De 10 bästa julklapparna att köpa för barn år 2019

Anonim

När det gäller jul, är att köpa gåvor till barn en av de bästa delarna. Förutse hur deras ögon kommer att lysa upp och squeals av glädje som du kommer att höra när de öppnar dem är nästan lika roligt som själva händelsen själv.

Medan vissa barn skriver sina listor månader i förväg, ibland tycker du att du vill köpa en present till ett barn och inte ana vad de vill ha. Den goda nyheten är att det finns mer coola leksaker och föremål för barn idag än någonsin, men det kan också vara överväldigande att försöka välja från de överflödda leksakshyllorna. För att hjälpa dig att begränsa sakerna lite, avrundade vi några av de bästa julklapparna till barn i alla åldrar.

Våra bästa val

Bästa Surprise Leksaker: LOL Surprise större överraskning!

Köp på Amazon

LOL Surprise dockor är alla raserier dessa dagar, och denna större överraskning tar det roliga till stora nya höjder. Det finns mer än 60 räkningar med 60 överraskningar att upptäcka i alla, inklusive exklusiva dockor, peruker, kläder, husdjur och mycket mer.

Öppningen av allt är nästan lika kul som att spela med det efteråt. Det kommer också med en sparkly, rosa väska att hålla alla dessa skatter. Det rekommenderas i åldrarna 5 och uppåt, och granskare säger att barn älskar det.

Bäst för Harry Potter Fläktar: LEGO Harry Potter Hogwarts Great Hall Byggsats

Köp på AmazonBuy på Target

Denna Lego-uppsättning kommer att spela en magisk stavning på Harry Potter fans. Den levereras med 878 delar i allt som gör att de kan bygga Hogwarts Stora Hall, komplett med potionsrum, skattrum och rörlig spiraltrappa. Det innehåller också 10 minifigurer, inklusive Ron Weasley, Hermione Granger, Draco Malfoy, Professor McGonagall, Nästan Headless Nick och Harry Potter.

Det rekommenderas i åldrarna 9-14, men äldre fans och samlare kommer också att bläddra för det. Det är lika roligt att bygga som det är att spela med när det är klart, och det kan kombineras med andra Lego-uppsättningar också för ännu mer magiska äventyr. Kunderna raser om de realistiska detaljerna och säger att den här uppsättningen är ett måste för Harry Potter Lego fans.

Bästa STEM-present: Bitkodningsrobot (Blå)

Köp på AmazonBuy på Walmart

För en gåva som erbjuder lite roligt tillsammans med lite vetenskaplig utbildning, finns det denna bitkodningsrobot från Ozbot. Designad för början kodare i åldrarna 6 och upp, är denna bot redo att gå ut ur lådan. Barnen kan välja ett av två sätt att koda och få det att följa sina kommandon, antingen med färger som de ritar för hand med särskilda färgkodmarkörer (medföljer) eller genom att använda ett onlineprogram på en dator eller tablett för att dra och släppa kod.

Klistermärken och pop-outs låter dem personifiera sin bot för en kreativ twist. Kunderna raser om dessa bots och säger att de är ett bra sätt att introducera barnen till viktiga tekniker för tekniktekniksteknik och matematik (STEM) medan de har en blast.

Bästa present till hela familjen: Flybold Slackline Kit

Köp på Amazon

Håll hela familjen ute och aktiv med den här träningsuppsättningen utomhus slackline. Om du är osäker på exakt vad en slackline är, tänk på tightropen i ett cirkus bara lite bredare och sträckt mellan två träd på vilken nivå du väljer, även om det är bara några inches från marken. De är perfekta för att förbättra balans, träning och lite hälsosam konkurrens. Satsen kommer också med arm tränare för att hjälpa till att utveckla den korrekta formen.

Denna uppsättning kommer med en huvudlinje, två träningslinjer, ratchets, ratchetskydd för att skydda dina fötter och trädskydd för att skydda träden. Det är perfekt för din bakgård, men det kommer också med en väska så du kan ta den till parken, stranden eller någon annanstans du vill ta med på åtgärden. Det är lätt att sätta upp och är bra för nybörjare eller de som har mer erfarenhet och en rolig aktiv aktivitet för hela familjen. Kunderna säger att denna uppsättning är välgjord, stabil och rolig för hela familjen.

Bäst för barn: Babiators Original Aviator Solglasögon

Köp på Amazon

Vad kan vara snyggare än en bebis i nyanser? Inte bara bedårande, men dessa solglasögon är också praktiska eftersom de skyddar barnets ögon från solens skadliga strålar. Mjuk och flexibel, de är bekväma för barn att bära. De görs också tuffa med splittringslinser, och de kommer till och med med en års garanti som garanterar att företaget kommer att ersätta dem gratis om de bryter eller ens om du förlorar dem.

Babiators kommer i olika färger och stilar för pojkar och tjejer och i storlekar för äldre barn också. De är säker på att vara en av de coolaste gåvorna under trädet i år.

Bäst för småbarn: Radio Flyer 603Z Upptagen Buggy

Köp på AmazonBuy på WalmartBuy on Target

Det är inte jul utan en Radio Flyer! Dessa klassiska vagnar har varit en träff med barn i årtionden, och denna Upptagen Buggy är en bra introduktion till den äldsta klassiska leksaken. Denna interaktiva ride-on har olika ljud och spel som är roliga och bra för att utveckla viktiga motoriska färdigheter.

Designad för åldrar 1-3, kommer det att småbarn riva upp blocket. De kan välja att använda den som en walker, åka på den eller bara leka med den. Kunderna säger att det är bra gjort, mångsidigt och att barnen blir galena för det.

Bästa praktiska: PajamaGram Family Christmas Pyjamas Set

Köp på Amazon

Praktiskt möts mysigt och roligt med dessa plädda pyjamas. Med storlekar från spädbarn 0-3 månader till vuxen XX-stor, kan du skopa upp ett par för alla i familjen. Det finns även några för din hund. Öppna dem på julafton, och dina julmorgonbilder blir Pinterest-perfect. Utöver det är de bra, bekväma pyjamas som kan bäras hela vintern.

Kunderna säger att dessa pyjamas är mjuka, bekväma och ser bra ut. De noterar att de är välgjorda och lägger till en rolig och festlig tradition till sina julfirande.

Bästa konstnärliga present: Crayola Color Wonder Magic Light Brush

Köp på Amazon

Feed deras kreativitet med denna Color Wonder Magic Light Brush uppsättning från Crayola. Satsen kommer med sex färgfärger och en tänd pensel. Färgerna dyker upp på det speciella Color Wonder-pappret och inte på armar, ansikten, möbler och andra ställen du inte vill ha dem, så föräldrarna behöver inte oroa sig för röra.

Det finns 18 ark papper i denna uppsättning, och mer färg och papper kan köpas separat. Denna uppsättning är utformad i åldrarna 3 och uppåt, och barn i alla åldrar kommer att ha kul att skapa mästerverk med den.

Bäst att mata Wanderlust: Kartor International Skrapa världens resekarta

Köp på Amazon

För barn i alla åldrar som älskar att resa eller drömma om att göra det en dag, låter den här skraplottskartaen av världen spåra sina resor. Detaljerad med alla kontinenter, kan staterna repas av sig för att avslöja det färgglada utrymmet nedan med hjälp av ett mynt. Ju mer de reser desto färgglada blir kartan.

Kartan mäter 33 "x 23", så den är fin och stor och gör en unik väggdekoration. Den kommer framramad, så du kan välja att få den inramad eller lämna den upp till mottagaren.

Bäst för djurälskare: KD Kids Rescue Runts Husky Plush Hund, Vit / Grå

Köp på Amazon

För små djurälskare gör räddningsbåren en underbar gåva. Var och en är ett punddjur som behöver rädda. De är inte i bästa form när du får dem - deras päls är mattad, deras tassar är smutsiga, och de kan även ha loppor! Det är upp till sin nya ägare att ta hand om dem, rena och få dem att se fräscha och rena ut.

Varje levereras med en grooming kit, inklusive verktyg för att välja ut dessa loppor, borsta pälsen och få dem att se sitt bästa ut. Rekommenderas för barn i åldrarna 3 och uppåt, du kan välja mellan fyra olika typer av hundar, tyska herde, husky, spaniel eller spottiga eller samla in en av varorna.

Populära Inlägg

Läs Mer