De 10 bästa barnböckerna om fäder att köpa år 2019

Anonim

Barnböcker om fäder kan vara ett underbart sätt att lära dina elever om vikten av en manlig förebild i sitt liv. Var och en av dessa böcker har en farsfigur i berättelsen och lämpar sig för barn i åldrarna tre år och äldre. Använd dessa historier som en introduktion till dina faders dagaktiviteter eller helt enkelt för att visa eleverna betydelsen deras fader har i sitt liv.

Våra bästa val

1

Natten före fars dag av Natasha Wing

Köp på Amazon

Denna berättelse använder samma lyriska rim av den älskade "Night Before Christmas." En mamma och hennes barn överraskar pappan genom att städa ut i garaget och tvätta bilen. Denna historia är en introduktion till att visa barn de speciella saker de kan göra för sin pappa på Fars dag.

2

De tio bästa sakerna om min pappa av Christine Loomis

Köp på Amazon

Huvudpersonen i den här boken talar om alla de roliga saker som hans pappa gör som gör honom speciell. Fadern läser historier, skrämmer bort monster, berättar skämt och lär honom rätt från fel. Det är den perfekta boken att läsa för Fars dag eftersom barnen kan relatera till den unga berättaren i berättelsen.

3

Vad pappor kan inte göra av Douglas Wood

Köp på Amazon

Den här roliga och underhållande bildboken pratar om de saker som pappor inte kan göra som vanliga människor kan. Såsom, de kan trycka men kan inte svänga, de kan inte korsa gatan utan att hålla händerna, och de kan inte sova sent. Barnen kommer att få en spark ut ur illustrationerna och älskar att komma med sina egna idéer om vad deras pappa inte kan göra.

4

Bara mig och min pappa av Mercer Mayer

Köp på Amazon

Denna klassiska critterbok visar sagan om en far och son camping resa. Längs vägen gör den lilla critter några misstag men lyckas vända saker. Det är en härlig historia som visar att barnen kommer sin pappa alltid att vara där och saker kan bli bättre.

5

Dagen jag bytte min pappa till två guldfisk av Neil Gaiman

Köp på Amazon

Den här läckra kvicksboken berättar historien om hur en ung pojke handlade i sin pappa för två guldfiskar, därför att all sin pappa satt och läste tidningen. När pojkens mamma finner ut vad han gjorde berättade hon att han skulle få honom tillbaka, men det var inte så lätt som han trodde att det skulle vara. Fadern handlas runt om i staden! Denna nyckfulla än sarkastiska bok är en rolig läsning för övre elementära barn.

6

Min far känner till saker av Jane Yolen

Köp på Amazon

Denna historia är den perfekta boken för att visa barn hur en far vet allt. Fadern i den här berättelsen delar sin kunskap om världen med sitt barn medan de går tillsammans.

7

En perfekt fars dag av Eva Bunting

Köp på Amazon

Eve Buntings lyriska text gör den till den perfekta läsningen för Fars dag. Ett ungt barn tar sin far på ett roligt fyllt äventyr för Fars dag. Detta är en söt läsning för barngäster genom första klass.

8

En vild faders dag av Sean Callahan

Köp på Amazon

Efter två unga barn ger sin pappa ett Faders dagskort som säger "Ha en vild faders dag" på det, insisterar pappan på att barnen agerar som djur för dagen. Illustrationerna är enkla och upprepningen i denna historia är stor. Det kommer att hjälpa barnen att förutse några av de saker som kommer hända nästa i berättelsen.

9

Min pappas hjälte av Rebecca Christiansen

Köp på Amazon

Att försöka förklara för barn om kriget är inte ett lätt ämne att dra av. Författaren tar det här ämnet och har hittat ett varmt och engagerande sätt att visa barn hur man är stolt över sin far för att tjäna i militären.

10

Berenstain Bears och Dad's Day Surprise av Stan Berenstain

Köp på Amazon

Denna klassiska Berenstain Bears bok presenterar Papa som en grumpy gammal björn som tycker att Fars dag är bara en hälsningskort semester. Så när dagen närmar sig och han inte tar emot någonting är han väldigt upprörd. Detta är en bra läsning för Fars dag och lär barnen vikten av att hålla hemligheter och lögn.

Populära Inlägg

Läs Mer