De 10 bästa gåvorna att köpa för 1-åringar i 2019

Anonim

Det gamla ordspråket är sant: Tiden flyger! Det verkar som om du blinkade och plötsligt firar den tonåriga nyfödda sin första födelsedags milstolpe. Ärade det speciella barnet i ditt liv med en present som uppmuntrar till kreativ lek, är arvsmärkt, eller något som de kommer att tycka om att leka med i åratal.

Barnens intresse för vissa saker, särskilt leksaker, äter och flödar, så du vill sikta på en första födelsedagspresent som har livslängd, hållbarhet, praktiska egenskaper och kommer att bestå i många år. Här är våra bästa gåvor för en 1-årig.

Våra bästa val

Bästa övergripande: Top Bright Activity Cube

Köp på Amazon

Denna 5-i-1 aktivitets kub, rekommenderad för barn 12 månader och uppåt, hjälper ditt barn att utveckla sina sensoriska färdigheter. Det är interaktivt och främjar hand-eye-koordination medan du uppmuntrar till fantasifulla spel. Det här är en klassisk leksak som du aldrig kan gå fel med eftersom det är roligt och underhållande för tykes och chock-full av aktiviteter för att hålla ditt barn upptagen.

Detta stimulerande block har en pärla labyrint, skjutreglage, kugghjul, en form sorter, roterande pekare, och mer som är alla färgstarka och lätta för små händer att förstå. Med släta kanter är det också en säker leksak som du känner dig bekväm med ditt barn, eftersom det är tillverkat av giftfria material av hög kvalitet. Det fungerar också som sin egen förvaringslåda, eftersom den viks i sig för enkel transport. Mamma, pappa och vårdgivare vill också komma in i spelandet med denna klassiker.

Bästa budgeten: Fisher Price Laugh och Learn Puppy's Remote

Köp på AmazonBuy på Walmart

Så många föräldrar lär sig snabbt, barn älskar mobiltelefoner, fjärrkontroller eller något med knappar. Denna leksak som är avlägsen från branschledare Fisher-Price har alla klockor och visselpipor för att hålla barnen nöjda och rekommenderas i åldrarna 6 månader till 3 år. Det är en budgetvänlig, Amazons Choice-leksak som ger massor av roligt. Med några få klick av de färgstarka plastknapparna lär sig barnet tal, bokstäver, motsatser, färger och mer, alla stämde och utförs i en "valp" -röst. Skärmen lyser upp olika regnbågsfärger och den här fjärrkontrollen spelar också mer än 30 catchy låtar.

Vad är extra häftigt om denna leksak är att enligt granskare är det inte så högt tack vare bruskontrollknappen. Interaktiva, musikaliska leksaker har sina ögonblick, men för många föräldrar är en tystare, enkel leksak som inte ständigt pipar och chimar bort, musik i dina öron.

Bästa filt: Addison Belle Swaddle Blanket

Köp på Amazon

Denna helt organiska filt gör naptim extra mysig. Den mäter 47 "x 47", så den är ganska stor större än en traditionell nyfödd swaddle filt. Den är gjord med giftfria färgämnen och högkvalitativ muslin; vilket är en lätt bomull. Det kommer att hålla ditt barn varmt utan att vara överväldigande eller för varmt på ditt barns lilla kropp.

Denna filt har också livslängd: det är ett bra alternativ för din bebiss (eventuella) barnbarn eftersom den kommer i blickfönster som rosa blommor, kaktusar, sjöjungfrun och mycket mer. Det är också en trevlig arvsklänning som kan vidarebefordras från baby till baby. Tvätta det noga noga muslin är delikat, så den här filten kan pilla lite i en traditionell tvättmaskin och torktumlare.

Bästa boken: Dr Seuss Grattis på födelsedagen, Baby!

Köp på AmazonBuy på TargetBuy på Barnesandnoble.com

När det gäller barnböcker är Dr. Seuss toppen. Hans nyckfulla, rymda barns litteraturverk har varit kära klassiker i generationer. De är roliga att läsa och hans berättelser är alla minnesvärda. Dessutom är det aldrig för tidigt att införa i ditt barn en kärlek till böcker och läsning.

Grattis på födelsedagen Baby är en 12-sidig, inbunden, interaktiv "touch" -bok som förbättrar ditt barns sensoriska bearbetning. Tjocka, färgglada sidor uppmuntrar barnen att snurra, lukta, dra, ta på något glänsande och mer. Detta är en udda och rolig bok att läsa till ditt barn varje år på sin födelsedag och gör en underbar första födelsedagspresent. En online-granskare föreslog att den användes som en inloggad "Gästbok" för barnets första födelsedagsutmaning.

Bästa tillväxtdiagram: Miaro Kids Wood Growth Chart

Köp på Amazon

Du kan gå "old school" och registrera ditt barns höjd mot en vägg eller dörrram med en linjal eller en penna, eller du kan investera i denna milstolpeorienterade produkt. Detta robusta diagram är gjord av giftfri furu och duk och målad med säker färg som uppfyller europeiska leksaksstandarder för miljöskydd - inga smutsiga rök. Det lever upp vilket rum som helst och kommer med ett rep ovanpå, vilket gör det lätt att hänga mot en vägg eller dörr. Det har lätt att dechiffrera svarta mätningar; Dra bara en horisontell linje överst på ditt barns huvud när de lutar ryggen mot det här diagrammet. Detta specifika tillväxtdiagram är en online bästsäljare

Budgetvärd, det mäter 79 "x 7.9" och är utsmyckad med snygga mönster du kan välja bland, inklusive en söt flamingo och fjädermönster. Det rullar upp snyggt och kompakt vilket gör det enkelt att lagra och skicka.

Bäst Födelsedagsfest Onesie: Bump och Beyond Designs första födelsedagskläder

Köp på Amazon

Den här oneen kan se ut som en grundläggande, men i ganska guldkursiv, låter det barnet "skrika".

errr.

.babbel.

ut till hela världen att hon har vänt sig 1-årig och vill att alla ska veta det!

När det gäller baby gåvor, kan du aldrig gå fel med en onesie, särskilt eftersom de är så lätta att snäppa på och av för att ändra babys blöja. Denna oneie är tillverkad av 100% bomull och håller sig bra efter många tvättar och bär. Den är tillgänglig i storlek 6 till 12 månader eller 12 till 18 månader och perfekt för barn att bära på sin första födelsedagsfest eller för en professionell fotografering för att fira denna speciella "Jag är 1!" Milstolpe.

Granskare kallade den här enan super söt, säger att den tvättar väl och bomullen är mjuk och tjock. Ordet "En" är ett dekal som håller sig snyggt och inte bleknar lätt, så det behöver inte oroa sig för den verkliga glitteren.

Bästa leksak: Kleeger Plush Talking Animals

Köp på AmazonBuy på Sears.com

Detta är en Amazon's Choice pussel leksak samling, så du vet att det är en första födelsedag objekt både föräldrar och småbarn gravitate mot. Din 1-årige kommer att vara Drottning eller kung av Jungle med denna gåva som gör att deras fantasi kan springa, ja.

vild!

Den levereras med en väska som är formad som ett träd och fyra små stoppade djur som gör brus när de kramas eller kramas. Eftersom din lilla åtnjuter sin leksak utvecklar de inte bara sina fantasier och slår in i sin kreativitet utan förbättrar sina fina motoriska färdigheter och lär sig om färger och ljud. Den plyscha tigern och lejonet "bråkar", låter elefanten ut en trumpetliknande squeak, och apan gör ett "boing-y" -ljud.

Granskare säger att ljuden är realistiska, vilket de inte förväntade sig initialt, så håll det i åtanke när du överlämnar till älskling för playtime. Väskan / trädet levereras med ett kardborrehandtag som gör det lätt att transportera detta presentartiklar.

Bästa pussel: Melissa & Doug Farm Animals Wood Pussel

Köp på Amazon

Pussel är en fantastisk gåva för barn. De undervisar hand-eye-koordinering, ökar barnets visuella rymdmedvetenhet och uppmuntrar till problemlösning. För att inte tala om, behåller de ett barns utvecklande sinne stimulerad. Pussel lär också om tålamod och belöning - det är ljuvt att se den upphetsade känslan barnen har när deras pussel är klar.

Det här "första pusset" från Melissa & Doug har ljusa, välbekanta husdjur, är visuellt tilltalande och innehåller åtta jumbo-stora, smidiga trästycken som är speciellt anpassade för små händer att greppa med lätthet. På platsen där du placerar koordinerande pusselstycket är en identisk bild av det stycke som går in i-det gör det lättare för barnen att matcha.

Detta pussel är en trevlig "stepping stone" gåva för ungdomar att vårda tills de är redo för mer avancerade pussel. Den är gjord av högkvalitativt, tjockt, slitstarkt trä som varar - och färgen är giftfri.

Bästa bildram: Pearhead "My First Year" Frame

Köp på Amazon

Det finns så många speciella milstolpar i ditt barns första år. Från dagen för deras faktiska födelse, till sin första tand, till deras första steg och slutligen sin första födelsedag, vill du hitta ett vackert sätt att fira barnets minnesvärda stunder. De säger att tiden flyger när du är förälder, och medan din baby inte kan vara en bebis för evigt, kan du hålla din älskling för evigt ung med en vacker fotoram.

Det här träet innehåller 12 mindre bilder och ett större 4 "x 6" foto. Det är ett bra sätt att visa barnets första 12 månader av livet. Rammen är gjord av slät, vitt trä och ser elegant ut i någon plantskola. Det är syrafritt och har silverstämpling som läser mitt första år. Det är ett enkelt gåvaobjekt att ge till föräldrar som en första födelsedagspresent till sitt barn. Den finns i två storlekar: horisontell och vertikal. Du kan abborre den här ramen på en byrå med den medföljande servetten eller häng den på väggen med det medföljande väggfästet.

Bästa Block: Mega Bloks First Builders

Köp på Amazon

När det gäller babyleksaker, ibland är grunderna verkligen bäst. Spädbarn utvecklas annorlunda och på olika stadier, och vid 12 månaders ålder, finns det en chans att din baby åtnjuter hållbarhetsblock, cherishing deras textur, jämnhet, färg och storlek. Mega Bloks gör en bra första födelsedagspresent eftersom de bara är så lätta och praktiska, långvariga och ger spädbarn och småbarn med timmars konstruktion kul.

En Amazonas valobjekt, dessa block, som kommer i en väska, rekommenderas för barn i åldern 12 månader till 5 år. Denna samling kommer med 80 färgstarka, robusta plastblock som kan staplas ihop och kombineras med andra Mega Blok-set. De större bitarna gör det lätt för barnets små händer att greppa. Få din lilla en påbörjad i blockbyggnaden idag och se deras kreativitet flöde.

Vår process

Våra författare spenderade 8 timmar på att undersöka de mest populära gåvorna till ettåringar på marknaden. Innan de gjorde sina slutliga rekommendationer ansåg de 10 olika gåvor övergripande, skärmade alternativ från 10 olika märken och tillverkare, läste över 50 användarrecensioner (både positiva och negativa) och testade 3 av gåvorna. All denna forskning lägger till rekommendationer som du kan lita på.

Populära Inlägg

Läs Mer