De 10 bästa baby gåvorna att köpa för 2019

Anonim

Undrar vad du ska få den förtjusande bunt av glädje i ditt liv för barnets första födelsedag, semester eller kanske en firande milstolpe? Tja, se inte längre eftersom vi har hittat några av de hetaste bebistrenderna, mamma måste ha, och föräldrars godkända favoriter till gåva.

Våra plockar är fulla av hjärnbyggande, stormotoriska funktionsutvecklande leksaker. Men vi avslöjade också en ganska cool teknisk gadget för att göra mamma och pappas liv lite enklare, några fantastiska barnstolar och naturligtvis de enkla väsentligheter varje bambino borde ha. För att inte tala om vår favoritbarngåva: en minnessakbok för att dra på dina hjärtsträngar. Och om du handlar för semestern, glöm inte en present till de nya föräldrarna också, för att de förtjänar det!

Våra bästa val

1

Bästa övergripande: Hatch Baby Rest Night Light, Sound Machine och OK-to-Wake

5

Köp på AmazonBuy på Walmart

Bedtime har blivit mycket lättare med Hatch Night Light och Sound Machine. Denna snygga, moderna och ovärderliga baby gadget blir föräldrarnas nya bästa vän. Kontrolleras från en smartphone (ja, Android och IOS-system fungerar) kan föräldrarna ställa in luckan till flera ljusstyrka nivåer, färger, ljud och volymer. De fullt anpassningsbara funktionerna gör det möjligt för föräldrar att aktivera mjukt ljus för sena nattmatningar och blöjaförändringar, vitt brus till tystare krångliga små eller en okej att vakna för att lugna småbarn oroliga att komma ur sängen tidigt på morgonen timmarna. Och om du verkligen vill anpassa barnets plantskola, överväga att plocka upp en uppsättning mönstrade täckplagg (säljs separat).

2

Bästa budgeten: WubbaNub Infant Pacifier

Köp på Amazon

ja! Föräldrars vilja tacka dig för den här gåvan. WubbaNub Spädbarnsmatchen är speciellt utformad så att det inte finns mer förlorade binkies, glömda pacifiers eller droppe dummies. WubbaNub-nappen är tillverkad av singelkonstruktion, silikon av medicinsk kvalitet, som är BPA, latex och ftalatfri. Det mjuka snuskiga djuret som är fastgjort till binkyet är helt enkelt bedårande och lätt för små händer att förstå. Den fyllda följeslagaren lägger till ett annat lager av lugnande komfort och är tillverkad av en extremt mjuk bomullsplush. WubbaNubs kan rengöras med hand eller i tvättmaskinen för enkel, bakteriefri vård.

3

Bäst för Tummy Time: Boppy Nyfödd Lounger, Elephant Love Gray

Köp på AmazonBuy på Walmart

Den Boppy Lounger vaggar små i en ergonomiskt utformad infälld inredning som garanterar en säker, snygg passform. Vadderade sidor stöder barnets huvud, nacke och extremiteter för full rörlighet. Den 18 "x 7" x 18 "mångsidiga kudden är utformad för spädbarn upp till 16 pund och ger föräldrarna en handsfree paus eller kan användas för att stödja barnet när de matas, under magen eller när de sitter. Denna kudde kan lätt tas i farten med det bifogade tyghandtaget. Vår favoritfunktion (och det som säkert är mamma och pappas favorit också) är det torka rena tyget, eller ännu bättre, för stora porslin hela kudden är maskin tvättbar. Vi älskar könsneutrala grå elefantutskrifter, men det finns även i rosa och taupe.

4

Bästa Play Gym: Fisher-Price Kick & Play Piano Gym

Köp på Amazon

Den mångsidiga Fisher-Price Kick & Play Piano Gym har fyra roliga lägen för varje barnstadium. I lek och lek läge tillåter detta gym att ligga på ryggen och titta upp på sin reflektion i den speglade solen eller sväva på och öva med att ta tag i de fem dinglande leksakerna som snurrar, klappar och ler tillbaka, alla medan knubbiga babyfotar sparkar på De stora knapparna på pianoet för att höra musiken. I magdagsläget hjälper Kick & Play Piano Gym till att spädbarn övar att hålla sina huvuden uppåt, eftersom de fokuserar på de ljusa karaktärerna på mattan. För de små som arbetar med sittande, är det enkelt att lossa huvudet och pianoet kan ligga platt. Ljus och musik håller små sinnen engagerade och stora klumpiga knappar hjälper till att utveckla grovmotoriska färdigheter. Pianoet kan lösas från spelmattan för play-n-go-läget när barnet börjar komma runt. Om du vill ha något som är flickvän specifikt, överväga att få den här interaktiva leksaken i roligt rosa.

5

Bäst för Nap Time: Fisher-Price Auto Rock 'n Play Sleeper

Köp på AmazonBuy på WalmartBuy on Target

Vi kan ganska mycket garantera att Fisher-Price Auto Rock 'n Play Sleeper kommer att vara en överordnad favorit bland bebisgåvor. Denna sovvagn är ergonomiskt utformad för att vagga barn så att de känner sig trösta, säkra och säkra. Sidorna är gjorda av ett andningsbart nät och sätesinsatsen avlägsnas lätt för maskintvätt. Händerfri rocking kommer att lilla barnet somna och hjälpa till att hålla dem somna med upp till sex timmar kontinuerlig rockning som kan ställas in på en av två justerbara hastigheter. Tolv lullabies och tre lilting naturljud lindrar också barnets sinnen. Rock 'n Play Sleeper viks platt för enkel och bekväm lagring eller resa.

6

Bästa interaktiva leksaken: Fisher-Price Bright Beats Dans & Flytta BeatBo

Köp på Amazon

Babies älskar att få sitt spår på och med Fisher-Prices BeatBo får de en danspartner som bara är deras storlek. Roliga låtar aktiveras när din lilla berör någon av BeatBos knappar på magen eller fötterna. BeatBo wiggles hans höfter och huvudet till rytmerna och ljusa LED-lampor tänds och pulsar till takt. Tre interaktiva lägen tillåter BeatBo att växa med barn. BeatBo's Dance 'n Move-läget spelar optimala låtar. I spel-mode introducerar BeatBo tal, färger och alfabet samt enkla spel som "Freeze Dance". För en skräddarsydd sing-along kan mamma eller pappa spela in enkla fraser som BeatBo kommer att remixa till livliga beats. Denna prisbelönta leksak kommer antingen i flera färger eller i pastellfärgade pinks och purpur.

7

Bästa hoppare: Fisher-Price Rainforest Jumperoo

Köp på Amazon

Babys grovmotoriska färdigheter kommer att få en riktig träning med den mest sålda Fisher-Price Rainforest Jumperoo. Det roterbara säte ger 360 grader roligt med dangling, spinning och light-up jungle vänner. När barn hoppar, aktiveras ljus och musik, förstärker grundläggande orsak och effekt. En plysch papegoja och blå groda dangle från mjuka canopy löv och andra vänliga critters flank alla sidor av jumperoo. Med en justerbar höjd (maxhöjd 32 ") är det säkert, roligt och bekvämt säte att hålla barn från 3+ månaders ålder. Den röda regnskogsfroststolen är avtagbar och maskin tvättbar för enkel rengöring och benen på Jumperoo pivot och viks för kompakt lagring.

8

Bäst för matning: Vattentät silikonbunke

Köp på Amazon

Ibland är de bästa gåvorna de geniala väsentligheterna som gör livet lite enklare. Dessa silikonbibbar är definitivt en av de sakerna! Med lätt justerbara förslutningar som hålls på plats, är dessa lätta bibar utformade för att passa barn i åldern 6 månader till 6 år. Dessa bibs är de dåliga pojkarna av babykläder - designade av 100% matkvalitets silikon, de är vattentäta och fläckbeständiga. Upphämtning kunde inte bli enklare! När du är färdig med utfodringstiden, tömma helt enkelt fångsten - allt mat, torka sedan bubben eller sätt den i diskmaskinen för att sanera. Bibs finns i fyra fab färgkombinationer: limegrön och turkos, rosa och lila, röd och blå eller orange och grå. Vi rekommenderar att du får mer än en uppsättning för små rånare.

Fortfarande kan du inte bestämma vad du vill ha? Vår runda upp av de bästa babybibbarna kan hjälpa dig att hitta vad du letar efter.

9

Bästa boken: På natten var du född styrelsebok

Köp på Amazon

Den här exquisitely illustrerade kartboken är en minnessak som föräldrar kommer att läsa om och om igen till sina små. Författare och illustratör Nancy Tillman fångar kärleken till nya föräldrar, ett unikt barns och skapelsens jubel. De målarbilderna fångar den mjuka eteriska känslan av prosa och den magiska att välkomna ett nytt tillskott till familjen. Finns i inbunden, paperback, audiobook eller på Kindle, den här förtjusande 32-sidiga boken finns i vilket format som helst passar bäst för barnets bibliotek. "Så förtrollad med dig var vinden och regnet att de viskade ljudet av ditt underbara namn." Tilmans melodiska och hjärtliga prosa är ett måste för både barn och föräldrar.

Intresserad av att läsa fler recensioner? Ta en titt på vårt urval av de bästa bräda böckerna.

10

Bäst för utveckling av motor-skicklighet: Sassy Development Bumpy Ball

Köp på Amazon

Den Sassy Development Bumpy Ball är det perfekta tillägget till någon barns leksakskista. Detta är säker på att vara en älskad, vältuggad och drömd på favorit. Den mångsidiga bollen är utsmyckad med texturer, mönster, rattles och ljusa färger för barnets sensoriska utveckling och världsliga engagemang. Den lätta att ta fram designen främjar utvecklingen av fina och grova motoriska färdigheter. Föräldrar kommer aldrig vilja lämna hem utan den skumpiga bollen, vilket är perfekt för tikes från nyfödda till 3 års ålder.

Testad av Verywell

Hur vi testade

Vi köpte en av våra läsares favoritbarngåvor som våra granskare testade i mer än 100 timmar. Vi bad våra testare att överväga de viktigaste funktionerna vid användning av denna gåva, från dess mångsidighet till dess övergripande kvalitet och pris. Vi har skisserat de viktigaste takeawaysna här så att du också vet vad du ska leta efter när du handlar.

Vad ska du leta efter i en gåva

Pris: Om pengar inte är något objekt, det är en sak, men om du är på en budget som de flesta av oss måste du definitivt ta hänsyn till en presenters prislapp. Lyckligtvis finns det gott om kvalitetsgåvor där ute i alla prisklasser. När du bestämmer hur mycket du vill spendera, kan du begränsa dina val för att hitta precis rätt gåva för barnet på din lista.

Användbarhet: Det finns oodlar av babygrillar och gizmos där ute som lovar att hjälpa till att höja barnet, göra barn snabbare och göra allt annat än byta blöjor för dig. Faktum är dock att många av dem visar sig vara mer krångliga än de är värda. De bästa gåvorna är de som andra erfarna föräldrar säger att de befann sig nå om och om igen och kan inte tänka mig att leva utan.

Mångsidighet: Allt som barnetrycket kan stapla upp, så är gåvor som är mångsidiga och kan användas för flera ändamål, ofta uppskattade. Vissa är utformade bara för de nyfödda månaderna, men många andra är utformade för att växa med barnet och erbjuda många års användning. De som lånar sig bra till lätt packning för resor och förvaring är ofta bra val också.

Testresultat: Hatch Baby Rest Night Light, Sound Machine och OK-to-Wake

5

Köp på AmazonBuy på Walmart

Vad vi gillar

  • Visuellt tilltalande

  • programmerbar

  • Bekväm iPhone-app

Vad vi inte gillar

  • Kan använda mer ljud / färgalternativ

Våra testare har blivit övervunna av denna kombination nattljus och ljudmaskin baserat på dess övergripande design och praktiska funktioner, inklusive möjligheten att programmera den och styra den från en lättanvänd iPhone-app. "Vi har det dags att börja strax innan vår dotters sängtid och att automatiskt stänga av några timmar efter att hon somnar, " förklarade en av våra granskare, som också noterade att den är perfekt för multitasking föräldrar. Våra testare kämpade för att komma med några negativa effekter på den här produkten, vilket bara föreslår ytterligare färger eller ljud. "Det lägger verkligen till det övergripande utseendet på rummet och har snabbt blivit något vi inte kunde leva utan, " gushed en av våra granskare.

Populära Inlägg

Läs Mer