De 10 bästa babybärarna att köpa i 2019

Anonim

Om du letar efter den bästa barnvagnen vet du förmodligen redan att babywearing har några stora fördelar för dig och du! Det är bekvämt, främjar föräldra- / barnbindning och håller främlingar från att röra barnet utan ditt tillstånd.

Men med så många att välja mellan, hur vet du vilken transportör som är rätt för dig? Vi är här för att hjälpa till med vår uppringning av de bästa babybårarna, från födseln genom toddlerhood. Vi är säkra på att du hittar en som uppfyller dina behov och låter dig hålla barnet nära så länge du vill!

Våra bästa val

Bästa övergripande: Lillebaby 360

Köp på Amazon

Lillebaby 360 får vår röst för den bästa övergripande barnvagnen. Det är allt raseri bland föräldrar just nu, med massor av 5-stjärniga recensioner. Lillebaby låter dig bära barnet i förvånande sex olika positioner, från framsidan till höften till baksidan (därmed 360 graders bärare) och känner sig bekväm i varje enskild. Den erbjuder vadderade axlar och gott om förvaring, och det breda midjebandet ger fantastiskt ländryggstöd för längre bärbarhet.

Med allt detta kanske du tror att LilleBaby skulle vara besvärlig och svår att använda, men det är inte alls. Den tillverkas delvis med ett andningsbart, ändå hållbart nätduk som håller tänderna ljusa och förhindrar överhettning och föräldrar säger att det är super enkelt att snäppa och gå oavsett vilken position du väljer. Av dessa skäl och mer får LilleBaby vår godkännandestämpel som den bästa övergripande barnvagnen.

Bästa Budget: Evenflo Infant Soft Carrier

Köp på Amazon

Babywearing är utan tvekan bekvämt och ett bra sätt att knyta med barn, men några av de avancerade bärarna kan vara ganska dyra! Därför ville vi inkludera en fantastisk bärare som är överkomlig också. Vårt val för den bästa budgetbäraren är Evenflo Infant Soft Carrier. Det är betygsatt 5 stjärnor på Amazon, till en stjäl av ett pris. Det är en stor besparing jämfört med liknande bärare!

Faktum är att Evenflo är nästan identisk med Baby Bjorn när det gäller funktionalitet. Du kan enkelt möta barnet mot dig medan hon är liten, vänd henne om för att utforska sin värld som hon blir lite äldre och mer nyfiken. Polstret axelremmar håller dig bekväm i alla lägen. Medan du kanske inte kan använda den här operatören så länge som några andra - det är bara godkänt för spädbarn upp till 26 pund - tycker vi fortfarande att det är en bra affär!

Bästa Wrap: Moby Wrap

Köp på AmazonBuy på Target

När du först drar Moby-wappen ur lådan kan det vara lite skrämmande. När allt kommer omkring är den här förskötta babybäraren inget annat än en superlång bit av tyg. Men du kommer snart att upptäcka att skönheten ligger i enkelheten. Den är utformad för att linda runt midjan, korsa i ryggen och gå över axlarna för en nära, säker passform för barn. Den finns i en mängd olika färger (från de mest grundläggande, som beige och svarta, till flera roliga, ljusa färger) och passar alla kroppsstorlekar, vilket gör den till en bekväm passform för föräldrarna.

Vi anser att detta är den bästa wrap-bäraren eftersom det gör att du gör ganska mycket något handsfree, utan att känna att barnet kommer att falla ut. Moby wrap är speciellt fantastiskt för nyfödda, som inte vill ha mer än att snuggla säkert mot sina föräldrar under de första månaderna.

Bäst för vandring: Osprey Poco AG

Köp på Amazon

Osprey Poco AG är redan ett hushållsnamn bland uteslutande besättning, och är guldstandarden när det gäller den bästa barnvagnen för vandring. När det gäller påsar, gör Osprey det rätt, och de rensade verkligen inte på den här! Denna bärare är konstruerad med en lätt, men robust aluminiumram, som kan hålla små upp till cirka 50 pund. Allt här är justerbart, inklusive axel-, torso- och höftremmar, bärsele, och även barnstol. När du är trött och behöver en paus kan du med den robusta ramen säkert sätta bäraren ner i upprätt läge.

Men det är klockorna och visselpiporna (bokstavligen - det har en visselpipa!) Som är stjärnan på showen på denna förpackning. Det finns en stor ryggsäcksficka på baksidan av denna bärare för enkel åtkomst. Men det finns också massor av andra fickor till dina saker, inklusive en super bekväm höftficka för snabb åtkomst till saker som nycklar, solglasögon och chapstick. Och det andningsbara meshet kommer att hålla dig och din lilla från överhettning. Lita på oss, du kommer att älska Osprey, en av de bästa babybärarna för vandring du kan köpa.

Bäst utan inlägg: Baby Bjorn Original

Köp på AmazonBuy på Buybuy BABY

Letar du efter en olycklig bärare för barn som inte har en skrymmande insats? Vi älskar Baby Bjorn Original babybärare. Det är en ganska standard, utan krusidullerbärare med ansikte i eller utseende, och stöder barn från födsel till ungefär sin första födelsedag. Ingen infantinsats är nödvändig eftersom Bjorn inte är en drop-in bärare som Ergo och LilleBaby; det är mycket mer strömlinjeformat, med en snap-on backing som håller barnet säkert mot dig, oavsett hur lite hon kan vara.

Föräldrar älskar den användarvänlighet som Baby Bjorn ger och att den är gjord av ett andningsväv på de flesta ställen, så du och din baby blir inte för varmt när du är ute och om. Och när du inte bär baby? Vik bara Bjorn upp och kasta den i blöja väskan, där den stuger lätt på grund av sin lilla storlek.

Bäst långvarig: Boba 4G

Köp på Amazon

Om du är på marknaden för den bästa långvariga babybarnet, planerar du förmodligen att hålla barnet nära från födseln, väl i toddlerhood. Och med Boba 4G kan du! Boba kan stödja barn från födsel upp till 45 pund, vilket är ungefär fyra år. Det beror på att Boba kan användas som antingen främre eller bakre bärare.

Med mer än 450 5-stjärniga betyg på Amazon, är Boba 4G ett populärt val bland dagens föräldrar. Och det är lätt att se varför - Boba erbjuder, utöver sitt omfattande viktintervall, funktioner som en huva till barn, fotfäste och en inbyggd, extra infantinsats. Och bonus! - Den kommer i en mängd olika roliga och attraktiva mönster.

Bästa bärare för tvillingar: TwinGo Original

Köp på Amazon

Om du är mitt i höjande tvillingar vet du att det ger en ny mening till frasen, "dubbla det roliga!" I själva verket har du säkert hört det från det ögonblick du lärde dig att du fick två till priset av ett. Om du letar efter den bästa barnvagnen för tvillingar, är vår rekommendation TwinGo Original-operatören.

Tvillingföräldrar raser om sin bekväma, ergonomiska design och om hur den är gjord för att passa nästan alla småkroppar. Det är nyckeln till när din kropp förändrar postpartum eller om du vill ha din partner till babywear också.

En annan fantastisk egenskap hos TwinGo är att den enkelt skiljer sig i två helt separata och funktionella bärare! På det sättet kan du och din partner dela de barnkläderna, eller du kan sätta en baby i barnvagnen medan du bär den andra.

Bäst för amning: Baby K-Tan

Köp på AmazonBuy på Target

En av de största fördelarna med babywearing är amning på farten. Och det finns ingen bättre babybärare än Baby K-Tan wrap för detta ändamål. K-Tan har fem olika babywearing positioner, och det är möjligt att diskutera din baby i minst två av dessa positioner. Vi älskar också att denna bärare är super lätt att använda; Det är ganska mycket en out-of-the-box-upplevelse, vilket är mycket mindre frustrerande än att ha meter och varv av tyg att hantera.

K-Tan stöder nyfödda och bebisar upp till 35 pund, vilket gör det till ett ganska mångsidigt och långvarigt val. En annan stor fördel är att den kommer i olika storlekar (XXS-XL). Företaget har definitivt utvecklat den här babybarnet med föräldrar i åtanke! Det är en bra idé att köpa en storlek om du planerar att amma i K-Tan, en av de bästa babybärarna för amning.

Bästa Sling: Pura Vida Slings

Köp på Amazon

Det är underbart, funktionellt och miljövänligt. Vad mer kan du begära? Om du är på marknaden för den bästa slingbarnbäraren, måste du prova den här ringsålen från Pura Vida Slings. Den kommer i bara två färger, svart och beige, men bambuväven är vackert mjuk och lätt att justera, glida längs ringen utan att fånga, bunka eller dra.

Kunderna raser om Pura Vidas kundservice, och de har användbara handledning på YouTube om du inte är helt säker på hur du ska komma igång med en ring sling baby carrier. Den här slingan stöder de minsta barnen, hela vägen upp till toddlerhood, i olika positioner.

Bäst justerbar: Tula Upptäck gratis växande babybärare

Om du letar efter en stabil bärare som kommer att växa med din lilla från barn till småbarn, så är det här. Tula Discover Free-to-Grow är ett ergonomiskt, lättanpassat alternativ som kan anpassa sig för att passa ditt barn från sju till 45 pund. Carry baby i flera positioner som alla garanterar en sund utveckling av höft och ryggrad - och komfort för dig också. En extra bonus: det är maskin tvättbart.

Köp på AmazonBuy på Target

Populära Inlägg

Läs Mer