick med Pearhead Chevron Baby Memory Book. Den här boken innehåller 50 inlämningsbladsidor som ger en enkel riktlinje för att bygga en tidslinje för dessa värdefulla stunder. Omslaget innehåller också öppningar för deras barns foto och plats för ett anpassat handavtryck eller fotavtryck. Avslutad med ett neutralt chevronmönster och en slitstark tygfodring, och den här boken fungerar som en underbar present till en ny pojke eller flicka!

8

Bäst för avkoppling: Zyllion Shiatsu Pillow Massager

Köp på Amazon

Här är en annan gåva bara för föräldrarna att främja extra komfort i sin galna nya värld. Zyllion Shiatsu Pillow Massager ger en lyxig massage direkt från hemmet. Den är utformad för att passa perfekt in i den lilla delen av ryggen eller nacken medan fyra djupt knådande noder arbetar för att lindra alla värk och smärtor som följer med att vara en ny förälder. När de har slagit på "On" -knappen, kommer mamma eller pappa att vara omedelbar tillfredsställande och hjälpa dem till slut genom de långa dagarna framåt.

9

Bäst för hemmet: InnoGear Aromatherapy Essential Oil Diffuser Portable Ultrasonic Diffusers

Köp på Amazon

Här är en present som hjälper hela familjen. Det här är därför: Denna väsentliga oljediffusor fungerar tyst för att fylla ett rum med doft som kan lyfta humöret och garantera en lugn sömn. Det förhindrar också torr, täppt luft och bakterier från att påverka området, särskilt under de kallare vintermånaderna. Komplett med sju humörbyte lampor och automatisk avstängning, och det är den perfekta aromatiska presenten både mamma, pappa och älskling kommer att älska.

10

Bäst för Alone Time: 8 USA Made Vegan Bath Bombs Kit

Köp på Amazon

Några minuter av ensam tid är egentligen allt mamma eller pappa vill ha. Ge dem den här badmassan i vegan med en plan att titta på barnet i en timme så att de kan glida bort (ensamma eller tillsammans) och skämma bort några minuters tyst. Bomberna kommer att lugna trötta hudar och hjälpa henne eller honom njuta av några minuter av självvård som alltid är det första de glömmer med en bebis som är fäst vid sina armar.

Populära Inlägg

Läs Mer