De 10 bästa böckerna att köpa för din baby år 2019

Anonim

Nyligen har vi hört mycket om vikten av att läsa till våra barn. Detta börjar under graviditeten och fortsätter vidare i sina liv. Läsning till spädbarn kan vara mycket roligt. Din baby kan till och med komma ihåg rytmen och rytmen i de böcker du läste medan de var i utero! Så plocka upp en bok och ha kul när du ökar hjärnans utveckling.

Våra bästa val

1

Bästa övergripande: Goodnight Moon

Köp på Amazon

Den här boken hör till varje plantskola. En perfekt bok att varva ner efter en lång dag. En liten historia om goda nätter till morgonljus.

2

Bästa Classic: Katten i hatten

Köp på Amazon

Barnpassning behövs, katter behöver inte gälla! Denna klassiker är en söt historia om vad som händer när en skön katt kommer att ringa medan en mamma är ute. De spelar mycket roliga spel och har massor av vild kul, men vad gör du när mamma kommer?

3

Bästa Classic Runner-Up: Brown Bear, Brown Bear

Köp på Amazon

Ha en rimlig tid när du följer Brown Bear runt att titta på livet genom ögonen. En bra bok för alla åldrar.

4

Bästa prenatal: Oh Baby! Platser du ska gå

Köp på Amazon

Den här boken, som skrivs av fru Seuss, Tish Rabe, är en ganska söt samling av dikter och rymer av Dr Suess. Sjungande singeln kommer att glädja även den yngsta läsaren och som undertexten antyder det är en bok som ska läsas "i Utero".

5

Bäst med texturer: Pat kaninen

Köp på Amazon

Den här gamla favoriten är fortfarande en hit. Orden är enkla och texturerna fantastiska för små. Det gör också en stor baby shower present!

6

Bäst för fantasin: Var de vilda sakerna är

Köp på Amazon

Medan det kan vara för tidigt att skicka din lilla till sängs utan kvällsmat, kan dålig Max säkert röra en lång historia. Denna härliga berättelse följer Max när han seglar från sitt sovrum på jakt efter ett land där han är kung och middag är alltid på hans beck och call.

7

Bästa poesi: där trottoaren slutar

Köp på Amazon

Här är en stor samling av dikter av Shel Silverstein. Dessa dikter är bra för barn i alla åldrar. Vissa är dumma, vissa rimmar ... men de är alltid mycket roliga!

8

Bäst för nya läsare: Hopp på pop

Köp på AmazonBuy på Walmart

En snabb liten bok som lär dig att börja synta ord medan du har en rimlig god tid! Up pup! Pup är upp! Mycket kul för även de yngsta läsarna.

9

Bäst om en mors kärlek: Mamma, älskar du mig?

Köp på Amazon

Berättelsen om kärlek genom en wees ögon, i fråga frågan "Mamma älskar du mig?" En bra snuggle tid bok, för innan du lurar, säng eller bara när som helst du vill uttrycka din kärlek.

10

Bäst om en mors kärlek Runner-Up: Älska dig för evigt

Köp på Amazon

Denna bok ger mig alltid tårar när det talar om en mammas kärlek genom åren och hur hon lär sin son att älska sina barn genom exempel - även när tiderna är grova.

Populära Inlägg

Läs Mer