De 10 bästa Baby Girl Gifts att köpa i 2019

Anonim

När en ny tjejflicka kommer in i världen är det lätt att fånga en massa sköna kläder, men vi är säkra på att hon redan har mer än tillräckligt för att få henne igenom sina första år. De bästa gåvorna är ofta de som du inte visste du behöver, så vi har tänkt på personliga, sentimentala och användbara presenter som kommer att bli värdefulla under de kommande åren.

Från en söt rocker till en bedårande klädsel har vi de bästa bebisflickorna att ge till den nya tilläggs- och växande familjen.

Våra bästa val

Bäst personlig: Personlig filt

Köp på Amazon

Dessa stora, personliga, supermjuka filtar kommer att vara ett evigt minnessak för alla nya föräldrar. Varje filt är 36 "x 36", tillräckligt stor för att helt täcka en vanlig spjälsäng eller enkelt ta var som helst som barnet går. Varje filt är gjord av en lätt, snygg fleece som är perfekt för alla årstider. Och det brett satinbandet kommer att vara en älsklingsfavorit, så många små älskar att gnugga den silkesleke satinen på kinderna eller mellan fingrarna för lugnande. Vi älskar den personliga skriptbokstaven på filten med två eleganta mönster att välja mellan. Du har också ett val mellan två förtjusande karaktäristiska kaniner som håller en rullning med barnets namn och födelsedatum eller helt enkelt ett skriptnamn. Och en av de bästa egenskaperna är att de här dyrbara filtarna är tvättbara - Mamas kommer tacka för det!

Bästa leksak: Rockabye Owlivia Pink Owl Rocker

Köp på AmazonBuy på WalmartBuy på Wayfair

Ja, vi vet ... det här är det sötaste! Denna plysch Owlivia rocker kommer absolut att vara en baby favorit. Perfekt för små ben att klättra på (ca 17 "högt), Owlivia kommer att ge barntimmar att rocka och leka roligt. Vaggan spelar 4 ursprungliga låtar som barnet enkelt kan aktivera genom att trycka på formerna på Owlivias huvud. Mamma och pappa kommer att älska att svansen fungerar som en fast stödjande ryggstöd, kroppen är gjord av lätt att torka ren plysch och basen är gjord av massiv lövträlönn. Owlivias låtar är utformade för att hjälpa barnet att lära sig sina ABC och 123 samtidigt som de är upptagna. Detta är utformat för barn 9 månader och uppåt och kommer att stödja upp till 80 pounds.

Bäst för nya föräldrar: Baby Girl Monthly Stickers

Köp på Amazon

Varje ny mamma fyller på sitt Facebook-flöde med bilder av hennes lilla en som har någon version av dessa månatliga milstolpe klistermärken. Även mammor som inte vet om dem kommer att vilja ha dem - lita på oss - de är alla raseri bland nya föräldrar. Månatliga klistermärken är ett roligt, enkelt sätt att spåra barnets milstolpar och månadstillväxt i bilder. Dessa klistermärken är helt enkelt förtjusande och kommer komplett med alla 12 månader plus fyra ytterligare milstolpe klistermärken. Varje peel-and-stick är 4 tum i diameter och har en matt finish så det kommer inte att bli en bländning i bilder. Lägg helt enkelt barnet i en favorit outfit, skalla och klistra den lämpliga månaden för att älska, snäpp några bilder och ta sedan bort klistermärkena från outfiten utan att lämna några rester på babyens kläder.

Bästa behållare: CR Gibson första 5 års minnesbok

Köp på Amazon

Nya föräldrar kommer att älska att få det här vackra "Sweet Baby Girl" minnessaket albumet för att lagra alla sina favoritbilder och skriva alla sina minnen in. Framsidan är utsmyckad med ett band och vit blomma. Och inuti har sidor en plats för saker som barnets sjukhusarmband, födelsemeddelande, fotspår, tillväxtdiagram och mycket mer. Månadsvisa milstolpe sidor gör det möjligt för föräldrar att enkelt kartlägga favoriter, samt sidor för att fånga alla barns första. Sidorna är temade i vackra ljusrosa och vita mönster och alla är sura och ligninfria, för att säkerställa att dyrbara bilder inte blir bleka eller gula över tiden.

Bäst efter After Tubby Time: Baby Aspen Simply Enchanted Unicorn Hooded Spa Robe

Köp på AmazonBuy på WalmartBuy on Target

Vi kunde inte motstå att lägga till denna dyrbara lilla enhörning till vår lista. Föräldrar är säker på att fånga massor av värdefulla bilder av baby inslagna i denna förtjusande Unicorn Hooded Spa Robe. Det är inte bara galet sött, men det är praktiskt. Kimono-stilen är perfekt för barn i åldern 0-9 månader och är tillverkad av 100% bomull för enkel tvätt och vård. Denna mantel är smyckad med ett guldhorn och satinhals i aqua, guld och rosa band. Om du inte är säker på att en enhörning är för dig, kolla in någon av de andra 17 stilar som finns tillgängliga. Kanske är en apa, lila räv eller blå haj mer din sak. Oavsett vad du väljer vet vi att det här är för sött att ge upp.

Bäst för att hålla Baby Clean: Burt's Bees Baby Komma igång presentuppsättning

Köp på Amazon

Varje ny förälder kommer att uppskatta en bra startpaket med enkla väsentligheter. Denna uppsättning är det perfekta sättet för föräldrar att prova några av de skonsamma, helt naturliga produkterna från Burt's Bees. Innehållet i denna uppsättning är en närande baby lotion, baby schampo, baby kropp tvätt, dagblad blöder grädde, baby pulver, närande baby olja, och en bar av kärnmjölk baby tvål. Alla Burt's Bees-produkter är speciellt formulerade för att vara försiktiga på ny, känslig hud och de är barnläkare testade.

Bäst för tänder: Vulli Sophie la Girafe

Köp på AmazonBuy på Walmart

Sophie la Girafe är en klassisk favorit med en mamma som har rankat denna leksak som bästsäljare sedan sin 1961-release i Frankrike. Tillverkad i 100% gummi, den här ergonomiskt utformade, snygga giraffen är lätt för barnet att greppa och ger en mjuk, smidig textur som lugnar irriterade tandkött. Säker i timmar med tuggning, Sophie är handmålade med livsmedelssäker färg på BPA och ftalatfritt gummi. Denna retro snygga leksak kommer att hålla barnet engagerat med en knäckare när man griper tätt, ljust färgade fläckar och en enkel greppdesign.

Bäst för Tändare Runner Up: Baltic Amber Tänder Halsband

Köp på Amazon

Föräldrar kommer att sjunga dina beröm när de får denna helt naturliga baltiska Amber-halsbandet. Amber tänder halsband blir allt populärare för deras naturliga smärtstillande egenskaper (tack vare bärnstenssyra). Denna uppsättning kommer med litauisk Baltic Amber som poleras med en 100% kemisk fri process. Inkluderat är ett autentiseringskort från Gemological Institute of America och ett bonus silikonstöd halsband. Varje pärla är dubbelknuten för att säkerställa säkerhet och livslängd. Dessa halsband är kända för att ge smärtlindring och minska droolning inom 15-30 minuter. Halsband finns i ditt val av färg (honung, körsbär eller flera) samt tre storlekar (11 tum, 12, 5 tum eller 14 tum) för att passa barn i alla åldrar.

Vill du kolla på några andra alternativ? Se vår guide till de bästa baby tänderna.

Bäst för lärande: Fisher-Price Laugh & Learn Smart Stages Spargris

Köp på Amazon

Smart Stages Piggy Bank är med två nivåer av spel en pedagogisk vinnare i vår bok. Denna söta lilla piggy kommer med 10 stora, ljust färgade mynt som barnet kan infoga i slitsen eller genom dörren på magen. Nivå 1 är utformad för att engagera barn i åldern 6 månader eller äldre med låtar och enkla fraser. Nivå två är inriktad på spädbarn som är 12 månader eller äldre med låtar som är engelska och spanska, med räkning och med explorativ lek. Allt-i-allt detta piggy kommer med över 40 låtar, fraser och låtar att underhålla.

Bäst för nya vandrare: Baby Girl Ballerina Socks

Köp på Amazon

Vem skulle inte älska att klä sin babyflicka upp i dessa dyrbara Ballerina Socks? Elastiska toppar håller dessa sötnoser på små fötter och specialdesignade, glidande gummigrepp på botten av strumporna hjälper till att hindra nya vandrare från att glida. De finns i massor av roliga mönster, olika färgkombinationer och två storlekar (0-12 månader och 12-24 månader). Några av våra favoritstilar är Maryjanes och Hello Kittys. Det bästa är att de redan är förpackade i en matchande presentförpackning, redo att ge.

Populära Inlägg

Läs Mer